@patris11 Ahoj,ja som na to podobne.Dnes 34.dc,ovu bola 26.dc a som 9.dpo. 😊 Tak drzim palce nech su tam // 😉
@karolina196 ďakujem pekne napodobne,a kolko dňové máš cykly?
@patris11 Mavam vacsinou 33-dnove,ale odkedy som vyskusala inofolic,tak sa mi to posunulo.Toto je druhy taky dlhy cyklus.Snad sa to da do povodneho stavu.A ty?Stale mavas take dlhe?
@karolina196 Stále mám také dlhé cykly 35-45 tiež užívam inofolic no neupravili sa nejako,nemám potvrdenú žiadnu diagnózu ako napr PCO,prvý krát som ostala tehu po dvoch mesiacoch ani neviem ako žiadne sledovanie,folikulometriu som mala robenú vždy 10 až 14 den čiže žiaden dominantný folikul,raz som zašla 21DC a už tam bol dominantný sama viem,že mám ovu posunutú.
@blanch12 ja nic nové.som po ovu a cakam zas co bude.doky mi kazal merat 3mes bazalnu teplotu a uvidime.potom budem chodit na folikumetriu..dnes husty biely hlien.vcera uplne husty ako pasta.nechapem ci je to poovulacny alebo co
dnes 12DPO a test negat. ☹
@patris11 nebud smutna.pokial ms nepride este nieje nic stratene
No nič ešte nie je stratené,bol to test s citlivosťou 25 tak možno preto.
@veronika1603
@patris11 nooo tak taky by ti ozaj nic neukazal.ja tiez cakam dostat mam buducu sobotu tak som v napäti.ty kedy mas dostat?
@veronika1603 Dnes 37DC a cykly sú 35-45 takže neviem presne kedy,začal ma trápiť suchý,dusivý kašeľ tak sa nechcem dávkovať tabletkami no riadne ma dusí a chcela by som vedieť na čom som.
Baby, tak dnes mala prist mrcha a my takto 😍
Som 13 DPO, tak drzte palce!!! Dalsi cyklus sme mali ist na IUI, verim, ze to uz nebudeme potrebovat 💜
@senselinka moja to je tvoj tehu testík???čo to si tehu??NOoo vyzerá to tak moja moooc držím palce,a maš nejake priznaky??
@butterfly333 no, vyssie som pisala prispevok, ale nenacitalo mi s nim fotky, tak tie sli osobitne 😜
Asi to sem dam od radosti este rax 😁😁😁
@senselinka aj maš nejake príznakay?Ja stále nič som 9Dpo no asi to zas nevyšlo.Ja už neviem čo robit a sex ste mali ako cez ovu
@senselinka gratulujeeeem krásny testik.aj ja chceem.hod sem tehu bacilkyyy pjosssimmm
@patris11 aj ja mam to iste suchy drazdivy kasel a nadcha..mam len nejaky bylinny sirup tak ten si davam a vitaminy..
@veronika1603 dakujem 💜
Tfuj tfuj, nech to pride co najskor 😘
@butterfly333 vyse tyzdna ma dost bolia prsia aj brucho, inak nic.
A sex bol praveze uplne malo, na konci mrchy, potom nic, lebo muz siel na spg., to bol pondelok a potom az v sobotu 2x za sebou a zas nic. A ovu bola sobotu/nedelu asi, testy som nerobila
@senselinka no mysme tiež tak nejak sex v nedelu potom až vo štvrtok v den ovu potom zasa nič až o 4dni tak to nieje šanca aby sa nam zadarilo ☹ no čo už.Lenže mna ani nič nebolí ani brucho prsia nič.
@butterfly333 nemusi ta boliet nic.ved vies ako to je.mna napriklad hned po ovu zacnu bolet prsa a teraz nic...tak zas dufam.a stale dufam...mmmm mrcha mrchata nechod uz a daj priestor babatenku...
@senselinka tak uz si sa pochvalila? 😉 super, krasne silnie 😉 ked sa prida aj @martinaj, asi sa dam na drahu liecitelky 😀 😀 😀 😀 😀
@senselinka Gratulujem na ktorý DPO vyšiel test pozit.?
@veronika1603 No podobne sa aj ja liečim,tak chorá som už dávno nebola,teploty nemám no ten kašeľ.Len nechápem kde som sa nakazila,keď som momentálne PN s chrbticou.
@veronika1603 ja viem no aspon by to možno bol znak že sa zadarilo,No čo už uvidim do ms7dní.
@butterfly333 aj ja tak.do ms 7dni mam tusim dostat 28. Ja zas berem znak ze to mozno vyslo ze.prsa nic...kazdy mesiac uz davno boleli.no musime.len cakat.nic s tym nenarobime..a modlit sa
@patris11 dakujem 💜
Asi 11dpo uplne slabunky duch

Mne ducha uz 6 dpo, ale fakt ze ducha...potom pekne silnelo, ale vzdy len poobede, resp. Okolo desiatej, jedenastej, rano biele testy
@patris11