icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

senselinka
10. máj 2016

@zuzka2208 vdaka

renimac
10. máj 2016

@blanch12 ahoj moja... No zajtra som 9 DPO a to je na testovanie skoro. A priznam sa, necitim nic vynimocne, tak sa bojim sklamania.

zuzka2208
10. máj 2016

@blanch12 urcite objednaj ja som presvedcena ze nam to vyslo vdaka VMK ved tym sa krmi vcelia kralovna cize musi to mat v sebe nieco co nas nastartovalo .My sme tiez skusali skoro 2 roky a to som bola 5 mesiacov na clostile cize ovulka bola a nikdy to nevyslo / teda raz ale bolo biochemicke / ja som za prirodne veci 😉 a to mam 38 rokov a v car mi povedali ze ja uz len umele lebo ze mam vsetko mozne preco nemozem otehu prirodzene 😕 😠

matchgame
10. máj 2016

Baby, ja som si nasadila alchemilkový čaj + kyselinu listovú a podarilo sa na druhý pokus. A to mi môj doky tvrdil, že mám slabé vyhliadky (vek, krčok, po potrate)
No...skúste možno aj takto 😉

blanch12
11. máj 2016

@renimac prajem Ti k sviatku a super okruhlinam vsetko naj naj naaaj 🙂...zdravicko a cim skor splnenie toho najkrajsieho sna 🙂

blanch12
11. máj 2016

@zuzka2208 no tak ja mam zajtra 41 😉 😀 ...a vraj nic nebrani prirodzenemu pocatiu..ak to vsak do leta nevyjde, tak uz tomu pomozeme asi inak...a dakujem 🙂

renimac
11. máj 2016

@blanch12 jeeeej, ty si super! Dakujem velmi pekne 🙂. Prve gratulantky mam z konika 😉.

zuzka2208
11. máj 2016

@blanch12 no tak super nie som sama dochodkyna snaziaca sa o potomka 😂 ale nie 🤗 a ty uz mas deti ?

zuzka2208
11. máj 2016

@blanch12 inak vsetko najlepsie prajem 🎉🎁🎊

denidi
11. máj 2016

@renimac všetko najky prajem a hlavne nech sa ti ta najtajnejšia túžba splní 🙂
@blanch12 aj tebe prajem vestucko naj a rovnako splnenie tvojho sna 🙂
Baby nech ste stastne 😉

renimac
11. máj 2016

@denidi dakujeeeeeeem 🙂 :-*

zuzka2208
11. máj 2016

@renimac vsetko najlepsie prajem🎉🎁🎊

renimac
11. máj 2016

@zuzka2208 dakujem krasne 🙂

zuzka2208
11. máj 2016

Baby tak takto mi ukazalo po 4 dnoch meskania 😉

zuzka2208
11. máj 2016
ajana1
11. máj 2016

@blanch12 neboj to date. moja sefovej sice k prvemu dopomohli a po dlhom trapeni sa im jedno uchytilo ale druhe prislo same ani nevedeli ako a to len nejakeho pol roka po prvom. Podotykam ze to mala vtedy 43 rokov. A mamkina kamaratka mala prve tesne pred 50 takze nic nie je stratene 😲

tinka881
autor
11. máj 2016

Dnes prvy ultrazvuk u gyn dopadol na prd☹naposledy som mala mrchu 1.4.a dnes este nebolo nic vidiet.Chcem strasne plakat,len som v praci,inak by som sa doma zblaznila.Zobral mi krv a zajtra budu vysledky a v piatok zas kontrola.Preco,preco,preco mne nie je dopriate babo??☹

ajana1
11. máj 2016

@tinka881 a nezalezi v kolko si tyzdni? Mozno staci iba par dni pockat a vsetko bude fajn.

petulik1991
11. máj 2016

@renimac Vsetko najlepsie bejbyyy :* Krasna okruhlinka, poriadne ju oslav ❤ Prajem ti, aby sa ti konecne splnilo najvacsie zelanie :*

zuzka2208
11. máj 2016

@tinka881 viem presne ako sa citis a aj ked to znie ako fraza raz bude dobre uvidis.My sme sa uz na to viacmenej vykaslali a vysli // a to som den pred tym povedala mm ze ma asi fakt zdochnute spermie ze budeme musiet ist do brna 😊 a to samozrejme nemame vyhrate sme len na samom zaciatku 🤔konecne po skoro 2rokoch.

petulik1991
11. máj 2016

@tinka881 Bol viediet aspon gestacny vacok so zltkovym ? Ides aj na kontrolny?

renimac
11. máj 2016

@petulik1991 dakujem bejby 😉 😉 😉

kristinka28
11. máj 2016

ach baby moj drahy pride dnes domov v noci a podla bazalnej teploty som uz po ovu ,no neviem kedy sa podari tie ,ktore ste tehulky gratulujem a poprosim vas poslite tehu bacile nech sa uz aj nam postasti,,unas je troska tazsie kedze moj chodi na 1mesiac prec kedy ako a bud pride pred mrchou a odijde pred ovulkou je to tazke su tu tiez baby ,ako ja ze vas drahy neni tak casto doma ,,,,pijem alchemilku cajik 2 mesiacm, ale uz ho nebudem pit co je dobre niejake vitaminy ,,som v zahranici a rozmyslam,zeby som si dala nieco objednat zo Slovenska kedze unas je troska lacnejsie len neviem co dakujem

zuzka2208
11. máj 2016

@kristinka28 ja som pila alchemilku + gynex a k tomu vceliu matersku kasicku /nie v tabletkach / a podla mna nam tato kombinacia dopomohla k // 😊 som o tom viac nez presvedcena 👍🏻

prirodka
11. máj 2016

Včelia materská kašička,je jedno či v tabletkovej forme-tabletky sú lepené medom, nie sú tam žiadne syntetiká,ani chemické stabilizátory.Včeličky sú chované v Sonoranskej náhornej plošine, kde aj vzdušné koridory sú čisté,chránené, nelietajú tam lietadlá a i.takže ešte v čistejšom prostredí ako u nás..... 🙂

zuzka2208
11. máj 2016

@prirodka len v tabl nie je take mnozstvo VMK

ajana1
11. máj 2016

@kristinka28 vceliu kasicku si kupis aj v zahranici vola sa royal jelly a ak mas nejakeho vcelara v okoli tak sa ho popytaj. Ono ak zaplatis za postovne tak ta to vyjde narovnako ako keby si si mala nosit zo Slovenska. Vsade v obchode kupis aj kyselinu listovu tusim sa vola folic acid a tu kupis vsade za par eur. V podstate vacsina tych fancy tabletiek co predavaju je kyselina listova s B vitaminmy takze ak ich kupis samostatne dostanes sa na to iste.

bambulalala
11. máj 2016

@tinka881 neboj mozno tam uz v piatok drobca bude....ked sa tp tak vezme mozno si len v nejakom 3-4tt a to je este skoro.ja som mala ppslednu 7.4.a mam ist v piatok,tiezsom zvedava ci uz nieco bude...moc ti drzim palce...

tinka881
autor
11. máj 2016

@petulik1991 nic nebolo vidiet ☹zajtra vysledky z krvi a v piatok opakovana kontrola☹strasne chcem plakat,strasne to boli....

bambulalala
11. máj 2016

@zuzka2208 gratuljem 🙂 nech vam to dobre dopadne....