@nera123 tiez bolo v tehu to iste ako pred ms presne aj bolest prs od ovulky vsetko presne rovnake bolo.az potom to zacalo viac...viac boliet prsia neskor aj bradavky a potom aj ten biely husty tehu vytok ktory trva dodnes
musela som vám to poslať... a teraz sa utekám chystať do roboty, lebo určite zmeškám od šťastia 🙂 neviem, čo skôr 🙂
@nera123 úžasné!!!! Gratulujem!!!
@mia295 jejoooo, krasna fotecka.Mna caka kontrola zajtra. Co to znamena pre tehu cysta? To by si musela byt celych 9 mes na PN? uvidis, zmizne ti.verim tomu 🙂Aka mala zlata fazulka. Muz ta už obskakuje ako moj? aj ti je blbo? Moj chlap v sobotu vysaval a mopoval.No riadne som sa na nom smiala,aky bol spoteny. Ale musim uznat,ze si to o to viac vazil a daval pozor na omrvinky 🙂
@tinka881 v podstate by nemala vadiť ale asi by nebolo moc dobré aby praskla, tak by ma chcel nechať do konca prvého trimerstra aspoň a potom uvidíme, ako nechcem byť celý čas doma 🙂 blbo mi moc nebýva, len večer občas ťažko na žalúdok a nemôžem zaspať (čo ja položím halva na vaknúš a spím do rána) takže to ma asi ide čakať celý čas 🙂
ale nie, my sme zase takí že nevieme obsedieť, on je celý deň na stavbe alebo v robote, tak ma ani nemá kedy obskakovať 🙂 a ja si len potroške robim, nevládzem len dlho stáť a furt som unavená 🙂
a ty v robote v pohode? aj ti býva zle? či?
@tinka881 Potom daj vediet ako ste dopadli na kontrole 🙂 Ja uz pomalicky vysadzam Utrogesten 🙂 Bolo mi nakazane ho brat do srdcovej aktivity. Susnik nam rastie ako dubak v dazdi, tak nechcem brat uz, ak nemusim 🙂 Inak mne uz aj pomaly prestava byt tak nonstop zle. Akoze je mi stale blbě, ale je to lepsie, ako napr. tyzden dozadu
@nera123 veeeelka gratulka....krasny testik.uz meska ms????@butterfly333 moja ty co teda netestujes???teplota ako?
@petulik1991 Moje drobatko je o nieco mensie ako tvoje,takze ja som cca týžden dozadu. Vo stvrtok by som mala byt 8+0,tak uvidime ci to podla velkosti tak bude sediet.Hlavne nech rastie a nech bije srdiecko. Jasne, ze dam vediet. Dnes ideme opekat do lesa s kamosmi,tak som zvedava ako to zvladnem 🙂
@mia295 Aj mne sa hneď na začiatku tehu spravila cysta na vaječniku
@tinka881 No vidis, tak nakoniec si predsa mala tu ovulku neskor 🙂) Nas susnik mal namiesto ocakavanych 8+0tt takmer 8+4tt 😀 Drzim palceky, aby mal co najviac 🙂 Ale hlavne aby srdienko bilo. Ja mam dalsi utz niekedy v polke juna, to uz by sa mal v brusku pekne mrvit, tak sa tesim. To je nieco ako srdiecko na zaciatku a potom su to tanecky na utz 😎
@monika1791 a aj si bola na pn? či ee?
@petulik1991 už sa tesim na kontrolu. Porazi ma, ja som strasne hovado 😀 😀 😀 😀 Najprv som teraz zjedla rohlik, kt.isiel pred chvilou von a hned na to som si dala bublaninu 😀 😀 😀 no oplati sa mi vobec jest? 😀

@lalia87 dakujem 🙂)