@butterfly333 baby moje, my mame za sebou tolko dovoleniek a wellness vikendov, ze keby to bolo takto jednoduche, tak mam deti tri 😉. Niekedy je to vec medzi nebom a zemou.... A potom nepomoze ani dovolenka, ani sexi kosielka, lebo ludska dusa pride vtedy, ked ona chce 😉.
@matilda72 @darka252
Babenky 😊😇
inak babeny, ja nič,...ideme do ďalšieho kola...test negatívny...joj, teraz to čakanie na ovu.. ešte že mám toho veľa v robote 🙂
Mam jednu malu otazku, neviem ci ste to niektora zazila.... uz ked to pisem pride mi to divne ale mali ste niekedy po sexe pocit na vracanie? Ja to mam uz treti den.... Vcera vecer som po TOM takmer hodila sablu. Ja neviem ci nieco na mna lezie kurnik alebo co! ☹
no ja akože nestresujem ale nedá mi to. tehu od dr. síce potvrdené ale krv mi nebrala ale to nevadí, ostatné testy i ked desiatkové ukazovali riadne palice a včera len tak zo srandy že skúsim ten čo mi netmavol ten 25kový no a tak som ho aj odfotila akože test ktorý už 2 týžden je skoro rovnaký, to je aká záhada 😀
@petulik1991 áno videla som aj ich mám, kupované sú v lekárni.
@livia341 Ja som si tiez objednala 🙂 A prvy krat vidim take malicke, tak som zostala v uzase 😎
@pepka123 uzasne gratulujem moc 😘

baby ahojte poraďte Vy ste už skúsené. Stala sa mi veľmi nepríjemná vec v živote a veľmi ma to psychicky zobralo. Aby som sa z toho dostala rozhodla som sa, že celú svoju myseľ sústredím na bábätko.
Neviem ale čo si mám pozerať, alebo vyberať. Viem, že je esšte čas, ale ak sa budem stále zaoberať babatkovskymi vecmi, verim, ze sa skoro z toho dostanem.
Oblecenie pre babatko mam od tety, kocik som si vybrala pred sto rokmi🙂 poradte co take treba vybavit, alebo comu sa venovat najma ohladom baba. Nech sa mi preorientuje mysel na prijemne veci.....
Dakujem krasne