Druhý ružový sloník
Milé kamarátky snažilky, keďže sme dosiahli magických 10 000 príspevkov, zakladám ďalšie pokračovanie Ružového sloníka s prianím, aby nám všetkým priniesol tehulkovské brušká, krásne bábätká a utužovanie našich virtuálnych snažilkovských priateľstiev 🙂
no ale ma kontrolovala doktorka 2 dni po skonceni a bola som uplne cista, tak neviem z coho by som sa mala cistit este dalsich 5 dni
Dobré ránko... no baby poďme kecať, lebo takto sa google nedočká ani toho 1000-ceho príspevku 😉
došla, už je v plnej paráde, včera večer ma tak bolelo brucho, som si dala tabletku, lebo som nemohla zaspať. Dnes je už dobre.
aj ja tomu verím, takže pohodka, nejako vydržím dúfam poslednú mrchu.
A ty si v akej fáze cyklu?
alex niekde tyzden pred ovu - snad 😀 celkom trpezlivo meriam BT, som myslela ze ma to prejde po par dnoch, ale drzim sa - takze uvidime, ako to dopadne a ci vobec bude ovulka.
dobre ranko - teplota mi dnes stupla, ale mrcha asi pokracuje dalej, tak neviem preco stupla.
podla mna by si mala skusit... spomen si na freyadee... tiez mala mrchu a bola tehu, aj ked mala nakoniec mimomaternicove 😔
google - tak to radsej by som nebola tehu, aj ked vcera aj dnes som mala ostre bolesti na pravej strane, ale nepripisujem to tehu
niekde je, ale neviem na ktorej strane, tak ho opat vlozim http://www.fertilityfriend.com/home/1c7d1a

zevraj kvoli docisteniu, ale ja som cista hned na konci mrchy, to mi sestricka povedala, bola v ten den nejaka nervozna..🙂)) no vsak uz tam ani nepracuje..🙂))