@trojmamina19 urcite je to tam.ciarka je aj hruba a pekne ruzova.tak prajem nech silnie.toto je sen kazdej z nas no tazko sa plni ked my všetky tuzime az moc po.tom.presne o takomto teste sa mi minule snivalo tak snad aj ja raz taky budem mat.prajem aby test silnel 🙂
@veronika1603 veľmi držím všetkým snažilkám palčeky, pamätám si to keď sme pracovali na prvej dcérke...tie preplakané MS...a vdidíš, vyzerá to, že tretie je tu a ani nevieme ako sa šuchlo...bože dobrý... 😅 😅 😅
to aj vas to tak stale dostane ked pride mrska...??? ☹ ☹ ☹ ☹
@nikusik0107 mna minuly mesiac, meskala mi MS tyzden a pol...to sa mi nikdy nestava...bolo to dost blbe...aj manzel si uz robil nadeje...prvykrat som si naozaj ze velmi kvoli tomu poplakala....ale hlavne je te sme zdravi...ono to pojde dobre 🙂
Nebud smutna, podari sa urcite...ja mam dostat v sobotu a teplota mi pomalicky klesa takze tiez nic z toho nebude tento mesiac :(
@petkovamiruska ono ked teraz som uz mysleal ze aj..boleli prsia v podbrusku nafuknuta som bola..a zas nic...ach ototot ja na tom vsetko to najhorsie to sklamanie... ☹
@nikusik0107 no to hej...kazdy mesiac si robime nadeje a nakoniec to tak blbo dopada :(
@petkazh no ja čakám v pondelok 15.2 takže netrpezlivo čakám ako na darčeky 😀 😀 posledné dve mi prišli na chlp presne tak dúfam, že aj táto madam sa dostaví tak 15. - 17. 2 no a ako som tak počítala tak plodné dni máme mať koncom feb. začiatkom marca. no ale uvidíme teraz ešte beriem ATB tak dúfam, že do vtedy sa mi z tela vyplavia a ideme nato. tak to určite dobre to dopadne a do konca mája prídeš aj ty z // držím palce 😉
Nuž ja som mala včera veľmi silnú ovuláciu, bolel ma ľavý vaječník ako už dlho nie. Ostatné mesiace som ovuláciu ani neevidovala, tak verím, že táto bola tá pravá. MS má prísť 22, tak som zvedavá 🙂
Baby na hlien je dobre pit grepovy dzus ten z ruzoveho grepu,,?
@veronika1603 pokial viem, tak áno...
@trojmamina19 na mna grep neucinkuje co sa hlienu tyka.
Dnes som pozerala nejaky dokument, kde skumali vsetko okolo oplodnenia a embrii a spermii a vraveli tam, ze zena ma sancu otehotniet priblizne raz za styri mesiace, takze do maja mozem byt este kludna 🙂 Ale verim, ze sa tento mesiac zadari/lo, akosi sa najviac spolieham na mesiac v ktorom som sa narodila aj ja sama.
@petkovamiruska @nikusik0107 ja som tento mesiac bola ako vymenena a zase ma len niekto osiskal. MS za dverami a tym padom 28 cyklov vyhodenych do luftu a mozeme zacat 29-ty. 😠 😠 😠
Ahojte baby, som tu nová, tak sa chcem k Vám tiež pridať 🙂 od októbra sa snažíme o bábo... doteraz nič, ale tento posledný mesiac teda január mám iný a preto Vás chcem poprosiť o radu. Poslednú mrchu som mala od 9.1. a cyklus mávam 32 dní, ovu som mala okolo 25.1. Takže zajtra mi má dojsť mrcha, lenže ja som vždy už tak 5 dní pred ňou mala bolesti v prsiach, nemohla som ani chodiť bez podprdy a teraz v pohode nič ma nebolí. Mala som vždy aj bolesti v podbrušku, no teraz mám len také sem tam. Robila som si dnes test ten 25 z DM som mala len po ruke, ale bol negatívny. Nič ma nezmiatlo, len to že ma vôbec nebolia prsia. Nestretla ste sa niektorá s podobným prípadom? Mohla by som byť teda tehu? 🙂
@leticia22 Ahoj,ja ta mozno potesim.Ja som to tak mala.Vzdy 5dni pred mrchou bolest prs a ked som otehotnela,tak ma vobec neboleli. 😉 Drzim palce,aby to boli //
@karolina196 atak to je pekne 🙂 a podbruško ťa bolelo vtedy či nie? myslím keď si už otehotnela.
Baby ja mam v plane dat na valentina pozitivny tehotensky test drahemu :D citim sa inak menstruaciama prist o tyzden, zvycajne uz byvam nervozna ako cicava tzv cicava syndrom :D ale zas nerobim si nadeje lebo uz posledne mesiace ta mrcha vzdy pride a ja si pripadam ako trochu trafena ked rumagam a robim sceny drahemu ze vsetko dobre co mal uz pouzil a jeho deti sa na mna usmievaju z fotiek a ja chudatko stale este niesom tehu :D :D:D musim sa priznat ze moje nalady a vylevy znasa statocne s usmevom :D :D :D
@letica22 ahojky mam podobnu skusenost ako ty.tiez sa snazime od oktobra a zatial neuspesne.cykli mavam 29dnove a ovulku som mala potvrdenu na 20dc cize som 9dpo dneska mala prist ms a zatial nic ale lekar povedal ze moze prist kludne az o dva tyzdne tak cakam.vzdy pred ms ma asi tak tyzdnem strasne bolievaju prsia aj na dotyk a teraz nic vobec ma nebolia len su pekne zvacsene😄 brusko ma pobolieva semtam krize.vo stvrtok sa chystam testovat.budem ti drzat palceky aby to tentokrat vyslo
@beruska1108 jeeeej tak sme na tom rovnako 🙂 tak dúfam že nám to teraz vyjde. ja sa otestujem znova cez víkend. podbruško ma bolievalo vždy aj pred mrchou a hlavne keď už došla tak som sa ani pohnúť nemohla len som na liekoch ležala...teraz ma pobolieva len sem tam a hlavne ma často pichlo ako keby vo vaječníku až krčovito. tak teda uvidím a držím nám palčeky 🙂
@leticia22 tak to je dobre znamenie😊 ja som tiez v den ms na liekoch inak by som to asi nevydrzala.na jednej strane som rada ze som nedostala na druhej je tu este moznost ze pride cez vikend kedze som mala o tyzden neskor ovulku.juj to su nervy toto😄
no veď to že tie nervy, každá vraví, že najlepšie je na to nemyslieť, no keby sa to tak dalo 😖 no tak si každopádne dáme vedieť ako sme na tom 🙂
@leticia22 Nie,nebolelo,ale mna nikdy nebolelo,takze moj jediny znak boli prsia. 😊

@veronika1603 aj mne sa zdá, aj to tak nejak cítim, veď uvidíme, či o týždeň dostanem MS... pravdu povediac teraz sme ešte ďalšie dieťatko nemali v pláne, možno až v lete sme to chceli nechať na "voľno"...ale ak k nám prišlo bábätko, tak bude ako má byť 🙂 skúsim si ešte zopakovať test za také 2-3 dni či zosilnie, zvedavosť je môj neduh 😀