@maminka1986 to ti verim... Praveze ani nie, len ked som bola.na preventivke tak sa pytal ze co dasie a.ja ze koncom roka...a on ze aky mam ciklus a ked som mu povedala ze nepravidelny./ raz 20 dnovy,potom 35 dnovy...atd.../ tak mi hned toto slahol. A nic mi k tomu nepovedal, len ze mam od 15 dna brat... A teraz ked si mam predstavit ze som na to mohla prist az po roku alebo aj neskor a.snazit sa ak o blazen a depkovat ze co sa deje..no dakujem pekne..
@tinka881nie.. lekar povedal ze mam pockat do prvej normalnej mrchy a mozme sa snazit.
Ahojte dievky, tak my sa snažíme od septembra, ale posledný mesiac je manžel chorý, takže tento mesiac ani nerátam. Ale verím, že bude čoskoro fit, na Štedrý deň mám mať ovu 🙂 Bol by to krásny darček. Ja som si myslela, že našim pod stromčekom poviem tú užasnú novinu, ale nepodarilo sa.
Ešte som nebola na vyšetrení, ešte je to krátko, ale začínam byť nervózna, lebo som si myslela, že otehotnieť je niečo veľmi jednoduché a myslela som si, že všetky tie témy "ako otehotnieť" sa mňa proste netýkajú. Po Novom roku pôjdem na vyšetrenie, aby som vedela, či je všetko v poriadku. Držím vám všetkým palce.
@kachita no to si mnohe myslia že je kahke otehotneť...tie čo lahko otehotneju si to tak nevažia...ešte to riešsiš skoro hlavne prveho pošli mutža na sprermiogram on otma raz dva a ešte aj dobre pri tom 🙂 a potom rieš seba!
@andy03 ja som to našťastie zistila no skoro po 3 mesiacoch uživania!
ale mal by ťa vyšetrit prečo maš nepravidelný zobrat krv hormonalny profil poslat na endokrinologiu a nie ti toto šlhanut!! typickí slovenskí doktori-len veeeeeelmii mala čast vynimiek je inak nula bodov!
ahote pridavam sa k vam 🙂 neide o nejake snazenie ale potesila by som sa 😉 beriem duphaston uz asi treti rok a druhy mesiac pijem alchemilku. Neviem či je to normalne ale ma pobolieva v podbrusku moze to byt sposobene alchemilkou ?
@stanuska777 ja nemam ziadne.
@tinka881 o nášho anjelika sme prišli v 5 mesiaci. Neberiem, žiadne lieky. Pred prvým tehu som brala inofolic, kyselinu listovú a pila som alchemilku a dala som si do lekárne namiešať čaj na plodnosť., A pila som ho ani nie mesiac a ostala som tehu. takže v ňom môžem teraz pokračovať. Ten čaj pijem od 1dna MS až do ovulácie a potom nie. Teraz som si akurát kúpila, ženské kvapky, papám kyslelinu listovú a idem skúsiť homeopatika. Chodím k psychiatrovi po tejto udalosti, pretože som to veľmi zle znášala, a a predpísal mi homeopatika na ukľudnunie a zaberajú, takže som si kúpila homeo. na podporu ovulácie a snažím sa dostať homeo a uhniezdenie. A idem začať cvičiť cviky od mojžišovej. Kedže moja maličká odišla s toho, že som pravdepodobne prekonala infekciu a všetko iné bolo v poriadku. síce ešte čakám na výsledku z pitvy a z genetiky ale pravdepodobne to bolo cytomegalovírusom. Veď doktori mi ani nevedeli vyvolať pôrod čo som bola taká "zaštopľovaná" tak teraz si musím dať dokopy imunitu aby sa to už nezopakovalo. skús na to nemyslieť, milovanie s mužíčkom si užívať naplno, nestresovať sa, začni športovať alebo sa venuj nejakej aktivite čo ťa baví, skús nejaké bylinky a ono to príde. Keď sa nám zadarilo, tak sme boli s muž na chate a relaxovali sme :D a bola som naštvaná, že to pred tým nevyšlo a povedal som si, že na všetko kašlem aj ten inofolic som prestala jesť. A skoro som odpadla, keď som mala //. pretože ma bolelo brucho ako pred krámami, že som skoro odpadla ( a to sa naša bublinaka zahniezdila ) síce mi to meškalo cca 8 dní ale aj pred tým mi to meškalo ( pretože mesiac pred tým som bola tiež tehu ale mala som zdrav problémy tak dieťatko odišlo na samom začiatku v 5tt ) mesiac sme si dali pauzu a bola som zase tehu. Inak ak si veriac tak mne pomáha aj modlitba k Panne Márii či k sv. Dominkovi. Takže hlavne kľud nemusíš hneď jesť lieky. ono to príde ked to budeš najmenej čakať . držím palce a keď to vyjde tak sa ozvi budem sa tešiť stebou a pomodlím sa za teba aby si čoskoro držala svoje dieťa v náručí.
