@kakatulik my máme v spálni okno otvorene každu noc teda od kedy tam bývame je stále otvorené mne je stále teplo a mm zababušený pod paplonom a ja odokrytá dnes aj bolo trocha chladnejšie.Tak uvidím podla BT potom skusim asi v sobotu lebo máme oslavu.
@butterfly333 A nemohla si mat az na ten 18DC ovu, ked bolo to krvacanie? Uz predtym si predsa krvacanie pocas ovu mavala...
@131313 ja neviem pozri graf o stranu nazad neviem fakt nomohla byt lebo som mávala toovu špinenie vždy cez ovu no po laparke zmizlo a potom sa zadarilo,tak som myslela že už to ovu špinenie nebude.No tak ovu mohla byt na ten 18Dc, Ja už som z toho jelen.
@butterfly333 Na tom grafe nevidiet vsetky hodnoty... ale mne sa to zda pravdepodobne, lebo na implantacne spinenie by to bolo skoro, to najcastejsie byva 7-9DPO, vo vynimocnych pripadoch moze byt uz aj 5-6DPO ale podla tvojho odhadu OVU by to nebolo ani tych 5DPO, ci sa mylim?
@131313 no dnes by som mala byt 12dpo
@butterfly333 V tom pripade by si nemala mat preco spinenie na 3DPO. Podla mna je realnejsie ze si este len 9DPO, ale hovorim, ten graf nevidiet cely. Kazdopadne drzim palce, nech to vyjde ;)
Ahojte dievcata 😊
@martinaj no ako moja 🙂 🙂
@butterfly333 ja nijako 😊 MS cakam cez vikend 😆
@martinaj aj ja
@butterfly333 dalsi mesiac ideme naplno dotoho 😍
@martinaj dufam že do konca roka budeme obe tehu
@butterfly333 ale kde ty... Tebe uz MS nepride... @martinaj a ty si si ista?
@renimac ako vieš? 😀 😀 😀 😀
@butterfly333 Inak este stale 37,2?
ajana1 dnes 37,1
@butterfly333 since trochu klesla ale podla mna nic markantne. Uvidis veru zajtra aka bude teplota
ahoj koceny ktorej z vas bol chlap na spermiograme 😀
@drobcek2510 moj a všetko ok
@kotatko1232 ja vidím // ;)
@drobcek2510 moj, preco?
lebo moj ide a povedali mu ze nama mat sex 4 dni predtym a ma to doniest v pohariku od vyzivy 😀 😀 a vraj 2 hodiny po ttom ako si to odoberie 🙂 🙂 je to cudne nezomru ?? 😝
@drobcek2510 😅 😅 😅 dakujem, naozaj si mi spravila pekny den 😀
@drobcek2510 to je dobra blbost my sme boli v centre a tam mm bol v kabínke a tam si to spravil do tej nádobky neniesli sme to z domu.To kde idete??
@drobcek2510 tiež sa mi to zdá byť blbosť. Aj môj mm bol tak ako píše @butterfly333. O nejaký čas mali hneď aj výsledky..

@butterfly333 ty testuj az kf ti bude'meskat.