@butterfly333 beries aj nejake lieky alebo vitaminy?
@tinka881 beriem už rok kys listovu od novembra femi kvapky aj femibion.a alchemilku pijem do ovu.
@jajka68 ja som sa tiež tešila, že pôjdem na MD, pretože svoju prácu veľmi nemusím, tak sme sa ja trochu potešili. tak som sa naštvala, že po tomto všetkom som sa rozhodla, a dala som výpoveď :D niekde som čítala, že dieťatko si treba, želať nie kvôli práci, alebo kvôli svojmu mužovi :D ale pre ne samotné. tak nám to možno aj preto nevyšlo. takže rok 2016 s novým štítom, je nám jedno či budeme mať prácu alebo nie nech príde drobček kedykoľvek :D verím, že nám to na budúci rok vyjde :D
@butterfly333 vraj s alchemilkiu si treba dat pauzu na jeden cyklus aspon kazde 3-4mesiace
@1234lubka mala som pauzu pol roka,tak teraz od novembra ju beriem zas,a prečo ma byt ta pauza??
@jajka68 tak to som nepovedala :D. len som bola rada, že mi to tak vyjde, že akurát pôjdem na MD no a tak som sa rozhodla, že odídem aj sama, a teraz verím, že si nájdem dobrú robotu a ak sa prišťastí tak len budeme radi ( ved v novej práci nemusia vedieť, že chceme rodinku 🙂 🙂 )
@matilda72 akedy maš ovu ?ja tiež tak 15-16DC ale alchemilku pijem do 10Dc len pre istotu.
Ahojte kočky 🙂 som tu nova a chcela by som sa pripojit k vam snazime sa uz dva roky a nic cize ak mate nejake rady alebo tipy sem s nimi zatial sa zoznamujem s touto strankou baby prosim co s myslite o inofolicu ma nejaka skusenosti 🙂 snazim sa od januara si ho kupit
dakujem za strpenie 🙂 🙂 🙂
@drobcek2510 ahoj no nevravímže inofolic je zlý no ak nemáš PCO tak toje vraj zbytočnevyhodene peniaze pišu baby že im rozhádzal cyklus,ak ho máš pravidelný tak to neber.A čo vyšetrenie HP už máš spravený?? mm bol na spermio??
@drobcek2510 ahoj ja som ho uzivala asi 2 mesiace... cyklus som mala ok ako stale som pribrala alebo skor som sa z neho naliala dost .. a vysledky som nemala 😒
Aha dakujem pekne 🙂 ja som bola u gynekologa a povedal ze som zdrava a ze nemam ziaden problem ostat tehotna dal mi duphlaston ktory beriem 4.mesiac a nic tak som chcela inofolic skusit ale teraz som na pochybach ci si ho kupit a ak nie ci si mam zajst za bylinkarkou dakujem
@drobcek2510 Ahoj.Ja som mala inofolic 3mesiace a na ten 3.ti mi rozhadzal cyklus.Posunul mi to o cely tyzden na neskor.Mavam celkom pravidelny 33dnovy a teraz mi prisli az na 40.dc.Ak mas cyklus v poriadku a pravidelny,tak si ho nekupuj.Ja uz som sa poucila. 😉
@butterfly333 mna sa nepytak tak pisala jedna baba ze jej povedaka bylinkarka, aj ked sa nepije cely mesiac. Ja som ju trebars pila od 1dc do 15 na upravu cyklu. Ale ze aj tak treb po par mesiacoch dat pauzu
@jajka68 jasne super ..ja som pisala jednej babe nech ma prida ale ta su viacnoe tak nie kazdy tu visi ...
ale inak ja tiez tak s vekovym rozdielom , tak ci tak budeme mat aj keby hned teraz sa podari 4 roky rozdiel medzi nim a tiez chcem vypadnut z prace ...bo niekedy uz mam tooho vsetkeho plne zuby
@jajka68 haha no treba aspon nejakku matersku ...mne materska vychadza takkmer to co plat , plus pridavky na dve deti samozerejme (tu je to tak blbo ze na prve je okolo 20.60 tusim tyzdenne teraz a na druhe nejakych 14 tusim ) ale tak materska len 9meisaocv ...potom spat do prace ..ale to uz bude mala na plny den v skole takze to sa da ...teraz ide do tej novej skolky od januara , zatial to vnima celkom pozitivne taze uvidime ako to bude zvladat .
@petkazh ja som mala pred tehu 4,2 cm..pocas tehu narastol na viac ako 10 cm...teraz mi skoncilo sestonedelie,tak neviem na kolko a ci sa zmensil..ale ak mi budu robit myomektomiu,tak mi budu robit klasicky rez,lebo ja ho mam intramuralny ulozeny v prednej stene maternice a budu mi musiet aj sit maternicu...preto pol roka..dufam,ze nie viac...
Ahojte snažilky. Som tu nova, tak by som sa chcela pridať dufam do mája sa všetkým zadarí. My snažilkujeme už vyše 2 r. V júli po 12tt kyret ☹ prestalo biť srdiečko ☹ tak sa uvidí či sa nam uchytí ako sa má. 🙂 teraz je 7dpo tak trpezlivosť aspon do 12dpo.
idete tu niektorá brat clostil??
@drobcek2510 ja som ho tiez brala cyklus mi sice nerozhadzal ale pribrala som...tiez podla mna zvytocne vyhodene peniaze :/

@jajka68 to je skoro ako my. ak budeš všetko OK, čo zatiaľ vyzerá :D tak sa ideme snažiť od februára :D :D prvé bolo tiež na prvý krát tak verím, že aj to dalšie :D. prajem vám všetkým šťastné a veselé