icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
19. jan 2016

@kakatulik no verim ze to len ten stres čo je brzdí. No verim že sa zadari. Zajtra zavolam že aj tak chceme iui

kakatulik
19. jan 2016

@butterfly333 .....a mozno sa zadari aj tak...drzim vsetky palce 🙂

denidi
19. jan 2016

@butterfly333 to je super,ze mm sa to tak polepsilo,si dobre naordinovala 😉 a teraz,vam daju nejaky terminik na IUI ? to sa robi asi,ked ma zena ovulaciu,ze? aj musis stimulovat predtym? som zvedava,no ak inac nepojde,asi by sme to aj my skusili

veronika1603
19. jan 2016

@butterfly333 budem držať silno palce...ja pojmy stimulácia a iui vôbec nepoznam..dufam že ani poznat nebudem ani ty podari sa aj tak😘

renimac
19. jan 2016

Caute baby, pridam sa k Vam 🙂 ja som narodena v maji, budem mat 30, tak snad symbolicky pride aj ten najkrajsi darcek tuto jar 😉 snazime sa uz 28 mesiacov, pricom sme uplne zdravi.

senselinka
19. jan 2016

@renimac kuratko, vitaj 😘

renimac
19. jan 2016

@senselinka ahoooj 😉 videla som tu aj @butterfly333 snazilky jesen 2015 dokoncime v maji 2016 😀

senselinka
19. jan 2016

@renimac jednoznacne 😉

maja367
19. jan 2016

@zunajda no len som chcela vediet.. takze deti mat mozes ked uz jedno mas 🙂 chce to mozno len spravny okamih ale určite sa podari 😉 my sme sa mojkali asi len 3x a sa podarilo 🙂

tinka881
autor
20. jan 2016

Dobre ranko baby.Drzte mi dnes palceky,idem dnes ku gyn,vo stvrtok mala dojst mrcha a nedosla,test biely,cize ma caka vyvolavacka.Len sa bojim,aby mi nieco zle nenasiel,lebo v sobotu som mala hrozne krce.Berem duphaston a aj tak nedosla mrcha.Aj mu poviem nech mi porobi vysetrenia

mima177
20. jan 2016

@tinka881 vela stastia ;)

denidi
20. jan 2016

@tinka881 nech vsetko dopadne najlepsie,ako moze 🙂

mia295
20. jan 2016

tak ja neviem baby po tej chorobe čo som bola, dnes je to 8 deň už čo čakám mrchu :( v piatok som mala tik že sa mi chcelo zrazu plakať (a to ja som celkom cynik) a potom v pohode, občas ma pichne v podbrušku a tam sme s celým PMS došli.. vyrážky sa snažili chvíľu ale už aj pleť je čistá :D test som si robila v nedeľu a bol snehový a teraz ja neviem či volať doktora alebo čo.. :(

petkovamiruska
20. jan 2016

@mia295 ja som mala podobne priznaky + mna boleli bradavky...a na 8 den som sla k lekarovi...moje testy boli negativne a to iste potvrdil aj on...a na dalsi den uz bola mrska tu...ale je tu vela bab co to mali rovnako ako my a boli tehu...dokonca moja kamozka mala pozitivny test az po 28 dnovom meskani menstruacie...drzim ti palce...tiez som uvazovala ci ist alebo neist za lekarom..

petkovamiruska
20. jan 2016

@mia295 ze kamozka 😆

mia295
20. jan 2016

@petkovamiruska kamožka :D ako ved nechcem sa ani tešiť ani plašiť, lebo to potom človeku pekne hrabe :( asi vyčkám do nedele a ak nepríde tak mu v pondelok zavolám.. ale vieš príznaky nemám ani mrchy ani tehotenstva :D nejaká čudnosť zase toto je 🙂

mia295
20. jan 2016

@petkovamiruska a tento cyklus máš ako? už znovu čakáš, či ešte nebola ovu? 🙂

petkovamiruska
20. jan 2016

@mia295 no ja ta chapem aj ked ja som cisto bola v napäti a ocakavani...ale ked mi povedal ze nie som tehu, ale som zdrava padol mi kamen zo srdca...nikdy mi nemeskaju tak dlho...
No a tento cyklus som si zacala merat BT a drzala sa na 36,2
Mam 3 dni po mrche a teplota klesla vcera na 36,1 a dnes na 36,0
Som sa docitala ze to moze byt tesne pred ovu...spravila som si test a uz sa zacina ukazovat ciarka cize asi ovu pride coskoro, ale nechapem ze tak kratko po MS, ale ja som sa nikdy nesledovala uplne takze sa dozvedam nove veci o sebe 🙂

