@butterfly333 ach jaj, keby si mala pravdu.Ale to vies, ze to dam len vdaka tvojim tehu bacilkam, co budes mat v lete🙂verim, ze sa nam vsetkym zadari.Rozmyslame nad chorvatskom koncom augusta, mozno aj more nam pomoze.
@tinka881 ano bude aj tehu bacilky,no my tento rok nejdeme nikam mm má novu pracu a nema dovolenku tak len niekde na víkend možme íst.
@butterfly333 ani u nas to nie je iste, len uvazujeme a hlavne sa snazim mysliet na nieco pekne, dovolenku a tak, a ked nevyjde, nic sa nedeje.
@tinka881 ved aj my no syn už je veký ma16r ten s nami nepojde už má ine zaujmi,tak uvidíme my traja niekam na víkend pojdeme,ja sa cítim uplne super v pohode vobec si nepripuštam že som pred nedavnom je to 14dní čo som potratila no nemyslím na to vobec a je mi fajn.
@butterfly333 musim uznat, ze aj ja to lepsie zvladam ako pred rokom. U mna to je len týžden,ale len 2x som asi plakala. Snazim sa mysliet pozitivne a verim, ze po lete sa zadari. Treba si to dat najprv v hlave do poriadku, to mi aj leka povedal. Aaaaa vela mi tu pomahate vy baby, lebo bez vasej podpory,by som sa len trapila.
@tinka881 vieš trápenie nám nepomože aj ked to bolí no život ide dalej,
Babule, urobila som novu skupinu od leto do vianoc 2016.ked bduete mat chut sa pridajte, nechcela som sa dat do septembroviek, lebo po kyrete musim mat pauzu apson do septembra.
@kakatulik tak ja dufam, ze do septembra to dame 😉 to by bolo majovciatko alebo junovciatko, a teda po jednom z rodicov (ja maj, muz jun). Tak tomu silno verim 😀. A vkladam velke nadeje do materskej kasicky. Minimalne uzasne pomohla na plodny hlien.
@butterfly333 pozna 😉
@renimac tak VMK je super,mam o nej specialnu temu, Len zatial tym co sa zadarilo o ktorých viem,ze ju brali,tak potratili......aj mam pocit,ze vdaka nej je ten hlienik lepsi,ale uvazujem ci to davkovanie nezmenim,lebo podla odporucenia 7 dni pocas ms pauza a zbytok 2gr,ale ja ovulujem uz 11-12DC,cize ked nasadim 7DC,tak uz sa mi to zda kratky cas....cize si to asi tosku upravim. 🙂
Ja sa uz tiez nepresuniem do novej skupiny😂

@tinka881 ved začiatkom septembra sa budete snažit a do konca to dáš uvidíš. 🙂