Ahojte snažilky
Tak pridávam sa do skupiny a ideme s priateľom na naše prvé miminko ... dnes sme sa teda dohodli, nijak na to nebudeme tlačiť a uvidíme. Momentálne som úplne šťastná a dúfam, že nebudeme mať problémi. Tak držte palce
Drzim palce Nam to vyslo vzdy na supu
Kazdej by som to dopriala
drzim palce aj my by sme chceli zacat tento rok
Ďakujeme vám je hrozné byť v Tom očakávaní, ale snažím sa od toho odprostiť a nemyslieť na to stále. Dúfam, že nebudeme čakať a počítať to na roky :( no uvidíme.
Dolce: nepohrdla by som takým postupom ako bol u teba
Nikol: rozhodnutie pracovať na miminku a mať ho je aspoň pre mňa dôležitý a krásny krok do života.
@anonymmb ved co ty vies..mozno budes patrit aj ty medzi tie stastne ktore otehotneju len co po nich chlap hodi trenky
Dolce: ak sa gény nezaprú a budem minimálne po starej mame, tak sa báť nemusím tá mi presne toto stále hovorila ...že okolo nej len trenky prešli a bola tehotná
a porodila 5 detí
pre mňa je najdôležitejšie aby sa podarilo jedno, budem rada ak budú niekedy dve a ak sily, zdravie a financie dajú, tak na troch by som skončila a bola spokojná
ale to je ďaleká budúcnosť
teraz sa sústredím na to prvé
@anonymmb Tak drzim prsty nech si v tomto po babke Ja som chcela do 30 tky stihnut dve..a vyzera to tak ze aj stihnem
Ty mas kolko rokov ?
Pekne ...to ti gratulujem, ze sa ti plnia sny ja mam 23 a priatel 31. Dufam, ze babka mi co to nadelila
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
my sme čakali na prve babo 2roky,
vela stastia