icon

Dočkáme sa aj my vytúženého dieťatka?

warholka
11. jún 2011

ahojte všetky čakateľky! s manželom čakáme každý mesiac na bociana a stále nič, s toho ročného čakania možno vysedíme vajce, a pritom nám stačí maličké stvorenie.
najhoršie na tom všetkom sú reakcie nášho okolia, ktoré ma každým dnom viac a viac deprimujú. pripadám si ako neplodná jablon. všetci okolo nás čakajú deti a všetci sa vypytujú a vy stále nič? nedajbože ak sa najem fazule a zduje mi brucho, potom celá provincia o ničom nerozpráva, len o tom že som asi tehotná! ved ja si nemôžem dovoliť ani pribrať, lebo inak sa pred manželom cítim naozaj trápne, ked nas zastavujú na ulici a hovoria mi, no konečne ste sa dočkali. lenže mi sme sa nedočkali .
manželovi na spermografe zistili zvýšený počet bielych krviniek a tak sme obaja dostali antibiotiká a môj cyklus je ako na kolotoči. menš. trvá dakedy aj 14 dní a ovuláciu necitim. ach jaj
už rozmýšľam že každého koho bude zaujímať moje tehotenstvo odpíšem tým že som neplodná, ja viem to je kruté ale nie je kruté ked musím na to odpovedať každý den negatívnou odpovedou? viem že nie som v tom sama a preto som sa musela podeliť o svoje pocity. 😢

odrik
12. jún 2011

@warholka
Ahoj moja, urob kuk do temy Vsetci tehotni a ja stale nic, dokedy. Tam nas je veeeela a radi Ta tam privitame, poradime, odpovieme a tak. Neboj vsetko bude dobre, len sa prosim nevzdavaj a urcite nas navstiv v "nasej" teme!!! Budem sa tam na Teba tesit🙂!

katik1
13. jún 2011

ahoj warholka, my sme na tom podobne, čakáme a čakáme... Čakanie by ani nebolo až také deprimujúce pre mna, som optimista a verím, že to príde v pravý čas, ALE tie nekonečné otázky ... A vy kedy ? Už ? A čo bábo, nechcete ? Čo je všetkých do toho, ja sa nikdy nepýtam nikoho či je tehotný alebo nie. Ved čo ak má niekto zdravotné problémy a nechce o tom hovoriť a ťažko to aj bez tých večných otázok znáša. Odpovedala som rôzne, ale ked som zistila, že sa aj tak tí istí ludia opýtajú každý mesiac to isté, jednoducho som sa rozhodla neodpovedať, som ticho alebo poprípade si melem úplne niečo iné a na ich otázky vôbec nereagujem. Radím, ti nehovoriť že si neplodná, lebo preistotu ťa zahrnú otázkami typu a nechcete si adoptovať, oni si nájdu vždy spôsob ako rýpať aby mali čo rozoberať, jednoducho mlč. Ked nebudú mať čo rozoberať, nebudú ti ani ubližovať blbé reči. Mám to vyskúšané, aj ja som z tých otázok šalela, a nestačila im žiadna odpoveď. No a ešte čo je úplne najblbšia kombinácia : ked sa ťa to neustále vypytujú a potom zapotia : ,,Nesmieš na to myslieť, musíš sa uvolniť" Že há há hááááá, denne ti to vždy niekto pripomenie a potom, že nemysli na to.