Dostanem hypotéku počas tehotenstva?
A mám s.r.o. Budú vedieť mi dať potom hypotéku niekde alebo úver? Lebo toho sa bojím najviac....
A myslíte že lepšie je si nerobiť bábätko kvôli koronavirusu teraz ? Že radšej počkať?
Poloz si otazku. Si zabezpecena financne? Rezerva v pripade ze vypadne muzov prijem a ty budes na MD alebo na RD.
@neznamasom banky zastavili úvery pre firmy (od bankára mám info)... mozete si urobiť dieťatko o 9 mesiacov už korona asi nebude 😊
A dalsia vec teraz je korona, virus odide moze prist níeco ine. Cize teraz nebude vhodna doba lebo korona potom nebude vhodna doba lebo nieco ine.
@mima1 asi máte pravdu ale keď ja tak silno chcem bábätko
@neznamasom vies co úprimne pri takíchako si ty radšej počkaj...
@neznamasom tebe či tvojej firme ? 🤦🏼♀️ Trošku by to chcelo vedieť ako to funguje , keď že tu sa pýtaš takúto otázku ....
Podľa mna si dieťa nerob .
A chceš dieťa, či úver? Ak budeš na materskej a rodičovskej, tak to je tvoj príjem a dosť pochybujem, že banky sa pohrnu dat úver žene na rodičaku.ake máš zázemie?Ne spomínaš, či žiješ s manželom, priateľom, aký má on príjem, či ste v podnájme, alebo svojom, či máte, kto by vám pomohol. Ďalej tehotenstvo a korona sa nevylučujú, aj teraz je veľa tehotných a snažiliek, skôr iné okolností si uvaz. Máš vôbec okolností a istotu, pre výchovu dieťaťa?Chce ho tak silno aj partner? To je podstatnejšie, ako možno úver potom, alebo korona
tak v prvom rade sa informuj v banke, ale len pre porovnanie, ja som mala zivnost necely rok a otehotnela som a hypoteku mi po roku zivnosti dali (potrebovali prve danove priznanie). Takze zalezi kolko si budes pytat a aky mas prijem.. ;)

@neznamasom a my mame odkial vediet,aku mas bonitu? 🙈🤷♀️