icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kotatko1232
21. jún 2016

@renimac hmm neviem co je MMT nerozumiem este tym skratkam 😀

butterfly333
21. jún 2016

@kotatko1232 MMT je mimomaternicove tehu

kotatko1232
21. jún 2016

@butterfly333 dakujem za Info 🙂

tinka881
autor
22. jún 2016

Ach jaaaaj babule, chyta ma strasna depka už od vcera ☹ vcera som si aj poplakala a tak som sa par dni snazila, že nebudem plakat.

renimac
22. jún 2016

@tinka881 no ja som bola od soboty uplne ako vymenena.... vesela, plna optimizmu, odhodlana sa na snazenie vyprdnut. A dnes, ked mi kamoska oznamila, ze je vo 4-om mesiaci, tak som sa v robote skoro rozrevala. Proste ako na hojdacke 🙂.

martinaj
22. jún 2016

@renimac hojdačka bude vzdy az kym nebudeme mat ten uzlik aspon v brušku tak ako ma byt 😏

tinka881
autor
22. jún 2016

@renimac @martinaj u mna je to najhorie,ked som vecer v posteli a len rozmyslam a rozmyslam...

martinaj
22. jún 2016

Mne sa blíži termín pôrodu môjho prvého anjelika..... Neviem si to predstavit... Chcela som byt aspon tehu a mat nádej a mam akurat 3 anjelikov...... Celé zle 😢

renimac
22. jún 2016

@tinka881 poznam... do prcic, ale fakt som uz bola v pohode.... do riti, naco som ja vobec na ten FB isla... hlavu hore, uz teraz sme silnejsie ako vsetky nase kamosky, ktore si tymto nikdy nepresli. Mali by sme byt na seba hrde.

martinaj
22. jún 2016

@renimac presne. Ja sa este uprimne desim, ze mi sestra povie, ze je tehu..... Dve ma na prvý sup..... Ja viem, ze je to hnusne odomna ale asi by som sa zrútila

tinka881
autor
22. jún 2016

@renimac mas pravdu, mali by sme byt na seba hrde, cim sme si presli, ze sme sa uplne nezlozili. Už sa chcem vratit do nemocnice,len ked budem rodit zdrave babatko. Neznasam teraz tie hlasky okolo mna, ze TO NEVADIIIIII, podari sa nabuduce. To moze povedat len clovek, kt.si tym nepresiel.

renimac
22. jún 2016

@martinaj ja ta uplne chapem... ja sa bojim stretnut s kamoskami, aby mi nahodou neoznamili, ze su tehu. Viem, chore, ale jednoducho ma to dava dole.

tinka881
autor
22. jún 2016

@martinaj aj teba teraz cakaju vysetrenie?

renimac
22. jún 2016

@tinka881 hej, napr. moja svokra. Ked nas prisli po operacii navstivit, povedala, ze NEVADI, VED EXISTUJE AJ UMELE. Pip-pip jedna, ktora mala 3 deti a stvrte si nechala zobrat, lebo ze uz je stara. Pre nu bolo moje mimomaternicove tehotenstvo akoby mi vytrhli pokazeny zub.

martinaj
22. jún 2016

@renimac my to dame vsetky! Ja som di povedala ze skor ako v 8tt nejdem doktorke 😂 ked ma dojst MS alebo MA tak to pride.... Nikomu to ani nepoviem

renimac
22. jún 2016

@martinaj no ja to nepoviem fakt asi nikomu okrem muza. Kym nebudem za 1.trimestrom... Ak sa toho teda v tomto zivote dozijem 😀.

martinaj
22. jún 2016

@tinka881 reprodukčna imunológia v july

martinaj
22. jún 2016

@renimac jasne ze dozijes a budeme si niekde na terase pupky vetrať 😂

tinka881
autor
22. jún 2016

@renimac ja som mala mat v pondelok prvu poradnu a dostat knizku,tak som zrusila termin, ze pridem iny den,ked nebude poradna a vcera hned po mne bola tehulka, myslela som, ze ma porazi. Bolo mi strasne. Ešte je zle to, ze si ani leto nemozem užívat,lebo až po prvej mrche od zakroku sa mozem kupat.Takze tu cakam najskor zaciatkom augusta.

martinaj
22. jún 2016

@tinka881 to snad dojde skor😳

tinka881
autor
22. jún 2016

@renimac presne toto co som pisala hovorila moja svokra. Uplne bezcitne to povedala. Ja tiež baby nebudem nikomu o tom hovorit, až ked budem mat knizku v ruke.

butterfly333
22. jún 2016

@martinaj moja atu reprodukčnu imunologiu robí normalny imunolog??A čo sa tam vlastne zistuje??Ja chodím teda chodila som imunologovi lebo mám alergiu na ovocie pel travy ale čo to má spoločne s tehu ked sa nedarí??

tinka881
autor
22. jún 2016

@butterfly333 tu imunologiu mi vraveli aj v nemocnici, ze by som ju mala navstivit, ale moj gyn nic o tom nehovoril. Len genetika a hematologia

martinaj
22. jún 2016

@butterfly333 tam zistia ci som ja Ok a ak ano tak ide mm. Poslala ma tam hematologicka a primárka z CAR

butterfly333
22. jún 2016

@tinka881 ved to soaj ja len tu na MK počula tak neviem čo tam pojdem a poviem že som viackrat potratila??Ja som tam už dlkšie nebola aj ked som alergicka ja mám alergiu naurčite ovocie pel travu neviem má to niečo spoločne s tehu??

tinka881
autor
22. jún 2016

@butterfly333 robili vam obom aj geneticke vysetrenie?

butterfly333
22. jún 2016

@martinaj ale nechápem čo tam zistia ako z krvy?,nestačí z hematologie?mne hematologička nič take nevravela ale zajtra rano idem na hemato na krv tak sa sestričky spýtam.

butterfly333
22. jún 2016

@tinka881 ano tá je ok.

tinka881
autor
22. jún 2016

@butterfly333 ako dlho sa caka na vysledky? mna toto vsetko ešte caka. Moze aj byt, ze ma priatel zle spermie? ze by aj v nom bola chyba? ci pri spermiach ide len o mnozstvo a pocet?

butterfly333
22. jún 2016

@tinka881 boli sme v centre v BA a spermie su v poriadku ,no všede sa na vysledky čaka vyše mesiaca aj dva.