icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maja367
29. jan 2016

@matilda72 Tak ja som vysoka .. a na prsia isto nezapnem skoda ☹

eva2809
29. jan 2016

@nataliuska dakujem;) 12dpo velmi slaby duch,dnes 14dpo uz pekna viditelna ciarka.

zuzuzuzka
29. jan 2016

@senselinka tak nech Vam to vyjde 🙂 inak ja tiez dufam, ze na narodky 23.2. dostanem pekny darcek ;)

eva2809
29. jan 2016

@senselinka dakujem moja🙂neboj budete vsetky nasledovat...ja vas cakaaaam!!!!

eva2809
29. jan 2016

Dakujm krasne za srdieco??od koho??

matilda72
29. jan 2016

@maja367 to nevadí 😀 mna to len tak napadlo, ja som si ich včera len tak z ritky vyskúšala a tiež som ich nezapla a to ja veľké prsia nemám 😀 😀 no čo tetka bola chudá 😀 musím urobiť nejaké pekné foto, lebo ja ich chcem dať len za takú symbolickú cenu cca 20 euro 😵

denidi
29. jan 2016

@senselinka budem silno drzat palceky,aby to klaplo hned na prvykrat,ako s Eliskou 😉
my sme vcera boli tiez,ale vo ferticent,urobili sono,odbery,presne ako vam,mm spm,vsetko bolo oki,len trosku pomalsich plavcov mame,no 11.2 ideme po vysledky,mm urobia spm druhykrat a dalsi cyklus tiez skusime IUI,veeeelmi silno verim,ze sa to podari a konecne nase male babenko bude v mojom brusku 🙂

nataliuska
29. jan 2016

@eva2809 dakujem.. Joooj este tolko cakat :(

nataliuska
29. jan 2016

@denidi @senselinka podariii baby.. Urcite :*

mojezlate
29. jan 2016

@zuzuzuzka Inventura dopadla na vybornu 🙂 drzim ti palce urcite to dobre dopadne 😉

pepka123
29. jan 2016

@zuzikambo tak ako si na tom? 😊

renimac
29. jan 2016

@senselinka vyjde aj teraz na prvy sup 😉

masade
29. jan 2016

@evinqua zdravím, môžem sa prosím spýtať aké lieky užívate na vysoký tlak. ďakujem

senselinka
29. jan 2016

@renimac tak ja stale dufam, ze ho ani nebudeme potrebovat 😝 a iui predbehneme prirodzene 😵

renimac
29. jan 2016

@senselinka tak to by bolo najsamlepsie 😉 a kedy je termin MS?

senselinka
29. jan 2016

@renimac joooj, az 20.2., to ma moj muz narodky... Darcek by to bol pekny 🚼💖

renimac
29. jan 2016

@senselinka fuuu, to este daleko. Tak nech sa jej uz nedockas 😉

masade
29. jan 2016

@diablikovci zdravím, môžem sa spýtať aké lieky užívaš v tehotenstve na vysoký tlak? ďakujem

senselinka
29. jan 2016

@renimac veru, daleko...preto som dufala, ze to iui stihneme este v tomto cykle, ale nebudu dovtedy vysledky a Dr. do toho nechce ist bez nich... A mozno to bude aj dobre, jeden nikdy nevie, aka infekcia v tele sarapati a moze vselico sposobit... Vsetko bude tak, ako ma byt.
A dakujem 💜

diablikovci
29. jan 2016

@masade zdravím, mala som Isoptin ale to mi nerobilo dobre a teraz mam dopegyt.

zuzikambo
29. jan 2016

@pepka123 Ahoj no zatiaľ nič, ja sa netestujem myslím ovulku, mám ju pravidelnú, asi počkám až do 7meho či dojde mrcha a ty?

pepka123
29. jan 2016

@zuzikambo Ja tiež žiadne ovu testy nič...jediné čo jem je kyselina listova asi mesiac ja čakám do max 2.2. a urobím test 😂 včera som jeden robila ale biely ako sneh...ale mrcha má prísť až 1.2

zuzikambo
29. jan 2016

@pepka123 no ja až 7.2.takze dovtedy má aj porazí, zvedavosť nepustí, ja si tiež dávam kys.listovu ale tak nepravidelne lebo zabúdam😊aj ja som robila predvčerom A bielunke nist

evinqua
29. jan 2016

@masade Aktualne iba isoptin

aluska2999
29. jan 2016

Ahojte žienky aj my sa snažíme o druhé babo viete mi poradiť čo také vyskúšať skúšame tretí mesiac a nič beriem inofolic a vitamín E... Uz som zúfalá z toho myslela som ze druhé pôjde rýchlejšie k nám ☹

lenkastar
30. jan 2016

@aluska2999 ahoj.my sme na tom podobne.uz skusame 4-ty mes.a stale nic.ten inofolic to ti predpisal dr.? Lebo ja zatial neuzivam nic 😉

denidi
30. jan 2016

@lenkastar ahoj,inofolic si musis kupit sama,dr. ti ho moze iba ak odporucit 😉

mia295
30. jan 2016

Tak damy pikoska...sak v stredu u dr. Povedal ze problem s ovu... dnes som 45 DC vcera bol pozitivny ovu test, dnes aj teplota zvysena :D ja uz tomu telu nerozumiem ani zamak B-) plus manzel chory takze nic nebude 🙂 celkom haluz

renimac
30. jan 2016

@aluska2999 zufala po 3 mesiacoch??? Si ma pobavila 😀. Podla tohto by som po 28 mesiacoch mala byt uz hore brkom 😉. Snazite sa kratucko, jedno dietatko doma mas, tes sa z neho, uzivaj snazilkovanie a ani sa nenazdas a dietatko bude na ceste 😉.

denidi
30. jan 2016

@mia295 aj to sa sem tam moze stat,ze sa ovulka posunie,dolezite je,ze teda konecne prisla 🙂