tak ovulka prišla pekne ako mala na 16DC takže sa veľmi tešíme 😀 😀 ešte jeden takýto pekný cyklus a môžeme ísť na to 😀 inak baby má niektorá skúsenosti s homeopatikami folliculinum a luteinum??? chcem to skúsiť z iného konca 😉
@zoelea Teraz je to 8. cyklys intenzivneho snazenia. Ale nikdy sme nepouzili ziadnu antikoncepciu, takze uz mi je aj taj divne, ze to este nevyslo. Nechapem, ako sa tinedzerkam podari na prvykrat 🙂 Asi su pokojne, uvolnene... 🙂 My sme dohodnuti s manzelom, ze uz len dva cykly vyskusame a ked to nevyjde, ideme k lekarom.A ty? Ako si na tom so snazenim?
Áno teraz približne 10dní do menzesu
@butterfly333 áno teraz mám približne 10dní do menzesu tak uvidíme, pocity mám všelijaké aj moji znamy mi hovoria ci.som.náhodou není tehotná ale radšej tomu nepripisujem.žiadny vyznam
@kachita V podstate 4x,teraz mi prebiehaju ovulačné dní,tak sa snažíme. Najskôr som si myslela,že to pôjde ľahko,tak sme sa snažili pomenej,ale vždy sa orientujem na kalendár s plodnými dňami a podľa hlienu. Myslím,že tinedžerkám to ide preto,lebo na to vôbec nemyslia alebo ja neviem, pretože veľa robí psychika,treba sa od toho nejako odosobniť,len to je veľmi ťažké,naozaj,aj pre mňa.
@kakatulik ja zatiaľ beriem inofolic ďalej, uvidím, ako sa to vyvinie v januári. U gyne som nebola kvôli meskaniu, za jedno ma dovolenku ešte a ďalšia vec, že kvôli PCO a endometrioze ma má zaskatulkovanu ako neplodnú a máme ísť do CARu. Ale ja verím, že sa nám to podarí prirodzene, predsa ovulujem 🙂 veď sa len necelý mesiac snažíme.
@matilda72 ja som si to tak naordinovala sama, aj tu na koníku tak niektoré baby písali, tak som zvolila takéto dávkovanie,dokonca som čítala,že mnohé brali inofolic aj dvakrát denne, takže je to rôzne. Len ja som si povedala,že už v čase ovulácie mi to nepomôže,buď otehotnieť,alebo nie ☺
@kikulka25 vazne este ani nie.Nerobime nic proti,ale nemame zatial sex podla kalendara. Ja sa uz niekolko mesiacov sleduje a robim testiky meriam teplotu,papam vitaminy atd...aby ked sa zadari bolo vsetko OK,preto ma toto stve....ci to nebude nejak tak,ze ze tym Inofolicom nejak zrychlene dozrievaju vajicka a tym si sa hormony nejak domotaju...fuuu...no ved uvidíme.Tak som sic chvilu myslela,ci by sa ten Inofolic nemal brat iba do ovulky....ako alchemilka a potom nieco ine ....
Mozno naozaj ta psychika vplyva na moznost otehotniet, ako - ani netusim. Podvedome si z toho robim stres, pocas milovania rozmyslam, ci to vyjde alebo nie.
@zoelea naozaj je to pravda, treba na to nemyslieť 😀 je to možno klišé ale je to fakt. poznám veľa báb aj kamošiek, ktoré keď prestali dúfať a zamerali sa na niečo iné tak to vyšlo ale sama viem, že to nie je také ľahké na to nemyslieť 😀 veď všetky čo sme t tak veľmi túžime po dieťatku 😀 a hlavne keď sa nedarí tak .... ☹ ale verím, že to zvládneme. ja napr. sa snažím viac športovať a hľadám si novú prácu tak snáď ma to trošku odpúta od čakanie a pozorovanie 😝
Ale viete co? Pocas mojho zivota som mala parkrat problem so zenami znamenia skorpion (ja som baran). A hoci znamenia ako take nie su pre mna zaujimave, ako mladsia som si povedala, ze nebudem mat dieta/dceru skorpiona, a teda nechcem otehotniet vo februari. A viete co? Mozno aby som duchovne podrastla, karma mi dovoli otehorniet vo februari 😉😉
A este podotykam, ze islo o moje skusenosti z mladsieho veku, teraz nieco take neriesim.
@kachita a možno to je problém, asi to znie hlúpo a otrepane ale treba sa uvolniť a nechať nech drobček príde k nám sám. a ja som tak otehotnela 2 krát nie síce zo šťastným koncom ale práve ked som na to nemyslela najprv som riešila svadby a potom prácu tak som otehotnela a bol to ak blesk z neba vôbec som to nečakala a kebyže mi to nemešká tak ani neviem že som v tom 😀

@mima177 Neboj sa moja,všetko dobre dopadne,ani sa nenazdáš a budeš dobrá mamina. Ak sa smiem opýtať,koľko sa snažíte? Bola si aj u gynekologičky? Ja som si povedala,že ak sa už teraz nevydaril,tak pôjdem na kontrolu,že čo mi povie,ale mám strach. Je to ťažké vidieť ostatné tehuľky ako sa vytešujú,ale verím tomu že sa budeme čoskoro aj my ☺inofolic som brala len jedno balenie po ovuláciu a potom mi ostalo ešte pár balíčkov teraz, tak som to striedala s kyselinou, ale neviem nejako tomu inofolicu neverím.