Ahojte prosim vas potrebujem poradit. Ms som mala dostat vo stvrtok minuly tyzden ale namiesto neho som mala len trosku krvavy vytok ktory trval len pol hodku a uplne slabulinky bol. Cakala som ze sa mi akurat rozbieha ms ale odvtedy vobec nic. Lekarovi mozem ist az buduci tyzden kedze teraz tam vobec nieje. Test som si robila vcera ale nebol tam ani len duch. Preto by som sa chcela opytaat ci s takym niecom nematw niektpra skusenosti. Popredu vam velmi dakujem
ahoj kočeny brali ste inofolic ?
ak vam niektorej zostal a pomohol kupim
chcela som sa spytat kolko dni sa to ma brat a od ktoreho dna dakujem
@drobcek2510 ja som pred prvým aj týmto tehu brala inofolic ale či pomohol ten alebo nie brala som ho cca 3 mesiace, plus vit. e a čaj na plodnosť ale za vyskúšanie nič nedáš a inak dobre mi rozbehol ovu, aspon si myslím, ja som nikdy nemala ovulačné krvácanie ani som ovu necítila a ako som to brala tak som hned vedela kedy je cca ovu. držím palce
@kakatulik to vieš zamyslíš sa nad niečím a nebodaj povieš nie čo potom 😀 😀 a dakujem ale všetci hovoria že už je dorotiek veľa ale nech nám sa to páči a hotovo 😀 no každý mi hovorí, že to bude skôr ale čo ja viem??? svokra mi dnes povedala, že ked budem v 37 týždni, že ma bude po ulici nahánať a muž že budem odpratávať sneh aby sa malá vypýtala na svet, že nie je dobre ak sa prenáša. no ja by som bola rada ak by sme boli na vianoce už spolu doma ale tak ked uzná za vhodné ísť von tak pôjde 😉
ahoj dievčata nastal mi problem
zacala som pit inofolic vypila som asi 7 sackov no nez som to zacala pit tak mi pichli injekciu na menzes ktora prisla od injekcie az na 14.den no ako mi meskali som mala silne krce v podbrusku potom som inofolic vysadila a nic mi nebolo menzes som mala silny a po menzese som si povedala ze zase zacnem brat inofolic ked som si daala 2 sacik mali sme s partnerom sex ale take bolesti som pri tom mala ze som plakala a zas ma boleli vajecniky a rano som sa zobudila a mala som krvave nohavicky mali ste s tym niektora takuto skusenost ?
@reminac @kakatulik @butterfly333 uch zienky stale na vas myslim aj ked si s vami tolko nepisem. ako sa vam vsetkym dari?
@renimac
@ajana1 juj baby ani nehovorte, stres a panika 😀 ale aj veľká radosť. no sťahovať sme sa nestihli aj som to tak tušila. tak sme trošku prestavovali izbu u svokrovcov kde budeme zatiaľ, tak už tretí deň, len balíme, triedime, lepíme čistíme 😀 😀 už mi je trošku dlho. všetko tlači, funím, zle spím, zle chodím ale naša láska ma vždy tak krásne pohladká v brušku že to všetkorazom prejde, už aby bola s nami. no vy si ešte trošku počkáte ale stojí to za to 😀 hlavne tie nočné údery do mechúra a rebier 😀 😀
@renimac mne to išlo strašne rýchlo to bude asi tým, že som chodila do práce a nebola doma. ale teraz mi to ide neskutočne pomaly, mám pocit, že stojím na mieste 😀 😀 ale už som ako hroch a budem rada ked už bude maličká na svete, lebo to brušku dosť obmedzuje 😀 😀 a čo máš nejaké nevoťnosti??? alebo iné tehu. problémy.
@matilda72 to bude tym, ze ja som nezamestnana 😀. No od zaciatku 8tt som vela casu travila na WC, aj niekolko krat denne. Ale tento vikend mi bolo lepsie, aj som sa normalne najedla. Ale dnes rano sa ranajky zas nepacili 😉. Hlavne tekutiny sa vo mne dlho neudrzia. Ale stoji to za to babo na konci 😉.

@drobcek2510 centrum sa vola ISCARE.ppzri si ich stranku.Tam je vsetko popisane.Ale je viac centier,mozno aj v tvojom okoli