icon

Dostanem hypotéku počas tehotenstva?

neznamasom
23. mar 2020

A mám s.r.o. Budú vedieť mi dať potom hypotéku niekde alebo úver? Lebo toho sa bojím najviac....
A myslíte že lepšie je si nerobiť bábätko kvôli koronavirusu teraz ? Že radšej počkať?

veronikaszabova
23. mar 2020

@neznamasom a my mame odkial vediet,aku mas bonitu? 🙈🤷‍♀️

mima1
23. mar 2020

Poloz si otazku. Si zabezpecena financne? Rezerva v pripade ze vypadne muzov prijem a ty budes na MD alebo na RD.

diaalex
23. mar 2020

@neznamasom banky zastavili úvery pre firmy (od bankára mám info)... mozete si urobiť dieťatko o 9 mesiacov už korona asi nebude 😊

mima1
23. mar 2020

A dalsia vec teraz je korona, virus odide moze prist níeco ine. Cize teraz nebude vhodna doba lebo korona potom nebude vhodna doba lebo nieco ine.

neznamasom
autor
23. mar 2020

@mima1 asi máte pravdu ale keď ja tak silno chcem bábätko

alexk12
23. mar 2020

@neznamasom vies co úprimne pri takíchako si ty radšej počkaj...

botka19
23. mar 2020

@diaalex ja som dostala info,ze uz ani ziadosti od fyzickych osob neberu,caka sa co bude

stela01
23. mar 2020

@neznamasom tebe či tvojej firme ? 🤦🏼‍♀️ Trošku by to chcelo vedieť ako to funguje , keď že tu sa pýtaš takúto otázku ....

Podľa mna si dieťa nerob .

jaskolka
23. mar 2020

A chceš dieťa, či úver? Ak budeš na materskej a rodičovskej, tak to je tvoj príjem a dosť pochybujem, že banky sa pohrnu dat úver žene na rodičaku.ake máš zázemie?Ne spomínaš, či žiješ s manželom, priateľom, aký má on príjem, či ste v podnájme, alebo svojom, či máte, kto by vám pomohol. Ďalej tehotenstvo a korona sa nevylučujú, aj teraz je veľa tehotných a snažiliek, skôr iné okolností si uvaz. Máš vôbec okolností a istotu, pre výchovu dieťaťa?Chce ho tak silno aj partner? To je podstatnejšie, ako možno úver potom, alebo korona

diaalex
23. mar 2020

@botka19 jedine vojaci, policajti, zamestnanci statnej správy dostávajú

radkaradix
24. mar 2020

tak v prvom rade sa informuj v banke, ale len pre porovnanie, ja som mala zivnost necely rok a otehotnela som a hypoteku mi po roku zivnosti dali (potrebovali prve danove priznanie). Takze zalezi kolko si budes pytat a aky mas prijem.. ;)