@matilda72 Ja som mala take prve dve menstr.po porode ze osemdnove silne.nasadila som si ascorutin.a tretia uz prisla taka ako pred tehotenstvom patdnova stredne silna a dokonca bez bolesti ktore som pred tehotenstvom mavala prve dva dni cyklu..telo sa musi spamatat tak mozno aj u teba to samo tak pekne vpadne do starych kolaji
@mia295 ja som mala ako ked mam mrchu ale tri dni som v noci mala silny krc asi cca15min ze som nevedela ani vstat z postele ( hned sa zomna pot lial, triasla som sa nemohla som ani vstat lebo by som neudrzala rovnovahu) ale to len za tri dni v noci na chvilu inak cely cas krce ako pri M ..ale uz nemam vobec .. ja to mozno pripisujem tabletkam lebo som vtedy este brala od diabetologicky čo ma poslala endokrinologicka lebo mam inzulinovu rezistenciu .. ale hned od pondelka som vysadila minuly tyzden a je to OK 🙂 mas aj ty ??? je ti zle ?
@mia295 ano ja som bola u lekarki ked mi 6dni meskali lebo som mala tie silne krče .. ale ona vtedy nič ani ze som tehotna a ze vsetko v poriadku ... a potom o tyzden som isla k nej ked mi meskali 13dni a na sone bolo vidno ale take malinke .. takmi predpisala duphaston a 2.2 idem na poradnu... A aky si mala krč ? si niečo aj brala ?? ked ti neprejde tak v pondelok chod k lekarke ..
@maja367 a prečo ti vlastne ten prvý krát nevzala krv na tehu? taký kŕč že som musela byť chvíľku zohnutá úplne čo ma bolelo a potom som sadla do auta do roboty okey, a tu v robote chvíľku ešte ráno som mala taký slabší, tak som si myslela že už príde mrcha, ale toto stále nič.. prestalo všetko iba ma trošku pichá slabo v podbrušku... brala som do 20.12. duphaston.. a teraz nič už.. ked mi dával predtým duphaston tak mi chodila ms normálne aspoň pol roka načas, nie že takto blbo :( no veď už len to mi ostane.. zajtra zavolám sestričke že ak mi do nedele nedôjde či môžem prísť na krv..
chcela som si kúpiť digitálny test, dáky lepší s vyššou citlivosťou ale to v tomto meste je evidentne nemožné.. :(
@tinka881 mne napriklad test ukazal az na 9 den tuzim ked mi meskalo ... a tiez len taka slaba ciarka a na druhy den silnejsia .. Ja som isla k lekarke ani nie preto ze mi meska prvy krat ale fakt som mala tak silne krče.. A tiez mi chcela dat vyvolavačku ked som prisla prvykrat a ja ze este počkame .. a potom mi vysiel test pozitivny tak som isla o tyzden naspat lebo beriem lieky tak aby som vedela načom som .. a aby som mala aj potvrdene od lekarky ak pojdem k druhej lekarke. Tak este počkaj par dni a vyskusaj v sobotu nedelu čo ti ukaze test ak nedostanes 😉
@mia295 lebo ja mam inzulinovu rezistenciu tak mi vzala krv ale iba na testosteron, ze ten je trosku zvyseny ale inak ok vsetko aj vyter mi vzala .. tiez som nechapala prečomi nevzala ja som mala poslednu M 10.12. Tiez beriem duphaston asi uz treti rok a vzdy mam pekne presne 28-29 dnovy cyklus.. a teraz mi ho tiez nasadila. Moj prvy test mi dala kamoska a dokonca bol pol roka po zaruke 😀 a vysiel pozitivny ... tak som bola v neistote a na dalsi den som si kupila z lekarne dr.max a vysli pozitivne čo som myslela ze mne asi nikdy nevyjde taky to test .. Mozem sa opytat odkial si ??
@tinka881 ja ani neviem kedy mam ovulku .. či som mala .. preto som vyskusala pit koncom novembra alchemilkovy caj od zaciatku cyklu cca 10dni a potom som mala taky hlien ako by mal byt pri ovulke dovtedy vobec nič ... Takze som tiez ostala prekvapena ze som tehu.. MOzno ten caj fakt pomohol ..Ked som isla k lekarke po 6dni meskania tak mi povedala, ze mam velmi vysoko sliznicu maternice ako keby som mala mat hned M ale čo som čitala na nete tak to znamena ze si aj tehu ... Takze umna viac menej neplanovane tehu ale tesime sa 😉
Ahojte baby my sa s priatelom rovnako snazime o babo nase prvé. No nejako sa n nedarí.Stale si niečo nahovarám no nakoniec ms vždy pride a som v smútku.Najhoršie je na tom to,ze pomaly zacinam mat hlupe myslienky čo ked dietatko nemozeme mat 😕 ... Dufam ze to tak nie je... Tento.mesiac som pred ms mala strasne silne bolesti nie tak ani v podbrusku ako bolest chrbtice krizov a hlavy.. Ms prisla ale na treti den to bolo uz len slabucke spinenie a skoncila.Cudovala som sa pretoze vecsinou som mala vzdy silnu 5 dnovu a nacas presnu ta mi prisla o den neskvor.Napokon po ms ma bolia prsia nie velmi a nie stale ale bolia pri com ma nikdy neboleli..A rovnako dnes rano zo mna tiekol strasne vodnaty vytok priesvitny vodnaty nezapacha nepali ani nesvrby.Myslela som ze mi unika moc no moc to nebol.testovala som sa no test som mala negativny.Neviem pretoze v noci sme sa s priatelom milovali a ja som si ho urobila rano ked spermie este boli vo mne..Myslite ze aj to mohlo sposobit ze bol test negativny? A ze ci mozem byt tehotna? Ja uz fakt neviem😐😐😐😐😐😐😐
@barbora0502 a ako dlho sa snazite?

@mima177 viem na 100%, ze nie som tehu, aj keby som si to velmi priala. Už som raz bola a nie do uspesneho konca a viem ako som sa citila vtedy a teraz. Stale citim bud jeden alebo druhy vajecnik, trosku ma hneva, ze mi nedal vyvolavacku a zbytocne natahuje cas. Ja už som 2x zmenila dr. Asi mam na nich smolu. Pozitivny ovu test som mala 1.1. cize už by bolo daaaaavno nieco na teste vidiet.