@mia295 ja budem v sobotu rano ak teplota neklesne alebo ak dovtedy nepride MS, nemam doma test, takze zajtra kupim a v sobtu testujem...mna boli podbrusko ako pred MS, takze cakam kazdu chvilu ☹ dnes som sice 28DC, ale ovulka bola az na 16DC, preto myslim, ze MS mam cakat az na 14DPO..a dnes mi dost klesla teplota, som myslela ze uz dostanem, ale zatial nic...uvidime zajtra ci klesne zase...ale mna ani prsia nebolia vobec, len podbrusko ako na MS...necitim sa nijako inak ☹ tak neviem...a tebe velmi drzim palce!! 🙂 a podbrusko ta neboli?
@ajana1 tak ja teraz neviem, uz dva dni mam velmi slabe hnede spinenie len obcas vacsinou na vecer, test som robila ale bol biely a ani neviem ci ovu bola :D testy som nerobila ani teplotu nemerala, a dnes som 26dc a kalendar mi na dnes hlasi mrchu tak nic ine ako cakat mi neostava :D
@kotatko1232 sme dve moja neboj nie si sama ☹
Myslim, ze nas tu je ovela viac....
@aluska2999
@aluska2999 aj ty si potratila??v ktorom tt?? a ako?
@kotatko1232
@aluska2999 Baby ja som potratila v january prirodzene. Mala som MA v 5+3tt, v nasledujucom tyzdni spinenie a v 7+4tt to zacalo naplno. Teraz som znova tehu, aktualne dnes koncim 7tt (6+6)a zase zacinam mat spinenie, ziadne bolenie prs. Ten stres, ze sa to deje znovu...
@petulik1991 hlavne nemysli nato.a papaj kyselinu listovu velaaa
@petulik1991 a ako dlho už špiníš?
@kotatko1232 Ked vies, ono ak prekonas uz jeden potrat, tak vzdy sa budes bat..Kyselinu papam, vela jej papam 200% DDD, Do toho utrogestan, prenatal vitaminy a magnezko
@nera123 zatial len odvcera vecera
@petulik1991 ved jasnee. ja mam uz jednu babu skoro 3 rocnu ..prve tehul...bolo super bez problemove a to druhe bolo take ze ja som chcela a priatel nie cize drobec citil ☹
@kotatko1232 No to je hrozne, ked citis od partnera, ze si to babo neprosi :/
@petulik1991 on mi to daval moc moc najavo
@petulik1991 neboj, nohy hore a pokoj... a zajtra k doktorovi keby to neprejde..
@petulik1991 AJ SA SNIM BOJIM SPAT myslim se.
kedze po tom babu tuzim moc moc

@denidi myslela som že bluznim ☺verim že to neostane len pri dychovú ☺