@juliakocka no ale uz ze si obmedzila iba na tie tri je obdivuhodny vykon.Niekto tu v inej teme pisal,ze sa oducila tak,ze si potiahla iba par krat a zhasla,az si nemusela potiahnut vôbec....🙂
@senselinka myslis tabletky?mala som dva druhy ale tie prve si nepamatam len boli dost drahe a tieto druhe ti mozem pozriet ked pridem domov 😉 tie boli o dost lacnejsie ale obsahovali malo Mat kas .
@butterfly333 oni su fakt rychly takze by si to stihla 😉 a testik silnie 😊
@superblondina86 ja som ju rychlo prehltla a zapila vodou 😂
@senselinka ta co mam doma je od Medfarmy 😉
Včeliu materskú kašičku viem zohnať aj ja za polovičnú cenu,ak by ste chceli, 🙂 napíšte IP.
Ahojte mozem sa opýtať či si dávate vypísať pnku v sanatóriu alebo u obvodného? Ak u obvodného je potrebné nejaké odporučenie?
@butterfly333 no js uz som presondovala celu stranku od @zuzka2208 a kedze som 1dc ☹..opat!!!, a uz neviem co robit, tak to asi objednam...ja to nechapem...vsetko je ok..zdravi sme..aj ovu je...a staaaale sa nedari...uz som bezradna ☹...mozno vcelicky a priroda pomoze 🙂...a to som alergik na ustipnutie 🙂
@blanch12 ja som na tom podobne dokonca som pred mesiacom bola na laparke tak ak sa nezadarí teraz aj ja idem kupit tu včeliu kašičku.
@lulila20 Plati to, co som ti pisala v komentaroch. O tom Digi mam nastudovane siahodlhe hodiny na roznych holandskych, americkych a anglickych forach. Ciarka je tam vzdy!! 😀 Mas ciarku aj na tom druhom stripe?
@butterfly333 no vsak ja nad tebou tiez stale rozmyslam lebo ta tu 'sledujem' 😀...a ked si pisala ako by som o sebe citala...no ty si cyklus po laparke teraz, nie?...dalsi mesiac musi byt tvoj 😉
@lulila20 Pre prvy pozitivny vysledok 1-2 musis mat aspon hentake ciarky 🙂
@denidi ano su rychly a to som platila cez ucet,este nemali nabehnut peniaze,pslala som im doklad o uhrade a poslali hned 😀

@renimac tak ja si darcek na narodky nedam...rozbieha sa...☹ ...a tak som tento krat verila...no asi ako kazdy mesiac uz cez rok a pol...ty si ako na tom?...zeby zajtra super sprava? 🙂