icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

renimac
24. jún 2016

@martinaj ani ja, ja proste do konca septembra budem grckat 😀

veronika1603
24. jún 2016

@kakatulik mojko my sme pocali den pred ovu(merala som vtedy bt takze naisto) a vcera mi doky povedal ze to vyzera na chlaceka....takze podla mna a jak aj ty hovoris cim blizsie k ovu tak sanca na chlapca....dufala som v dievcatko ale nevadi tesim sa ze vsetky vysledky su ok a je zdravucky....

kakatulik
24. jún 2016

@veronika1603 ale ved to je super! Hlavna vec,ze je vsetko OK. Ved aj dievcatko sa este moze zadarit.😀

martinaj
24. jún 2016

@renimac presne 😁😍

renimac
24. jún 2016

@martinaj este si na tom detoxe?

martinaj
24. jún 2016

@renimac nie, uz ked som bola tehu som prestala

renimac
24. jún 2016

@martinaj mna ocividne detoxikuje materska kasicka 😀

senselinka
25. jún 2016

@martinaj
@renimac ja idem po dovolenke znovu na detox, mne sa to strasne pacilo... plus VMK a trochu cvicit, nech sa ma babo u mna dobre, ked znovu zavita 😵

kakatulik
25. jún 2016

...a mna ocuvidne nedetoxikuje nic.....ja si dam nalacnoVMK,neskor Aloe gel a furt jedno....vooobec nic...

denidi
25. jún 2016

@kakatulik tak to sme v na tom rovnako ,mňa vmk tiež nejak nedetoxikuje😂😂😂 žiadne prehananie...škoda lebo som dúfala,ze mi to pomôže,kedze s tým mám trošku problém,ale úžasné mi pomáha na hojenie rán,red dvoma týždňami som sa tak festne opalila na rúre,ked som piekla,do 10 dni na ruke ani stopa,kdezto predtým by mi to začalo hnisat a hojilo by sa to mesiac

prirodka
25. jún 2016

@denidi VMK nie je určené na detoxiukáciu.Ak preháňa, tak možno ojedinele ale nedetoxikuje.Potrebuješ na detox NIEČO,čo uvolňuje toxické látky z organizmu,aj z klkov na črevách a potom NIEČo, čo zasa tie toxické látky vyplaví, najlepšie čajík čistiaci alebo čistú filtrovanú vodu.No a samozrejme, aj vyživiť organizmus prírodným doplnkom výživy s obsahom vlákniny a iných potrebných aminokyselín, vitamínov atď...Existuje aj 9dňový detoxikačný program a ľudia majú sním vynikajúce výsledky, zbavia sa aj niektorých zdravotných problémov. Viac info,ak by ste chceli, tak napíšte do internej pošty.
V žiadnom prípade ale v tehotnosti sa nedoporučuje detoxikovať,predtým áno,lebo bábo príde do čistého prostredia.....v tehotnosti je potrebné dovyživiť organizmus.

denidi
25. jún 2016

@prirodka na detox som užívala chlorellu a davam si aj psylium,prestala so jesť chleba a teda všeobecne múku,je pravda,ze sa cítim lepšie,skusim ešte ten čistiaci čaj..a píšem ip,som zvedava na ten 9 dňový detox😃

kakatulik
25. jún 2016

@prirodka dakujeme dakujeme,my vieme,ibaze mnohe dievcata pisu,ze ich prehnalo a aj v popice pri VMK stoji ze ma detoxikacne ucinky....to my sme si to tak nazvali..... 🙂

@denindi,
nooo presne....a davala si si ju aj lokalne,albo iba vnutorne?

denidi
25. jún 2016

@kakatulik len ju uzivam,moze sa aplikovať aj tak na rany? Vidíš to som nevedela👍

kakatulik
25. jún 2016

@denidi pisu ze ano,ale prestudovala som si to a na rany je lepsia tinktura.

ajana1
26. jún 2016

Baby tak tyzden dovolenky za nami a pani sa este nedostavila pricom by som mala byt bud 15 alebo 16 dpo. Ak nepride kym sa vratime z dovolenky tak robim test.

kakatulik
26. jún 2016

@ajana1 pekne,pekneg

denidi
26. jún 2016

@ajana1 uujha,zebyyy?😉
A skôr nechces urobiť?

tinka881
autor
26. jún 2016

@ajana1 drzim palce.ja by som nevydrzala cakat az po dovolenke.uz by som kupovala testy

ajana1
26. jún 2016

@tinka881 @denidi @kakatulik baby moja hlava je uz dobre dva tyzdne nastavena ze som tehu ale tu si ho robit nechcem lebo nebudem mat ziadne sukromie. A ak sa zadarilo aj tak to nechcem roztrubit kym nie som aspon v 12 tyzdni

petulik1991
26. jún 2016

@veronika1603 My sme mali uspesny sexik 3 dni pred ovulaciou a vsetko nasvedcuje, ze to je dievcatko 🙂 V 17tt chcem ist na scan, aby sa na to lepsie kukli

renimac
26. jún 2016

@prirodka v pribalovom letaku stoji, ze VKM moze spustit detoxikaciu 🙂

veronika1603
26. jún 2016

@petulik1991 to je super....aj ja som chcela dievcatko.aaaale tak co uz..len nech je vsetko ok..my sme mali sex den pred ovu tak preto asi chlapcek.drzim palce

renimac
26. jún 2016

@veronika1603 pohlavie je bezpredmetne, hlavne, ze budes mat zdrave dietatko 🙂

petulik1991
26. jún 2016

@veronika1603 No my sme chceli chlapceka, ale v prvom rade babatko. A ked to bude dievcatko, budeme ju lubenkat rovnako moc 🙂 Aj ja ti drzim palce!

matka90
27. jún 2016

Ahojte tak injekcie mam doma len zatial nemam kedy zacat pichat.. test z minuleho tyzdna negativny meskanie uz 20 den, lekar ma dovolenku a ja z toho zacinam byt na nervy.. test este skusime dneska a ked nie tak buduca streda vyvolavacka no uvidime ☹

prirodka
27. jún 2016

@renimac No záleží, odkiaľ tá materská kašička je.Kde si čítala príbalový leták-v lekárni?

renimac
27. jún 2016

@prirodka kupovala som tu a je to uvedene v pribalovom letaku vo vnutri: http://www.vceliamaterskakasicka.sk/kupa-maters...

lucy717
27. jún 2016

@tinka881 mozes poslat, prosim link na novu skupinu? Uz ani neviem kolka to bude skupina... Zacinala som od sept 2015 do Vianoc, tak hadam to uz tento rok vyjde. 🙂 Sledujem ako sa tu povzbudzujete a prezivam pribeh kazdej z vas 🙂

tinka881
autor
27. jún 2016

@lucy717 aj ja som bola od septem.do vianoc.daj si forum,ideme na to a medzi prvymi je ze Od leta do vianoc 2016.som na mobile a nejako mi to nejde nakopirovat