Domáce otehotnenie striekačkou
Ahojte,máte niektorá skúsenosť s otehotnenim cez injekciu striekacku doma keď sa do nej predtym naberu spermie? Je možné takto podla vás otehotnieť?
Baby, uvažujete veľmi zle, tu podľa mňa nie je problém, že chlap sa do nej nevie vystriekať, ale to, že chlap o tomto striekačkovom pokuse ani nemá vedieť 😂
@au1994 pýtala som sa na skúseností a nie posudzovacky 😉
@petronela01 tak to ti držím palce, aby si niekoho, kto si takto ,,čapuje” spermie a strieka do frndy našla 😂😂😂 (v skutočnosti ma desí, že by ste takéto sprosté boli dve, takže nie, nedržím).
@petronela01 tak sa radšej douc biológiu....lebo ja som čítala na nete, že ľudská hlúposť je nekonečná.
@petronela01 prepac, ale to sa neda neposudzovat. Aky konkretny problem mate so sexom normalnym? Co nevydrzi? Nevie sa spravit do Teba? Ja mam prosim 2 VS a fakt sa uprimne pytam, lebo mne to nejde do hlavy, nechapem, aky problem moze byt, okrem toho, ze sa nevie alebo nechce do Teba spravit. Ak vydrzi kratko, tak aky problem, spravi sa a Teba dorobi inak...🤔
@au1994 veľmi by si sa čudovala koľko párov volí túto metódu a niektoré pokusy sú úspešné. A reálne si vôbec neviem predstaviť ako by z muža dostala života schopné spermie bez toho aby o tom vôbec vedel.
@liloastitch A kde píše, že ich potrebuje dostať z muža, tak aby o tom vedel? Chvalabohu som o takých pároch ešte naozaj nepočula, ale keď ty teda hej, rada si prečítam o tých úspešných pokusoch, kľudne sem hoď link. 🙂

@petricka22 tak podľa vyššieho príspevku partnera ma, len je tam dáky problém...