@renimac ja si tiež po každej kontrole vydýchnem,ked je všetko v poriadku😃
Tiež som si pred tromi týždňami aj porevala,ked vyšli zlé výsledky,ale potom to našťastie na genetike všetko dobre dopadlo a pupak je zdravucky,aaach ale tá neistota,t ie blbé triple testy vychádzajú skoro každej zlé a vie to teda zahrať na psychiku
@renimac vraj sa môžu odmietnuť,len ja som to nevedela a zbytočne má doplasili..
U Grochala som bola aj ja už dvakrát v 12tt a v 20tt a aj ten všetky anomálie vylúčil,je to úžasný odbornik,keby sú všetci takí dôslední😃
Ináč tiež by som nič neurobila,ani keby mi on niečo potvrdil...je to naše bábätko a ľúbime ho,keby bolo akékoľvek😍
@renimac podla mna mozes a inak v Holandsku sa tripple testy ani nerobia pretoze su velmi nepresne. Je tiez len otazkou casu kedy ich aj na Slovensku zruzia a nahradia iba diagnostikou v 12 tyzdni. Inak dost bab v nasej skupine spominalo Holana v Bratislave co by mal byt Grochalov equivalent.
@renimac jj tretie chlapčiatko😊
Netreba stresovať,ono každú chvíľu ťa v tehotenstve čosi prekvapí...nooo haaaa dobré sa to píše,ale v podstate sme všetky rovnaké😂😂😂
Keď sa nám čosi nezdá,tak panikarime...ale ja som za to,radsej sa dvakrát uistim,ze je všetko v poriadku,ako to mám raz podceniť
@renimac tuki, testy môžeš odmietnuť 🙂 po 30 vychádzajú všetkým zle čo som pocula 🙂 aj ja som čakala zle výsledky ale bolo to fajn nakoniec 🙂 ale pýtal sa ma či chcem alebo nie tie testy 🙂 a bola som ku grochalovi objednaná tak mi to bolo v podstate fuk 🙂
A keď budeš môcť papaj pekne všetko ale potroske 🙂 ja aj syry jem normálne aj bryndzu 🙂 a dúfam že tie nevoľnosti ti rýchlo prejdú 🙂
@mia295 jj, ja od začiatku tie testy neberiem do úvahy. Čo sa týka stravy, tam sa okrem surového mäsa a rýb obmedzovať nebudem. Plesnive syry ja moc neoblubujem a bryndzu len raz za čas. Hlavne nech už môžem nad jedlom uvažovať v tomto kontexte.
Kks, ty už 32.týždeň, kedy to tak zbehlo?

@veronika1603 moja držim palce nech všetko dobre dopadne.😘😘😘😘