nataliuska
20. jan 2016

Ahojte baby. Prvy mesiac si robim ovu testy. 8 dc rano som mala zatial najsilnejsiu ciarku - vid foto, ale 7 dc rano a 8 dc vecer uz zasa nebola. Teraz som 14 dc a stale bez vyraznejsej ciarky. Myslite ze o mohlo byt ono alebo to este len pride? Okrem tej ciarky nebol ziadnen vytok ani bolesti... Dik za pomoc 🙂 Posledny cyklus som mala 31 dni (Prvy po odstaveni malej teda od prvej do druhej menstruacie) ;)

petkovamiruska
20. jan 2016

@nataliuska no ma teraz zaujima co ti odpidu nase skusenejsie kolegyne 🙂 taketo testy mavam tiez pravidelne 🙂

nataliuska
20. jan 2016

@petkovamiruska no toto je zatial najvacsi "uspech". Kamoska co robila testy dlhodobo tvrdi ze to nie je ono, ze podla nej budem mat tak 18-20 den. Totiz pri dcerke som mala spinenie pei uhniezdovani 28 dc, 30 dc este negativny tehotensky test a pozitivny 33 dc. Vtedy som mala cyklus 28-35 dni. Ale vraj po porode sa moze zmenit. Som z toho jelen :D

karolina196
20. jan 2016

@nataliuska Testuj dalej.😉Ja mavam 33-dnovy cyklus a pozitivny ovu test az na 18.dc,takze u teba to moze byt 15.-17.dc.A pouzivam aj tieto testy a este ho nemas pozitivny.

petkovamiruska
20. jan 2016

@nataliuska ja som si ale vzdy robils testy niekde v polke cyklu...a podla BT ktoru si meram prvy cyklus v zivote by som mala mat teraz v najblizsej dobe ovu tak som si spravila ovu test a normalne 3 dni po ms mam uz slabunku ciarku...nechapem, ale vecer si spravim dalsi ovu test ze ci silnie ci nie 🙂 je to kazdopadne zaujimave vidiet kolko zmien prebieha v zenskom tele 🙂

kakatulik
20. jan 2016

@nataliuska nooooo. 🙂
1.ovu test by sa nemal robit rano po prebudeni z prvého mocu,lebo hormoniky su tam z noci nazbierane a preto moze ukazat pozitivne,aj ked este nie je(preto si mala rano slabu ciarku a vecer uz nie)
2.testovat tak najskôr okolo11.tej hodiny a pred tym min ľhodiny nepit ziadne tekutitny,aby nebol moc velmi zrieden,lebo takto sa skor dosiahne opacny efekt.
3. podla môjho skromneho nazoru a dlzky tvojho cyklu ovu este nebola 🙂
4.je dobre merat aj BT,ktora ovulaciu potvrdi 🙂

veronika1603
20. jan 2016

@nataliuska mojko pokiaľ neni čiarka aspoň rovnaká tak nič..este cakaj..😊

petkovamiruska
20. jan 2016

@kakatulik aj ja mam otazku ;) nie som v tom taka zbehana ako vy poniektore 🙂
Je teda moja info spravna?
Klesne tesne pred ovu BT?

kakatulik
20. jan 2016

@petkovamiruska nech ta ta slabunka ciarka velmi nemyli.LH mas v tele pocas celého cyklu.Iba jeho hladina sa meni. 😉
ano BT klesne,ale tento pokles moze trvat viac dni.

nataliuska
20. jan 2016

@karolina196
@veronika1603 dakujem baby
@kakatulik rano som myslela 10:00, vstavame s malou cca o 6 ;) a zatial skusim takto, aj nepojde pridame aj BT
@petkovamiruska drzim palce a daj vediet ako si dopadla. Pre mna je zatial moj organizmus jedna obrovska zahada :D

petkovamiruska
20. jan 2016

@kakatulik cize sa mam testovat kazdy den? Nemam ani len ponatia kedy by som teda mohla mat ovulku, kedze BT az po nej stupa...ten pokles nic neznamena?

denidi
20. jan 2016

@nataliuska ak mas cykly nad 30 dc,ovulka este len pride,testikuj dalej 🙂 myslim,ze kamoska ma pravdu