@tinka881 ahaa, a tu bt si si neodmerala? boli by sme mudrejsie,neviem presne,ale asi sa moze stat,ze test je pozitivny,ale folikul nepraskne,tym padom ovulka neprebehne,preto je dobre merat bt,lebo ak ovulka prebehne teplota sa zvysi,ale mozno si naozaj tehulka a len testik nechce ukazat,ako maji 367,no neviem,ak nepride ms,urcite by som skocila k dr. nech sa na to pozrie 😨 a brusko sa ako tvari,pobolieva,nepobolieva,ci?
@maja367 ale dakde musí byť dačo ... ocinovi len pekne vysvetli že je to tvoja svadba a ty chceš mať len takú s nimi a mal by to pochopiť neboj sa nič 🙂 to bude prvé vnúčatko vašich? ved aj môj muž väčšinou chodí mimo domu, náhodou je tento rok doma... 🙂
ja nič, ráno som si robila drahší test, večer sme si dali sex aby mi potlačilo mrchu... ale ono nejak nikde nič ani nechyrujem o ničom :(
ešte stále nič :D idem akurát o jednej volať doktorovi či môžem prísť v pondelok na krv alebo na vyvolávačku alebo načo.. len nech už dačo je se mnu
ej tak to verím 🙂 naši aj svokrovci už majú takže dúfam že budú v pohode a nie šaliť sa 🙂 už ti aj nakupuje veci? 🙂
@tinka881 ja som mala s týmto problém, ale raz za dva roky ked sa mi zas cyklus rozhádže (ale stále nvm z akého dôvodu) beriem duphaston a potom mám vždy dobrú mrchu.. cyklus 28-30 a teraz je to obdobie kedy má byť totálne presná... a ono to nič.. testy tiež biele, okrem včerajších kŕčov ráno nič...
ty si na tom tak isto že? sa mi zdá že som čosi čítala 🙂
@maja367 tam som sa znovu zabudla označiť, hlave deravá 🙂
ešte stále nič :D idem akurát o jednej volať doktorovi či môžem prísť v pondelok na krv alebo na vyvolávačku alebo načo.. len nech už dačo je se mnu
ej tak to verím emoticon naši aj svokrovci už majú takže dúfam že budú v pohode a nie šaliť sa emoticon už ti aj nakupuje veci? emoticon
@mia295 ano, tiež som mala v sobotu total krce a dokonca aj zvysenu teplotu dva dni. Tiez mam 28-29 dnove a beriem duphaston už rok a nikdy mi nemeskala. Ale ja to citim, ze nejsom tehu, cize ani nedufam, len chcem aby rychlo mrcha dosla, aby som nasadila clostil a mohli sa zas snazit. Len moj gyn mi ani nerobil vysetrenie ci vobec mam ovulku. Test som mala silno pozitivny, ale asi neprebehla
@tinka881 ved toto ani môjmu sa to nejak nechce zatiaľ sledovať... a sestrička mi teraz povedala že nerobia až v stredu a mám čakať či ma vezmú alebo potom od 1.2. ma objedná.. ako fasa...
ja už neviem čo si mám myslieť.. raz som presvedčená že nie, potom ma premôže nádej a chvílu si myslím že áno... prestala som aj cvičiť pre istotu. no celé zle v tomto smere teraz :(
tak ideš znovu až dalšiu stredu jo? a krv ti bral? či?
@mia295 ked nedojde do pondelka, tak mam dojst v utorok na 7 hod. cize už cakam na utorok. Povedal, ze v utorok by mi zobral krv, ale neviem ci by mi z krvi robil aj vysetrenie alebo sa chce presvedcit ci som tehu.Už som mohla mat vyvolavacku a sa chystat na mrchu, teraz sa to len natahuje zbytocne. Ale ked tam pojdem sa ho na to opýtam, ze chcem nejake vysetrenie ci prebieha ovulka. Vsak kolko mam ešte cakat? Aj ta bolia prsia? lebo mna vobec
@tinka881 ako ja neviem čo to majú za prístupy.. môj chce čakať do marca že či sa nám nepodarí len tak.. ale ked ja tiež neviem či všetko prebieha v poriadku načo sa mám trápiť tri mesiace ako hlúpa vždy ked mi nepríde.. toto je fakt na hlavu.. ja som si myslela že to len môj ale tak asi viaceré máme s týmto problém...
nebolia nič.. ked som mala duphaston tak ma boleli nenormálne pre mrchou a teraz vôbec nič ani prd makový :( máme to úplne rovnaké fakt
Babenky co nove?@butterfly333???
Ahojte kocky, som sa odmlcala kvoli casovej tiesni, ale ma normalne udivuje co tu pisete o lekaroch...nechapem ten pristup...je mi z toho az zle...zdravotnictvo co sa vybavenia tyka je natom dost zle, ale keby bola aspon ochota a normalny pristup!
Citam to tu cele len sem tam a ma naozaj zaujima ci vam lekar nerobi ultrazvuk pri kazdom normalnom vysetreni?
@mia295 presne tak kazdy mi tvrdil ze priemerna doba na otehu je rok dva keby sme dovtedy cakali a az potom zistili ze mame obaja nejaky problem a zacalo by sa to riesit az potom tak ma rovno mozu odviest na psychiatriu !!! dobre ze sme isli do centra kde nas vysetrili zistili problemy a uz sa aj riesia ....takze preto odporucam hned centrum a riadne vysetrenia !!!

@mia295 ano najom by bol fajn len som pozerala na nete a ziaden najom u nas nieje 😒 ved uvidime do juna to nejako poriesime .. lebo na dom chceme strechu a nakolko chodi na mesiac preč tak za tyzden čo je doma toho vela nestihne ... A svadbu som chcela ze rodicia pripadne kamarati .. ale tak ocino sa nezmieri len s takou a ja nebudem vsetkym ukazovat naco ja vsetko mam ... to si vieme investovat do ineho. Pritom vzdy nasi tvrdili ak by niečo tak mozu byvat sami ved maju kde a zrazu takto ... 😔 ze budem sama aj tak vacsinou .. ved mne to nevadi. Viem, ze to je mimo temu ale teraz mam hlavu ako melon ... A ty dnes ako ? stale nič ?