@zuzuzuzka no sak mohli sme zacat hned tym meranim..on mi to tak vravel ako by to tak muselo byt taky je postup a hotovo..sere ma to
@veronika1603 vies co,bud rada,ze ta hned nenapchava hormonami.On si podla BT asi che pozriet ako priblizne ta ma objednavat na folikm.
@veronika1603 verim Ti.... mne doktorka vravela, ze postup je takyto: clostilbegyt 3 mesiace so sledovanim folikulov, potom spermiogram partnera a potom laparoskopia. Ked nic z toho nepomoze, tak posiela do centra 🙂
@kakatulik presne toto mi povedal.ze keby chcel nasadi mi clostik ale vraj moc to nechce davat je to plne hormonov a vraj niekedy sa kvoli tomu tvoria cysty a zrasty.a ked sa to bude muset nasadit tak vraj setrnym sposobom ze mesiac ano a dva mesiace nic.no sak co uz spravim.dovtedy to aj tak budeme skusat a uvidi sa ozaj uz tie 3cykly ma nezabiju.trpezlivost ruze prinasa.kaslem nato
@zuzuzuzka sme rovnako ja v marci 31 🙂
@zuzuzuzka ano ked praskne.mne doky povedal ze tam.v grafe bude vidiet ci prebehla.tak to skusim co uz.a ci prebehla zisti asi tak ze sleduje zväcsujuci folikul a ked praskne tak tam uz neni .vtedy vie ze prebehla nie?a tusim vidia aj zlte teliesko ne?
@veronika1603 a vidim , ze mas aj chlapceka :D ja mam dcerku 8 rocnu
@veronika1603 uvidim 🙂 dnes idem k lekarke poobede. Predvcerom som mala ovu, bolelo ma podbrusko od vecera do rana 🙂 tak sme sa snazili :D dokonca aj cez obed som odbehla na rande :D tak mi dnes povie, co tam vidi a co nie ;)
@leticia22 no pokym sa nerozbehne ms tak je stale nadej😉.uz to aj riesis s lekarom alebo to nehavas na osud?ja som tento cyklus uz bola aj u lekara pekne mi zmeral folik povedal kedy sa mame snazit ovu som mala potvedenu aj testom a na druhy den mi lekar ukazal prasknuty folik tak som zvedava..
@zuzuzuzka daj potom vediet.ano.moj uz mal teraz v januari 9rokov...🙂
Ahojte maminky,buduce maminu.
idem sa k vam pridat (ak ma beriete) ☺
zacali sme pred 2 tyzdnami,no dnes ta potvora predsa dorazila.
Zaujal ma nazov skupiny-tak dufam ze do maja budeme tehu.
☺☺
Vsetkym vam tu drzim moooocno palecky
@veronika1603 ano,na folikulometrii vie zmerat folikul a vidi ci praskol a tak...ved vydrz tie tri mesiace a uvidis.Neviem ci uzivas nieco,ale v prvej polke by som si dala alchemilku,v druhej vitdx a co ja viem listovku,alebo hned femibion a basta.
A drahemu nejake ecko,selen,zinok.
@alzbetinocka ahoj a vitaj.
@zuzuzuzka Ahoj. Aj mne dr. Povedal, ze najspolahlivejsie je meranie BT. Ze ovu testy su vyhodene peniaze. On je novsia skola cca 40r. 😀
@veronika1603 pekne mu zavolaj, povedz ze ty nemas cas dalsie 3 mesiace, ze uz nechces cakat ani 1 mesiac a nech ta objedna, ved na sone tie foliky krasne vidno, 5 minutova robota pre neho, ked tomu rozumie, lebo su aj taki co tomu ani nerozumeju 🙂 (moj byvaly gyn) trvaj na tom.. nedaj sa odbiť
@korytnacka1981 aj stebou suhlasim aj neviem co mam robit
@veronika1603 vypni hrud a volaj mu 🙂, ze prides hoci posledna na koniec pracovnej doby, ale aby ta zobral, nech ta pochopi, ze uz rok sa snazite a nic.. a uz nemas ani teplomer na meranie bt, ze sa ti vcera rozbil 🙂 jednoducho 🙂
@veronika1603 suhlas s @korytnacka1981! 😉...nedaj sa odbit...drzim palce a zajtra mu volaj!🙂
@korytnacka1981 ked mne kazal.este len.s meranim zacat od bud.mesiaca
@blanch12 kujeeem 😉
@veronika1603 rano daj vediet kedy ides na sono 🙂
@veronika1603 no tiež sa čudujem, bola som presvedčená, že som tehotná, aj všetky pocity tomu nasvedčujú, ale tak zrejme nie 🙂 neviem si však vysvetliť ten test, síce je veľmi slabý, ale bola tam tá čiarka, ale nevadí...všetko je tak, ako má byť
😉
@luckalucinka a je to spolahlivejsie ako sledovanie folikulov?
@veronika1603 no bola som tam...doktorka akurat povedala, ze folikuly praskli a teraz ostava uz len cakat. O dva tyzdne sa mam prist ukazat 🙂
@zuzuzuzka no super tak drzim palce..🙂
@trojmamina19 neverim.ze ten test bol omyl.ciarka bola jasne ruzova a pekna.nekupila si dalsi test menej citlivy,?

@veronika1603 pre mna by to bolo tiez dost dlho. Ale zalezi kolko mas rokov 🙂 lebo ja uz 31 cochvila.