@butterfly333 .....a mozno sa zadari aj tak...drzim vsetky palce 🙂
@butterfly333 to je super,ze mm sa to tak polepsilo,si dobre naordinovala 😉 a teraz,vam daju nejaky terminik na IUI ? to sa robi asi,ked ma zena ovulaciu,ze? aj musis stimulovat predtym? som zvedava,no ak inac nepojde,asi by sme to aj my skusili
@butterfly333 budem držať silno palce...ja pojmy stimulácia a iui vôbec nepoznam..dufam že ani poznat nebudem ani ty podari sa aj tak😘
Caute baby, pridam sa k Vam 🙂 ja som narodena v maji, budem mat 30, tak snad symbolicky pride aj ten najkrajsi darcek tuto jar 😉 snazime sa uz 28 mesiacov, pricom sme uplne zdravi.
@renimac kuratko, vitaj 😘
@senselinka ahoooj 😉 videla som tu aj @butterfly333 snazilky jesen 2015 dokoncime v maji 2016 😀
@renimac jednoznacne 😉
Dobre ranko baby.Drzte mi dnes palceky,idem dnes ku gyn,vo stvrtok mala dojst mrcha a nedosla,test biely,cize ma caka vyvolavacka.Len sa bojim,aby mi nieco zle nenasiel,lebo v sobotu som mala hrozne krce.Berem duphaston a aj tak nedosla mrcha.Aj mu poviem nech mi porobi vysetrenia
tak ja neviem baby po tej chorobe čo som bola, dnes je to 8 deň už čo čakám mrchu :( v piatok som mala tik že sa mi chcelo zrazu plakať (a to ja som celkom cynik) a potom v pohode, občas ma pichne v podbrušku a tam sme s celým PMS došli.. vyrážky sa snažili chvíľu ale už aj pleť je čistá :D test som si robila v nedeľu a bol snehový a teraz ja neviem či volať doktora alebo čo.. :(
@mia295 ja som mala podobne priznaky + mna boleli bradavky...a na 8 den som sla k lekarovi...moje testy boli negativne a to iste potvrdil aj on...a na dalsi den uz bola mrska tu...ale je tu vela bab co to mali rovnako ako my a boli tehu...dokonca moja kamozka mala pozitivny test az po 28 dnovom meskani menstruacie...drzim ti palce...tiez som uvazovala ci ist alebo neist za lekarom..
@mia295 ze kamozka 😆
@petkovamiruska kamožka :D ako ved nechcem sa ani tešiť ani plašiť, lebo to potom človeku pekne hrabe :( asi vyčkám do nedele a ak nepríde tak mu v pondelok zavolám.. ale vieš príznaky nemám ani mrchy ani tehotenstva :D nejaká čudnosť zase toto je 🙂
@petkovamiruska a tento cyklus máš ako? už znovu čakáš, či ešte nebola ovu? 🙂
@mia295 no ja ta chapem aj ked ja som cisto bola v napäti a ocakavani...ale ked mi povedal ze nie som tehu, ale som zdrava padol mi kamen zo srdca...nikdy mi nemeskaju tak dlho...
No a tento cyklus som si zacala merat BT a drzala sa na 36,2
Mam 3 dni po mrche a teplota klesla vcera na 36,1 a dnes na 36,0
Som sa docitala ze to moze byt tesne pred ovu...spravila som si test a uz sa zacina ukazovat ciarka cize asi ovu pride coskoro, ale nechapem ze tak kratko po MS, ale ja som sa nikdy nesledovala uplne takze sa dozvedam nove veci o sebe 🙂
Ahojte baby. Prvy mesiac si robim ovu testy. 8 dc rano som mala zatial najsilnejsiu ciarku - vid foto, ale 7 dc rano a 8 dc vecer uz zasa nebola. Teraz som 14 dc a stale bez vyraznejsej ciarky. Myslite ze o mohlo byt ono alebo to este len pride? Okrem tej ciarky nebol ziadnen vytok ani bolesti... Dik za pomoc 🙂 Posledny cyklus som mala 31 dni (Prvy po odstaveni malej teda od prvej do druhej menstruacie) ;)
@nataliuska no ma teraz zaujima co ti odpidu nase skusenejsie kolegyne 🙂 taketo testy mavam tiez pravidelne 🙂
@petkovamiruska no toto je zatial najvacsi "uspech". Kamoska co robila testy dlhodobo tvrdi ze to nie je ono, ze podla nej budem mat tak 18-20 den. Totiz pri dcerke som mala spinenie pei uhniezdovani 28 dc, 30 dc este negativny tehotensky test a pozitivny 33 dc. Vtedy som mala cyklus 28-35 dni. Ale vraj po porode sa moze zmenit. Som z toho jelen :D
@nataliuska Testuj dalej.😉Ja mavam 33-dnovy cyklus a pozitivny ovu test az na 18.dc,takze u teba to moze byt 15.-17.dc.A pouzivam aj tieto testy a este ho nemas pozitivny.
@nataliuska ja som si ale vzdy robils testy niekde v polke cyklu...a podla BT ktoru si meram prvy cyklus v zivote by som mala mat teraz v najblizsej dobe ovu tak som si spravila ovu test a normalne 3 dni po ms mam uz slabunku ciarku...nechapem, ale vecer si spravim dalsi ovu test ze ci silnie ci nie 🙂 je to kazdopadne zaujimave vidiet kolko zmien prebieha v zenskom tele 🙂
@nataliuska nooooo. 🙂
1.ovu test by sa nemal robit rano po prebudeni z prvého mocu,lebo hormoniky su tam z noci nazbierane a preto moze ukazat pozitivne,aj ked este nie je(preto si mala rano slabu ciarku a vecer uz nie)
2.testovat tak najskôr okolo11.tej hodiny a pred tym min ľhodiny nepit ziadne tekutitny,aby nebol moc velmi zrieden,lebo takto sa skor dosiahne opacny efekt.
3. podla môjho skromneho nazoru a dlzky tvojho cyklu ovu este nebola 🙂
4.je dobre merat aj BT,ktora ovulaciu potvrdi 🙂
@nataliuska mojko pokiaľ neni čiarka aspoň rovnaká tak nič..este cakaj..😊
@kakatulik aj ja mam otazku ;) nie som v tom taka zbehana ako vy poniektore 🙂
Je teda moja info spravna?
Klesne tesne pred ovu BT?
@petkovamiruska nech ta ta slabunka ciarka velmi nemyli.LH mas v tele pocas celého cyklu.Iba jeho hladina sa meni. 😉
ano BT klesne,ale tento pokles moze trvat viac dni.
@karolina196
@veronika1603 dakujem baby
@kakatulik rano som myslela 10:00, vstavame s malou cca o 6 ;) a zatial skusim takto, aj nepojde pridame aj BT
@petkovamiruska drzim palce a daj vediet ako si dopadla. Pre mna je zatial moj organizmus jedna obrovska zahada :D
@kakatulik cize sa mam testovat kazdy den? Nemam ani len ponatia kedy by som teda mohla mat ovulku, kedze BT az po nej stupa...ten pokles nic neznamena?
@nataliuska ak mas cykly nad 30 dc,ovulka este len pride,testikuj dalej 🙂 myslim,ze kamoska ma pravdu

@kakatulik no verim ze to len ten stres čo je brzdí. No verim že sa zadari. Zajtra zavolam že aj tak chceme iui