@picur22 je to tam 🙂gratulujem
Sa to ale rozbieha dnes....
Nestraste že dvojičky 😊 zajtra pôjdem k lekárovi....som po spontannom potrate tak dúfam že bude už teraz všetko ok
A ďakujem dievčata 😊
Ale sa to tu rozsypalo s tymi testami toto obdobie 🤗 vsetky ostatne povinne nasledovat!!!
@renimac vobec neviem, v juni mi vychadza ovu na dovolenke, možno vtedy... Uvidim, kedy dorazí mrcha, kedy druhá a tak 🙂
@petulik1991 dojdi nás oprskat 😀
@senselinka hmmm, dovolenka a ovu idú k sebe 😉
@renimac Pridem ? :-P
@veronika1603 Ake velikanske uz 😍
@petulik1991 ja presne tak ako ty...asi až na konci bud týždňa v piatok 🙂 dúfam,že už to bude vidieť a bude biť srdiečko 💜🚼🍀
@veronika1603 aj ja chcem tie bacilky ale velmi velaaaaa 😉 😉 😉 😉 😉 a gratulujem
@rrianna gratulujeeeem 🙂
@darka252 gratulujem k tehu
@veronika1603 krááása 🙂
To jeden pride z dovolenky a zisti ze vsetky su tehulky. Samozrejme vsrtkym gratulujem a snad nam to tento mesiac tiez vyslo
@veronika1603 asi nakjrajsi fotoportret na svete🙂
@butterfly333 dakujem, myslim ze mi k tomu dopomohla aj ta laparka. Prva ms po nej prisla a druha tak to vyzera uz nedojde 🙂 Viem ze ty si bola teraz tiez na laparke tak ja som zivy dokaz toho ze to funguje a buduci mesiac to pride aj k vam. My sme dokonca aj prepasli ovulku 😉
@darka252 tak to je super moja držím palčeky nech je všetko v poriadku,ANo ja som tieš po laparke a prvá ms prišla síce sa 5dní niekde zamotala ale prišla,tak verím že tá dalšia už nepríde.

@picur22 wau pred MS také palice? To budú dvojky 😀.