icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

zoelea
5. jan 2016

@mima177 Neboj sa moja,všetko dobre dopadne,ani sa nenazdáš a budeš dobrá mamina. Ak sa smiem opýtať,koľko sa snažíte? Bola si aj u gynekologičky? Ja som si povedala,že ak sa už teraz nevydaril,tak pôjdem na kontrolu,že čo mi povie,ale mám strach. Je to ťažké vidieť ostatné tehuľky ako sa vytešujú,ale verím tomu že sa budeme čoskoro aj my ☺inofolic som brala len jedno balenie po ovuláciu a potom mi ostalo ešte pár balíčkov teraz, tak som to striedala s kyselinou, ale neviem nejako tomu inofolicu neverím.

kachita
5. jan 2016

@zoelea presne tak to citim aj ja, uz som nervozna ked vidim tehulky naokolo. Takisto som rozhodnuta ist k dr, ak to tento meeiac nevyjde.

matilda72
5. jan 2016

@zoelea ak sa môžem opýtať tak ten inofolic si brala len po ovulácii???

zoelea
5. jan 2016

@kachita mne sa striedajú pocity odhodlania,že teraz sa to už musí podariť a určite to už vyjde,ale dnes úplne mám strach,že čo ak sa to nikdy nepodarí. Koľko sa snažíte vy?

matilda72
5. jan 2016

tak ovulka prišla pekne ako mala na 16DC takže sa veľmi tešíme 😀 😀 ešte jeden takýto pekný cyklus a môžeme ísť na to 😀 inak baby má niektorá skúsenosti s homeopatikami folliculinum a luteinum??? chcem to skúsiť z iného konca 😉

mima177
5. jan 2016

@zoelea Teraz je to 8. cyklys intenzivneho snazenia. Ale nikdy sme nepouzili ziadnu antikoncepciu, takze uz mi je aj taj divne, ze to este nevyslo. Nechapem, ako sa tinedzerkam podari na prvykrat 🙂 Asi su pokojne, uvolnene... 🙂 My sme dohodnuti s manzelom, ze uz len dva cykly vyskusame a ked to nevyjde, ideme k lekarom.A ty? Ako si na tom so snazenim?

zoelea
5. jan 2016

@matilda72 inofolic som začala brať keď mi začala mrška,a potom už v čase ovulácie som prestala,ale brala som kyselinu listovú ☺

matilda72
5. jan 2016

@zoelea ja len preto, lebo ja som to brala stále v kuse 😀 a teraz to berem zase tak ako som niekde urobila chybu 😀 a tebe to tak kázala brať dr.???

lentilka969
5. jan 2016

Áno teraz približne 10dní do menzesu

lentilka969
5. jan 2016

@butterfly333 áno teraz mám približne 10dní do menzesu tak uvidíme, pocity mám všelijaké aj moji znamy mi hovoria ci.som.náhodou není tehotná ale radšej tomu nepripisujem.žiadny vyznam

zoelea
5. jan 2016

@kachita V podstate 4x,teraz mi prebiehaju ovulačné dní,tak sa snažíme. Najskôr som si myslela,že to pôjde ľahko,tak sme sa snažili pomenej,ale vždy sa orientujem na kalendár s plodnými dňami a podľa hlienu. Myslím,že tinedžerkám to ide preto,lebo na to vôbec nemyslia alebo ja neviem, pretože veľa robí psychika,treba sa od toho nejako odosobniť,len to je veľmi ťažké,naozaj,aj pre mňa.

kikulka25
5. jan 2016

@kakatulik ja zatiaľ beriem inofolic ďalej, uvidím, ako sa to vyvinie v januári. U gyne som nebola kvôli meskaniu, za jedno ma dovolenku ešte a ďalšia vec, že kvôli PCO a endometrioze ma má zaskatulkovanu ako neplodnú a máme ísť do CARu. Ale ja verím, že sa nám to podarí prirodzene, predsa ovulujem 🙂 veď sa len necelý mesiac snažíme.

zoelea
5. jan 2016

@mima17 ten príspevok hore pre kachitu je pre teba, pomýlila som sa ☺
@kachita Prepáč,ten druhý príspevok som sa pomýlila 💛

kakatulik
5. jan 2016

@kikulka25 no ved uvidíme.Ja som uz vcera nezobrala uz ziaden Inofolic...mne to nejde do lebky preco to tak orie tu ms.Uz som mala podla priblizne pravidelného cyklu naplanovane iste veci a terazz toto.Merias aj BT?

kikulka25
5. jan 2016

@kakatulik ano meriam BT každé ráno. Sedí mi s ovu testami. Mne sa nezda, ze by mal inofolic mat vplyv na MS. Nerozumiem tomu . Inozitol by mal mat vplyv len na vajicka. No uvidíme. A vy sa uz dlhsie snažíte o mimi?

