icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

ajana1
10. máj 2016

@denidi moj kamarat ich tiez predava v striekackach po 5 alebo 10 ml. len sa davkuje iba 0.5 ml na jeden krat cize 10 ml striekacku mas skoro na jeden mesiac (20 davok - cas pocas mrchy)

denidi
10. máj 2016

@ajana1 dakujem 🙂 v akej ju má cene? Aj teda predáva? Ja som s mojim mm pochopila pol okresu a ani jeden včelár to tu nerobí...paradox my máme už mesiac včely,ale este sme len začiatočnici,tak kasicka možno tak o rok,ak to teda vôbec budeme robiť 😉

prirodka
10. máj 2016

Babenky,dnes od 20.30-21.30 si môžete v pohodlí domova vypočuť informácie a skúsenosti ohľadom tehotenstva cez sálu ekonet./Prihlasovacie údaje Vám môžem poslať na meil,napíšte mi,kto máte záujem./Skúsenosti zo života, z praxe, ako sa podarilo otehotnieť aj párom, ktorí v zdrav.karte mali napísané, že nemôžu mať dieťatko.Neuveriteľné? Sú to vlastné skúsenosti.Aj o tom, aké sú dôležité počas tehotenstva a dojčenia PRIRODNE doplnky výživy.

butterfly333
10. máj 2016

@zuzka2208 nie a pritom na nete pišu že to tam maju a nemaju ☹ ☹ ☹

ajana1
10. máj 2016

@denidi tuto je webstranka len toho nema vela http://www.medovysen.sk/ to ze dostat kasicku je dost narocny proces preto ta cena je dost vysoka. Inak cez leto tiez predava zeleninu a ovocie ako prebytky zo zahrad a tiez domace vajicka. Sorry baby aj ked je to odveci

kakatulik
10. máj 2016

@ajana1 To vôbec nie je od veci....dakujeme.

butterfly333
10. máj 2016

@kakatulik ja som našla na Bazoši tam predavaju včelie produkty materska kašička 1g- 0,7e

kakatulik
10. máj 2016

@butterfly333 no len si to premen na drobne.Ked stoji 1g0,7,tak 100g70eur....cize ta na tom linku os zozky hore je o polovicu lacnejsia.A na www.otehotnenie.sk maju taku tekutu.

denidi
10. máj 2016

@ajana1 diky moc 🙂

zabbka
10. máj 2016

Dievcata prosim ako uzivate tu vceliu matersku kasicku ( myslim vsak tu nie tabletkovu formu). Kolkokrat do dna a v akom mnozstve. Vdaka😊

butterfly333
10. máj 2016

@kakatulik 100g je dost ked sa má uživat 2g denne nie??a oni predavaju po 15g.

kakatulik
10. máj 2016

@zabbka na tej stranke www.vceliamaterskakasicka.sk to je presne popisane.
Po ms,cirka od 7DC 2x1g.Rano a vecer.
inak zalozila som staro-novu temu,kde si mozeme o tomto vymienat nazory....🙂

denidi
10. máj 2016

@ajana1 ved to,citala som aj sme debatili s vcelarmi o klasické,nechcú to všetci robiť,práve preto,že je to dosť prácne a cena nije adekvátna robote,čo úplne chapem

kakatulik
10. máj 2016

@butterfly333 preco?To mas akurát na trojmescnu kuru.Ale maju aj 50g za 19euro.

ajana1
10. máj 2016

@denidi a hlavne ak to nerobia spravne moze to dokonca ohrozit ul co malokto chce riskovat po tolkej namahavej praci lebo co si co povieme chovat vcely nie je med lizat. Preto sa mi zdaju niektore ceny neadekvatne a hlavne pri tych lacnejsich produktoch by som polemizovala o kvalite.

butterfly333
10. máj 2016

@kakatulik maš pravdu tam čo sidala stranku to vychadza lacnejšie.

ajana1
10. máj 2016

@kakatulik @butterfly333 zas 3 mesiace je vela. po prvom cykle sa podari otehotniet s tymto zazrakom a naco sa zbytocne zasobovat ;)

kakatulik
10. máj 2016

@ajana1 a ked sa nepodari.......mozes to posunut dalej.To sa neberie iba ked sa chce otehotniet...to je multizazrak.

kakatulik
10. máj 2016

@ajana1 tak si objednaj 50g.Aj take maju.

zuzka2208
10. máj 2016

@kakatulik @butterfly333 objednajte tu z tej stranky kde som ja a tam je aj 50g balenie za 19 € 👍🏻

kakatulik
10. máj 2016

https://www.modrykonik.sk/forum/kupim-zhanam/zhanam-vceliu-matersku-kasicku/
Este tam nic nie je ,ale snad budu pribudat nazory a tehulky ....

superblondina86
10. máj 2016

caute,tak na zaklade prispevkov @zuzka2208 som si vcera objednala VMK,dnes uz aj prisla..inak je fakt hnusna,budem si ju miesat s medom,tak som zvedava,my skusame uz 9 mesiac 😒

senselinka
10. máj 2016

@zuzka2208 Zuzi, a ktorú tbl. kašičku si brala?

ajana1
10. máj 2016

@kakatulik taku moznost si netreba ani pripustat 🙂

kakatulik
10. máj 2016

@ajana1 ...ale treba s nou pocitat...🙂

butterfly333
10. máj 2016

@zuzka2208 asi objednam ale až na další cyklus kedže som už 7Dc myslim že aj ovu bude skor.A ty ako další testík si si robila??

denidi
10. máj 2016

@superblondina86 za deň prisla,fiha,ale sú rýchly 🙂

juliakocka
10. máj 2016

Problém....stala sa taká vec nevedela som že som tehotná a spila som sa do nemoty aj fajcila som neskutočne...mali sme akcie.....teraz som to zistila v 8 týždni.... nepijem vôbec teraz a fajčim len 3 cigy denne nie balíček ako predtým....dúfam že sa nič nestalo plodu

kakatulik
10. máj 2016

@juliakocka urcite nie,Tie prve tyzdne,neviem kolko emtyjkoeste nie je spojene s krvnym obehom matky.
Super ze si obmedzila fajcenie...ak sa ti bude dat,tak by bolo dobre prestat uplne🙂

juliakocka
10. máj 2016

@kakatulik Sak musím prestať neviem hneď mám slabú vôľu