@tinka881 aha no uvidim teda tento cyklus co bude, potom mam ist na kontrolu k doktorovi.
To bol preklep nejde mi to zmazať sorry 🙂
@nely459 mozem ta poprosit o pridanie do skupinky? dakujem 🙂
@nely459 aj mna mozes, my sa tiez snazime o 106 :D
Ahojte baby, co mate noveho? Ktora caka na testovanie? Ja som mam dnes 5 dc, cize silvester bude plodny 🙂
@tinka881 ahojky u nas budu plodne vianoce 🙂 som 9dc a na stvrtok mi vychadza ovulka 🙂
tak dnes dorazila mrcha :D vyzerá to tak, že som na 100 % OK, ešte počkať na ďalší cyklus a môžeme ísť na to :D :D už sa neviem dočkať :D verím, že tento krát to vyjde :D
@beruska1108 tak to by si mala krasny darcek,to najlepsie na koniec.drzim palceky
Ahojte dievcata,tiez by som sa k vam pridala,ale do maja to nestiham...Ja som v novembri kvoli myomu predcasne porodila v 27.tt,no bohuzial nam babatko zomrelo po piatich dnoch. Som z toho strasne nestastna, velmi tuzim po dalsom babatku,ale najprv musim v januari absolvovat operaciu myomu..a snazit sa budeme moct asi az pol roka po operacii...babulky,vsetkym Vam uprimne drzim palce,nech si cim skor najdete tie vytuzene // 😊
@tinka881 je mi to luto... ja som tiez o jedno babo prisla v 9 tt,bolo to pred styrmi rokmi,a teraz o nasu vytuzenu Nelinku...😢 Nedokazem sa s tym zmierit,je to este cerstve...
No ja pevne dufam,ze uz o pol roka budeme moct,lebo po operacii maternice to byva pol roka az rok...tak veeim,ze po pol roku dovolia.
tak ja mam dnes ovulku aspon mam take priznaky .. aj casovo to sedi ale vcera bol plodny den uvidime
@katrin82 mňa by vystrelo. To rovno by ma mohli preložiť na salene. Ja som tiež prišla v 13 tyz o dvojičky pred 7r a pamätám si ako keby to bolo včera. A neprajem to fakt nikomu a pocit po tom bol tak keby som bola prázdna a nieto ešte v 27tt to fakt by som neustála. Držím palčeky nech sa všetko dá rýchlo do poriadku. CMUK
nie je to príjemné :(, či už v 9tt, 13 tt, alebo 27 tt, je to ťažké pre každý ženu, ktorá si tým musí prejsť. ale sme silné a verím, že čoskoro sa budeme tešiť s našich ratolestí. držím nám snažilkám, ktoré sme si prešli ťažkou stratou aby nám to vyšlo :D viem, nikdy to neprestane bolieť, nikdy na našich anjelikov nezabudneme, ale musíme ísť ďalej, všetko bude OK :D
@diablikovci
@katrin82
@tinka881 to nie si sama, ja stále uvažujem ako som sa tešila, že budem zdobiť stromček sa krásnym bruško a nestalo sa. Ešte som si kúpila aj tehotenskú bundu aby mi bolo v zime teplučko o dva týždne som išla na potrat :( niekde som čítala, že tento rok nie je veľmi dobrý a tak preto verím, že rok 2016 bude pre nás perfektný a pre všetky čo sme tu bude :D

@lulikmajko tak je dobre ked ma ok spg....skuste najprv IUI aj pri nom sa bere clostyl kedže maš PCO ako som mala ja....
ano aj vdaka nim 🙂 my sme absolvovali IVF teda mimotelové ktore vyšlo hned na prvý krát a aj prvý vklad embryjka nosim v brušku 🙂 po 3,5 roku trapenia....