kachita
5. jan 2016

@zoelea my sa snazime od augusta, niekedy mam pocit, ze proste tam hore vedia, kedy bude ten spravny cas a niekedy ma prepada panika, ze co ak som neplodna alebo co ak som premeskala sancu a je uz neskoro.

zoelea
5. jan 2016

@matilda72 ja som si to tak naordinovala sama, aj tu na koníku tak niektoré baby písali, tak som zvolila takéto dávkovanie,dokonca som čítala,že mnohé brali inofolic aj dvakrát denne, takže je to rôzne. Len ja som si povedala,že už v čase ovulácie mi to nepomôže,buď otehotnieť,alebo nie ☺

kakatulik
5. jan 2016

@kikulka25 vazne este ani nie.Nerobime nic proti,ale nemame zatial sex podla kalendara. Ja sa uz niekolko mesiacov sleduje a robim testiky meriam teplotu,papam vitaminy atd...aby ked sa zadari bolo vsetko OK,preto ma toto stve....ci to nebude nejak tak,ze ze tym Inofolicom nejak zrychlene dozrievaju vajicka a tym si sa hormony nejak domotaju...fuuu...no ved uvidíme.Tak som sic chvilu myslela,ci by sa ten Inofolic nemal brat iba do ovulky....ako alchemilka a potom nieco ine ....

zoelea
5. jan 2016

@kachita no človek má už kadejaké myšlienky,ale tak ako hovoríš aj ja si myslím,že ten hore to zariadi tak ako má a mali by ísť určite k tej doktorke ☺

kachita
5. jan 2016

Mozno naozaj ta psychika vplyva na moznost otehotniet, ako - ani netusim. Podvedome si z toho robim stres, pocas milovania rozmyslam, ci to vyjde alebo nie.

zoelea
5. jan 2016

@kachita niekedy aj ja tak myslím,ale to nie je dobré, musíme myslieť na dobré a pritiahneme si to ☺

matilda72
5. jan 2016

@zoelea naozaj je to pravda, treba na to nemyslieť 😀 je to možno klišé ale je to fakt. poznám veľa báb aj kamošiek, ktoré keď prestali dúfať a zamerali sa na niečo iné tak to vyšlo ale sama viem, že to nie je také ľahké na to nemyslieť 😀 veď všetky čo sme t tak veľmi túžime po dieťatku 😀 a hlavne keď sa nedarí tak .... ☹ ale verím, že to zvládneme. ja napr. sa snažím viac športovať a hľadám si novú prácu tak snáď ma to trošku odpúta od čakanie a pozorovanie 😝

kachita
5. jan 2016

Ale viete co? Pocas mojho zivota som mala parkrat problem so zenami znamenia skorpion (ja som baran). A hoci znamenia ako take nie su pre mna zaujimave, ako mladsia som si povedala, ze nebudem mat dieta/dceru skorpiona, a teda nechcem otehotniet vo februari. A viete co? Mozno aby som duchovne podrastla, karma mi dovoli otehorniet vo februari 😉😉
A este podotykam, ze islo o moje skusenosti z mladsieho veku, teraz nieco take neriesim.

matilda72
5. jan 2016

@zoelea to dva zmysel :D :D viem, niektoré to berú aj dve :D ale podľa mňa ak sa pestro stravuješ a si po gyn. stránke OK tak stačí len jeden

kachita
5. jan 2016

@matilda72
@zoelea
Ja som sa pytala lekarky, ci mam brat nejake doplnky a povedala mi, ze ak mam pestru stravu a dobru zivotospravu, tak nemusim telo zatazovat preparatmi. Ale ze treba dbat na stravu.

matilda72
5. jan 2016

@kachita a možno to je problém, asi to znie hlúpo a otrepane ale treba sa uvolniť a nechať nech drobček príde k nám sám. a ja som tak otehotnela 2 krát nie síce zo šťastným koncom ale práve ked som na to nemyslela najprv som riešila svadby a potom prácu tak som otehotnela a bol to ak blesk z neba vôbec som to nečakala a kebyže mi to nemešká tak ani neviem že som v tom 😀

denidi
5. jan 2016

@zoelea
@kakatulik toto iste som si dnes aj ja povedala a kedze vcera som mala pozitivny ovu testik a uzila som posledny inofolic,tak som si dalsi nekupila,kedze je na rast vajicok a uz by mali byt teraz dorastena,som zvedava,aky bude cyklus,lebo doteraz mi ho inofolic nerozhadzal

kakatulik
5. jan 2016

@denidi nooo veru...mam nervy...aj ked tie pms pocity su stale tu,teplote klesla,ale nic...

kachita
5. jan 2016

@matilda72 my tento rok chceme stavat dom, takze na jar budeme mat koooopec inych starosti. Moj manzel chce aby som otehotnela, az ked budeme mat aspon mury vytiahnute.....aaaaaaaa vidite, mozno jeho "nastavenie" blokuje to, aby babo prislo uz teraz.

jajka68
5. jan 2016

@kachita viem o com hovoris. mame doma sporpionku 😀