icon

Dôvody krvácania po ovulácii

23. jún 2025

Ženy zdravím Vás. Idem si k Vám po radu či s tým niekto mal skúsenosť.
9.-10.6 som mala ovulacny hlien. 10.6. Som bola ráno na krv a sono kde mi potom povedali, že ovulacia už prebehla. Sex sme tým pádom mali super naplánovaný 9.6. Od potvrdenia, som začala 2 dni na to špiniť taký hnedý výtok postupne sa k tomu pridávala aj krv. Od cca 14.6. Slabo krvacam a stále sa mi nespustila ms. Dnes som 34dc a bola som na sone +krv na hcg výsledky sa dozviem poobede. Na sone mi povedal, že je sliznica vysoko a vo vaječníkoch nič dominantne takze absolútne nevie v akej fáze cyklu som. Na ms to nevyzerá takze absolútne neviem dôvod krvácania. Nasadil mi ascorutin a budúci týždeň kontrola. Vôbec neviem na čom som a už som z toho zúfalá. Krv na hcg mi brali aj 17.6. Čo som bola 7-8dpo a bola negatívna ale neviem či nebolo moc skoro…
Zažila ste to niektorá? Tak som sa tešila že konečne som mala prirodzenú ovulaciu bez stimulácie vaječníkov a viem že sa to určite nepodarilo ale predsalen nechápem čo sa to deje. Prečo skoro 10 dni slabo krvacam a menstruacia nikde…
Ďakujem za každý komentár

janetinka27
23. jún 2025

Ahoj uz si tu pisala viackrat, ze? Tlacis na to.telo nie je stroj. Mnohe ovu su nekvalitne, aj ked moze ovu prebehnut, nemusi byt dostacujuca na otehotnenie. Pockaj este na vysledky, skus si niecom zamestnat mysel.rozumiem ti, tiez sme si presli vselicim, ale tvoj nepokoj a neistota tomu nepomozu.