@butterfly333 no super 👍🏻 urcite to vyjde 🙏 budem drzat palce silno 🙏
@zuzka2208 Dakujeeeeeem verím že sa zadarí ved už by sa patrilo,A ty ako??
@butterfly333 ja ok citim sa dobre len cicky bolia a mam ich ako svet a niekedy som dost unavena ,ale inak dobre.Vo stvrtok idem k doktorovi tak dufam ze bude vsetko ok a uz bude nieco vidno 😊
@zuzka2208 Počuj moja čo mi prišla ta včelia kašička tak ten letak k tomu tam somčítala že pre efektívnejší účinok je dobre to brat rano nal lačno 30 min pred jedlom a večer 1až 2h po večeri ja som dala rano večer a mám dat aj 2h po večeri?? píšu že sa može aj 5g na den.
@butterfly333 ja si myslim,ze tam ide havne o to,aby to bolo na lacno.Aby telo mohlo vyuzit naplno vsetky ziviny a nemalo pracu este s jedlom,ktore konzumujjeme,Neprehanala by som to a zostala pri tych dvoch gramoch.
@kakatulik Ja vieeem no tam píšu že pre najefektívnejší účink 1-2h večer po jedle,tak rano dam na lačno a večer po jedle??čiii???
@butterfly333 ano tak ako pisu dve az tri hodiny po jedle,ked uz bude vecera von zo zalaudka. Ja to budem riesit tak,ze pred spanim dam do ust a basta.Ale hlavne sa nestresuj ze ci si uz ako tak nalacno.
@butterfly333 ja by som ostala pri 2g denne predsa je to ciste a silne.Ja som davala rano na lacno a vecer pred spanim cize som bola min 3hod po jedle 😉
@kakatulik tak večer nemam davat 30min pred jedlom len rano?? ok ja som v poho ešte že chodím konečne do prace. 😉
@zuzka2208 ok tak dám navašu radu netreba to prehánat,ty si to brala po skončení ms??Možno to ti pomohlo ktehu no ja ked som začala až dnes tak neviem no nechám sa prekvapit 😉
@butterfly333 ano ano tak,Rano pred a vecer po. Ide o to,aby si mala prazdny zaludok. Ked das vecer pred spani,tak bude moct pekne celu noc s tebou pracovat. Juj,,,uz sa aj ja tesim kedy zacnem.
@kakatulik Super ja sa teším na vysledok aby čoskoro som aj ja mala na tehu //.Držím nám palčeky. 🙂 🙂 🙂
@butterfly333
@kakatulik bab mne tiez zajtra pride mat kasicka 🙂 dnes som 13dpo,testik biely,zajtra by mala dojst ms,tak zacinam tiez brat ten zazrak 🙂
@butterfly333 ano ja som to zacala brat po ms na 3tyzdne a cez ms pauza.Nebojte baby @kakatulik @denidi @butterfly333 urcite to vyjde 🙏 ja som zivy priklad 😉 a to mam 38 😝
Baby kde ste objednali kasicku, ak to nahodou teraz nevyslo, skusila by som ju dalsi cyklus 😊
@butterfly333 vcera 10den po lapke sme zahajili bum svac akciu 😂 tak som zvedava, ze ci budem patrit medzi tie stastne 😂
Mam 17dc ovu mavam od 18-23dc tak som zvedava. Mam nutkanie merat bt a objednat ovu testy, ale skusim to este tento mes nechat tak.
@kakatulik pozerala som,ze sme rovnaky dpo 🙂 lf mas ukazkovu,to je super...ja teda cakam bud zajtra vecer.alebo pozajtra,tiez mam nastastie lf v pohode 14 dni a na 15ty pride ms
zaujimave to je s tymi nasimi telami,no neoserkas to,proste funguju...
uz nech len ta kasicka zaberie a bude fajnovo 😉
@denidi jasne .Ja sa pokusam teraz byt v pokoji a pohode a velmi sa nesledovat.Nemam takmer ziadne pms co ma tesi.myslim ze to co je v nasich silach som vyuzila uz len ta INA Vyssia by mohla zasiahnut....ale tu verim,ze vsetko sa deej tak ako sa ma aj ked tomu takmer nikdy nerozumiem.
@zuzka2208 to si ju brala tak dlho?ja že si začala len len pre nedávnom,no poviem ti je veru hnusná može sa zapit vodou??
@dejna20 Tak moooc držím plce aby sme si čoskoro našli tie vytúžené //.Ja som po laparke mala ovu až na 21Dc ato ju mávam 15-16Dc ale teraz som mala už včera na 13Dc ovu pozit.
@denidi Moja ked ti to pride vo vnutri je letak tam je všetko pekne napísane,Ale je hnusná 😝 😝 😝

@zuzka2208 no my sme mali v piatok sobota nedela včera bol ovu pozit ale nebol sex som zaspala unavená z prace ale dnes už bolo.a skušlai sme pri každom tu prstovu metodu snad sa zadarí. 😀