icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
29. nov 2016

@veronika1603 moja držim palce nech všetko dobre dopadne.😘😘😘😘

renimac
29. nov 2016

@kakatulik jasné, budem informovať 😉. V pondelok mám kontrolu, tak ak bude všetko ok, hodím sem foto pre inšpiráciu 😉.

renimac
29. nov 2016

@denidi ale určite, už je to aj tak lepšie o dosť s porovnaním pred týždňom. To som si niekedy priala toto obdobie prespať ako medveď a zobudiť sa až v 2.trimestri 🙂. Už len nech kontrola dobre dopadne a pomaly si aj vydychnem. Aspoň na chvíľu 😀.

renimac
29. nov 2016

@blanch12 no keď ma prvé takto naťahuje, tak som zvedava na druhé 😝. Ale ako som písala, som rada, že nevoľnosti sú, aspoň si hovorím, že je to dobre znamenie. Zatiaľ mám pocit, že chudnem, ale ja to dobehnem, lebo po hladovke sa najlepšie papá 🙂. Aj Vy sa držte 😉.

kakatulik
29. nov 2016

@renimac tesim 😍

denidi
29. nov 2016

@renimac ja si tiež po každej kontrole vydýchnem,ked je všetko v poriadku😃
Tiež som si pred tromi týždňami aj porevala,ked vyšli zlé výsledky,ale potom to našťastie na genetike všetko dobre dopadlo a pupak je zdravucky,aaach ale tá neistota,t ie blbé triple testy vychádzajú skoro každej zlé a vie to teda zahrať na psychiku

renimac
29. nov 2016

@denidi hlavne, že ste v poriadku 😉. Ináč, môžem Tripple testy odmietnuť? U mňa to aj tak na rozhodnutí nič nezmení a stačí mi morfologicky UZV, chcem ist ku Grochalovi do Martina. Ten odhalí všetko. Už nech je pondelok 😊.

denidi
29. nov 2016

@renimac vraj sa môžu odmietnuť,len ja som to nevedela a zbytočne má doplasili..
U Grochala som bola aj ja už dvakrát v 12tt a v 20tt a aj ten všetky anomálie vylúčil,je to úžasný odbornik,keby sú všetci takí dôslední😃
Ináč tiež by som nič neurobila,ani keby mi on niečo potvrdil...je to naše bábätko a ľúbime ho,keby bolo akékoľvek😍

ajana1
29. nov 2016

@renimac podla mna mozes a inak v Holandsku sa tripple testy ani nerobia pretoze su velmi nepresne. Je tiez len otazkou casu kedy ich aj na Slovensku zruzia a nahradia iba diagnostikou v 12 tyzdni. Inak dost bab v nasej skupine spominalo Holana v Bratislave co by mal byt Grochalov equivalent.

renimac
29. nov 2016

@denidi ja sa ich chystám odmietnuť a dúfam, že sa môj doktor za to nenaserie :D. Na morfo pôjdem potom ku Grochalovi a tam bude určite všetko OK. Musí, inú možnosť si ani nepripúšťam 😍.

renimac
29. nov 2016

@ajana1 jj, ešte aj Cupanika si chvália. Ale toho Grochala asi predsa navštívim. Aspoň si spravíme výlet z Ba 😉.

denidi
29. nov 2016

@renimac jasné,ze bude všetko v poriadku,ja som tomu malickemu stále verila a teraz,ked už kopka a dáva o sebe vediet tak viem,ze je zdravý a krásny a nas

renimac
29. nov 2016

@denidi tak ja sem tam stresujem, hlavne keď sa zrazu cítim dobre po tých nevoľnostiach, že či je to ok, ale neprospieva to ničomu. Tak musím veriť 🙂. Takže tretí princ ❤.

ajana1
29. nov 2016

@renimac rovno si spravte pekny vikend 🙂 Odporucim potom zostat bud v Hotely Bystricka alebo v Turci 🙂

renimac
29. nov 2016

@ajana1 uvidíme, či nám to vyjde na piatok, ale pokúsim sa. A ďakujem za tipy 😉.

