Druhý ružový sloník
Milé kamarátky snažilky, keďže sme dosiahli magických 10 000 príspevkov, zakladám ďalšie pokračovanie Ružového sloníka s prianím, aby nám všetkým priniesol tehulkovské brušká, krásne bábätká a utužovanie našich virtuálnych snažilkovských priateľstiev 🙂
google - no to ano, ale prejavi sa to hadam aj navonok, ked sa to tam zvacsuje a zmanzuje..🙂
dara - neboj, mam vzdy vyumyvane ruky a nesparam sa tam, ako deti v nose..🙂)))) ak by mi malo toto ublizit, tak uz neviem potom co by urobil ud partnera..🙂)))))
dara - nemam dlhe, ledva mi precahuju bruska prstov..🙂)) ja som uz nejak z dlhych nechtov, ci uz umelych, ci svojich vyrastla..🙂))))))
aj my sme tak a tusim ze sme skusali aj kazdy dnicek od nejakeho 13DPO az do 16DPO,no a otehotnela som 15DPO teda podla grafu aspon
dara, horajda - ako vas tak citam, tak mam z toho pocit, ze nam sa asi nikdy nepodari otehotniet..🙂)))
hori - ako vies, ze to bolo prave 15 DPO?
dari - zrejme doslo k chybe...🙂)) asi chcela napista DC, ale myslela na DPO, to sa stava...🙂))
úvidim ako bude vyzerat mikroskop zajtra ked bude plny papradia tak bude ovu a tym padom v nedelu by som mala mat narast tak uvidime
inac v stredu som bola u doki´, takmer po dvoch rokoch som tam isla s takou malou dusickou ale chvalabohu vsetko je ok
ja som bola dnes na kontrolnych kultivaciach, len skoda, ze na vysledky treba cakat vyse tyzdna
ja dufam, ze uz to budem mat ok, lebo ak nie, tak ani asi spermiogram nam neurobia a potom dalsie cakanie
babenky, je to negativne 😔 😔 😔 😔 😔
dakujem vam vsetkym za podporu a prajem vam vela stastia.....

🙂