Ahojte baby viem že sa to sem vôbec nehodí ale predsa to skúsim, kedže potrebujem vzorku mladých žien a kde inde by som vás našla ak nie tu. :D Som študentkou 3. ročníka pôrodnej asistencie a prosím Vás pekne o vyplnenie môjho dotazníka , ktorý je potrebný pre praktickú časť na bc. prácu. Skúma vedomosti mladých žien o tehotenstve . Je anonymný a mne veľmi pomôže. Odpovede nebudú nikde zverejnené, iba v mojej bc. práci ktorá pôjde do archívu. Ak sa medzi vami nájdu ochotné pomôcť budem rada , dotazník Vám zaberie len pár minút. Je určený iba pre ženy vo veku 20-40rokov. Tu je link: https://docs.google.com/forms/d/194p_XcQsDY7fwt...
Vopred pekne ďakujem za pomoc :D
@adria88 ďakujem za odpoveď moja ja som 7DC no mam bolesti podbrušku neviem žeby dozrievanie vajíčok?
@aluska2999 je to možné, ved keď tak skús ovu test alebo zmerať BT a ak máte príležitosť, tak sa do toho dajte ešte dnes 😅
@marion122 ja som vyplnila..😉
@adria88 dufam ze sa stihne vrátiť z BA ešte nežijeme spolu je to zložité :'(
@marion122 vyplnené 🙂
@aluska2999 tak Vám držím palce, nech sa všetko podarí, ako chcete 😉
@adria88 ďakujem veľmi krásne 😘 aj ja podobne držím palčeky 🙂
@aluska2999 ďakujem 🙂 dnes mám 1DC, tak pôjdeme na to odznova, a snáď už to vyjde 😅
@aluska2999 ked vravis o tom vytoku aj ja mam ale taky kremovy.a toez uz pomaly citom vajecnik nechapem.dnes len 8dc.ovu cakam az o tyzden.
Tak mrcha dorazila este aj o 3 dni skor 😒 prvy mes.snazenia s ovu testami a nic. Po mrche skocim k dr.hadam pomoze.a tak zcneme 5.mes. snazenia 😐
@nataliuska jasne pozitivny!Gratulujem! Tusim prichadza kolajnicovy vikend 🙂
@nataliuska jasna druha ciarocka,gratulujem a prajem nech silnie 🙂
@nataliuska gratulujeeeem 🙂
@nataliuska gratulujem 🙂
@nataliuska gratulujem dúfam že sa čoskoro pridáme 😃
@marion122 vyplnené 🙂
Tak mrcha dorazila 😢😢
@nataliuska gratulujem 😝☺️❤️
Tak baby, mne mrcha došla 24.1. Znova neskorsie, až po 42dnoch... Ako mi povedala gyn, na druhý DC som začala brat clostilbegyt a mala som ísť na 11DC na kontrolu folikulov, povedala, že tam mám len jeden väčší, a ze sliznica je ukazkova a podotkla ze teraz od stredy je ten pravý čas na snaženie po dobu jedného týždňa... Tak včera sme aj išli na to a dufam, ze to dobre dopadne a budú tam vytúžene //. Všetkým snazilkam držím silno palce a nevzdávajme to💪🏻🍼❤️
Ahojte baby.. Mozno tato otazka nesuvi s tym o com sa tu bavite, ale predsa.. Ja sa tak isto snazim a zatial nic.. Zaujima ma urcita vec.. Pred tromi rokmi som zacala chudnut, nemala som ziadnu dietu, jedla som kazde dve hodky, zeleninu, ovocie, bielkoviny a pod.. schudla som 10 kg, vsetko bolo ok.. Problem je len v tom ze ked sexujem som uplne sucha.. A ja nerozumiem preco.. pred tym sa mi to nestavalo.. Nechcem pouzivat ziadne lubrik. pretoze dost casto som mavala mykozu.. Sliny vraj zabijaju spermie.. Som z toho dost zufala..Neviem ani posudit kedy mam ovulaciu, pretoze ziadny vytok, ktory hovori o ovulacii nemam.. :( Ja uz ani neviem ci vobec mam ovulaciu. A kd ju mam tak niekedy az na 20 - 23 den. a nakoniec aj tak dostanem menzes.. Stretol sa s tym niekto? dakujem..
@lanci23 ahoj dolezity je napr.pitny rezim,grepovy dzus predovulaciou pit,lanove semiacka zut za lyzicku denne,mne osobne pomaha na plodny hlien feniklovy caj granulovany a malinik tinktura,ako to pijem,tak mam uplne suprovy hlien,ale musis poskusat sama na sebe zistit,ci ti nieco z tohto pomoze a este baby niektore davaju za lyzicku kokosoveho oleja denne,aj ja si ho sem tam supnem 😀
@lanci23 skus jeden cyklus merat BT a robit testiky. Iba podla hlienu sa ovulka urcit neda.Kazda to mame inak.Niktora viac ina menej...niektora par dni pred ovulaciou niektora aj pocas a ina potom.Ale zeby sa hlien vytratil schudnutim....no co ja viem.....ak to bolo rapidne,tak sa mohlo stat,ze sa trosku posramoptil HP.Kto vie....

@aluska2999 ja si myslím, že vtedy určite 🙂