ajana1
29. nov 2016

@renimac a chcela som povedat ze na steak do Harleya ale ten aj tak nemozes 🙂

renimac
29. nov 2016

@ajana1 no to asi nie 🙂 ale aspoň roštenku, keď zvládnem konečne hovädzie 😍.

ajana1
29. nov 2016

@renimac popravde ja sa uz neviem dockat ked porodim a dam si sushi, poriadny steak a kacacie prsia 🙂 A k tomu pohar dobreho vinka alebo rovno flasu xixixix

renimac
29. nov 2016

@ajana1 ja len to sushi 🙂 A kačka sa nesmie? Lebo ja si na Vianoce určite dám. Ja som si napr. na začiatku dala aj bryndzové halušky, akurát ma po nich potom riadne prehnalo a zaklincovala som to poldnovym zvracanim 😀.

denidi
29. nov 2016

@renimac jj tretie chlapčiatko😊
Netreba stresovať,ono každú chvíľu ťa v tehotenstve čosi prekvapí...nooo haaaa dobré sa to píše,ale v podstate sme všetky rovnaké😂😂😂
Keď sa nám čosi nezdá,tak panikarime...ale ja som za to,radsej sa dvakrát uistim,ze je všetko v poriadku,ako to mám raz podceniť

renimac
29. nov 2016

@denidi tak ja panikarim odkedy som tehu 😀. Po tom mimomaternicovom som proste labilna 😂.

ajana1
29. nov 2016

@renimac cela kacka sa moze len ja chcem len kacacie prsia a tie nemam rada prepecene 🙂 A bryndza kym je pasterizovana sa moze tiez 🙂

renimac
29. nov 2016

@ajana1 tak ja zas ľúbim prepecene 🙂, ale tiež len prsia. Bryndzu už asi vidieť po tejto skúsenosti nechcem 😀.

ajana1
29. nov 2016

@renimac ja som len zvedava co budeme varit na Vianoce pri svokrovcoch lebo kacku sme mali minuly rok, rosbief nemozem, teoreticky lososa ale ten musi byt tiez poriadne prepeceny co sa zvysku pacit nebude a morku moc nemusime 🙂 to bude este zazitok sa dohodnut ze co ideme jest 🙂

mia295
29. nov 2016

@renimac tuki, testy môžeš odmietnuť 🙂 po 30 vychádzajú všetkým zle čo som pocula 🙂 aj ja som čakala zle výsledky ale bolo to fajn nakoniec 🙂 ale pýtal sa ma či chcem alebo nie tie testy 🙂 a bola som ku grochalovi objednaná tak mi to bolo v podstate fuk 🙂
A keď budeš môcť papaj pekne všetko ale potroske 🙂 ja aj syry jem normálne aj bryndzu 🙂 a dúfam že tie nevoľnosti ti rýchlo prejdú 🙂

renimac
29. nov 2016

@ajana1 tak my máme vždy rybu a ďalšie dni kačku alebo hus. A jasné rezne so salatom. Och ako sa teším, keď sa opäť dobre najem 🙂.

renimac
29. nov 2016

@mia295 jj, ja od začiatku tie testy neberiem do úvahy. Čo sa týka stravy, tam sa okrem surového mäsa a rýb obmedzovať nebudem. Plesnive syry ja moc neoblubujem a bryndzu len raz za čas. Hlavne nech už môžem nad jedlom uvažovať v tomto kontexte.
Kks, ty už 32.týždeň, kedy to tak zbehlo?

nera123
17. dec 2016

@renimac ahoj, teraz pozerám, že tehuľkuješ 🙂 veľmi sem nechodím, tak som nevedela...moooooc gratulujem a želám všetko dobré 🙂

renimac
17. dec 2016

@nera123 Ahoj, ďakujem veľmi pekne a vidím, že ty pomaly finišujes 😉. Tak nech Vam to všetko dobre dopadne 🙂.

denidi
17. dec 2016

@renimac dnes som na teba myslela😊
Ako sa máš,uz prešli tie nevoľnosti?