@kakatulik mojko my sme pocali den pred ovu(merala som vtedy bt takze naisto) a vcera mi doky povedal ze to vyzera na chlaceka....takze podla mna a jak aj ty hovoris cim blizsie k ovu tak sanca na chlapca....dufala som v dievcatko ale nevadi tesim sa ze vsetky vysledky su ok a je zdravucky....
@veronika1603 ale ved to je super! Hlavna vec,ze je vsetko OK. Ved aj dievcatko sa este moze zadarit.😀
...a mna ocuvidne nedetoxikuje nic.....ja si dam nalacnoVMK,neskor Aloe gel a furt jedno....vooobec nic...
@kakatulik tak to sme v na tom rovnako ,mňa vmk tiež nejak nedetoxikuje😂😂😂 žiadne prehananie...škoda lebo som dúfala,ze mi to pomôže,kedze s tým mám trošku problém,ale úžasné mi pomáha na hojenie rán,red dvoma týždňami som sa tak festne opalila na rúre,ked som piekla,do 10 dni na ruke ani stopa,kdezto predtým by mi to začalo hnisat a hojilo by sa to mesiac
@denidi VMK nie je určené na detoxiukáciu.Ak preháňa, tak možno ojedinele ale nedetoxikuje.Potrebuješ na detox NIEČO,čo uvolňuje toxické látky z organizmu,aj z klkov na črevách a potom NIEČo, čo zasa tie toxické látky vyplaví, najlepšie čajík čistiaci alebo čistú filtrovanú vodu.No a samozrejme, aj vyživiť organizmus prírodným doplnkom výživy s obsahom vlákniny a iných potrebných aminokyselín, vitamínov atď...Existuje aj 9dňový detoxikačný program a ľudia majú sním vynikajúce výsledky, zbavia sa aj niektorých zdravotných problémov. Viac info,ak by ste chceli, tak napíšte do internej pošty.
V žiadnom prípade ale v tehotnosti sa nedoporučuje detoxikovať,predtým áno,lebo bábo príde do čistého prostredia.....v tehotnosti je potrebné dovyživiť organizmus.
Baby tak tyzden dovolenky za nami a pani sa este nedostavila pricom by som mala byt bud 15 alebo 16 dpo. Ak nepride kym sa vratime z dovolenky tak robim test.
@veronika1603 My sme mali uspesny sexik 3 dni pred ovulaciou a vsetko nasvedcuje, ze to je dievcatko 🙂 V 17tt chcem ist na scan, aby sa na to lepsie kukli
@petulik1991 to je super....aj ja som chcela dievcatko.aaaale tak co uz..len nech je vsetko ok..my sme mali sex den pred ovu tak preto asi chlapcek.drzim palce
@veronika1603 pohlavie je bezpredmetne, hlavne, ze budes mat zdrave dietatko 🙂
@veronika1603 No my sme chceli chlapceka, ale v prvom rade babatko. A ked to bude dievcatko, budeme ju lubenkat rovnako moc 🙂 Aj ja ti drzim palce!
Ahojte tak injekcie mam doma len zatial nemam kedy zacat pichat.. test z minuleho tyzdna negativny meskanie uz 20 den, lekar ma dovolenku a ja z toho zacinam byt na nervy.. test este skusime dneska a ked nie tak buduca streda vyvolavacka no uvidime ☹
@prirodka kupovala som tu a je to uvedene v pribalovom letaku vo vnutri: http://www.vceliamaterskakasicka.sk/kupa-maters...

@martinaj ani ja, ja proste do konca septembra budem grckat 😀