@petulik1991 ja chodim do Kocha v Ruzinove 🙂 ale su dobri tam aj tam.... myslim, ze su tam velmi dobri lekari, akurat je tam jeden mlady a ten je podla mna neschopny. Meno si teraz nevybavim. Zvysok hodnotim kladne. Ja som sa pomylila, v tehotenstve je to myslim 300€ a pre netehotne 120€.
@renimac Super, dakujem. Kuknem stranku 🙂
@petulik1991
Ročný klientsky poplatok za manažment klientky 120,00 EUR
Ročný klientsky poplatok za manažovanie tehotnej a šestonedieľky 299,00 EUR
@renimac Si poklad :* Dufam, ze sa streneme, ked sa prestahujem 🙂
@petulik1991 iba ak ma nakazis tehotenstvom 😀 😀 😀
@renimac Slubujem 😀 Nebudem si davat rusko na usta
@renimac zlatik, 120€ sme platili u Smolika 😉 plus 180 sa doplaca pri otehotneni, co sa plati az pri morfo sono, teda okolo 20 tt. Ja som chodila na sono kazde tri tyzdne, vzdy mi dal foto, plus odbery robil, v 12 tt potrat, ale dovtedy som neplatila nic. A vsetko mate v cene, ako tehu morfo uzv (za ktory sa inak plati 50€ a vyššie), sono prsnikov, mamografiu neskôr...
@tinka881
@kakatulik
@senselinka jj, pisala som vyssie, ze som sa pomylila 😉
@renimac ono v konecnom dosledku to bude aj tak 300€ 😘
@senselinka ano, ked sa mi podari zazracne otehotniet 😀
@renimac podari 😍
@renimac
@senselinka vsetkym sa nam podari 💞
@martinaj o Vas nepochybujem 😉 viem, ze mate zle skusenosti so stratou babatka, ale problem otehotniet nie... len nech uz niekto povie, co urobit preto, aby s Vami ostali. Len ja som nejaka zabrzdena, tehu sa na mna nelepi ☹. Ale velmi velmi velmi velmi sa modlim, aby sa to do konca roka podarilo.
@renimac ahojky inak citala som tu na MK ze treba pit PAKOST SMRADLAVY zevraj je to dobry cajik na Neplodnost a aj na udrzanie Plodu ..
a Alchemika ci ako sa to vola tak ta je tiez dobra
@kotatko1232 no, ja som uz za tie roky vyskusala kadeco, od alchemilky a neviem akych doplnkov, a priznam sa, uz som z toho velmi unavena. Takze si dam oddych 😉.
@renimac ANO??ooo a este som citala aj o tej
Prstekovej metode 😀 poznas to??? 😀 😀
@kotatko1232 poznam, aj sme skusali 😉 nebude toho vela, co sme nevyskusali 😀
@renimac IIHAAA.Mne sa to napr podarilo len stresom mi odislo babenko..
ale citala som ze tym ze som mala prvy cisarsky ze tie zeny to maju tahsie to udrzat..
@senselinka vies co,ked si zoberiem,ze je tam fakt vsetko to co pises,tak sa mi to taka hruza nezda...ved ja som nedavno za HP a AMH zaplatila vyse 70 eur...chcela som to mat individualne a nezavisle od môjho gyn....a uz nehovorim o vsetkych tych sonach atd...
@kotatko1232 nam sa podarilo teraz vo februari po takmer 2,5 roku, ale bolo to mimomaternicove. Jeden vajcovod v prdeli. Tak teraz od zaciatku....
@renimac tou metodou??
@kotatko1232 ani neviem... lebo som to skusila 1x a neviem, ci to bolo v den D 🙂
@renimac ahaaa.no ja planujem aj tieto plodne dni skusat..kedze v auguste by som mala nastupit do prace a ja moooooc nechcem.
@kotatko1232 skusali sme ale aj od MMT a zatial nic... takze to bola asi iba nahoda. Teda u mna.

@renimac My sa stahujeme teda naspat do BA a byt sme prenajali na Palisadach, takze do Kocha budem mat velmi blizko. Maju dobru prenatalnu starostlivost? Nevies? 🙂 Lebo to, ze tam budem rodit, sme sa uz rozhodli, ale musim si najst aj dobreho gyndosa. Plati sa nieco plus v tehotenstve alebo stale len tych 199€/rok?