Druhý ružový sloník
Milé kamarátky snažilky, keďže sme dosiahli magických 10 000 príspevkov, zakladám ďalšie pokračovanie Ružového sloníka s prianím, aby nám všetkým priniesol tehulkovské brušká, krásne bábätká a utužovanie našich virtuálnych snažilkovských priateľstiev 🙂
google ešte nie, možno v nedelu alebo pondelok ak nebude žiadna zmena alebo až neskôr 😉
googi testovala som dnes ráno a /, krčok stále tuhý, a už som tak nasratá že mi to je jedno ako dopadne tento mesiac, aj tak príde MS a je mi to už jedno, sa ozaj asi budem musieť zmieriť s tým že budem do smrti utierať zadky iným detom, 😠 dnes som sa navyše dozvedela že dve susedky sprava od nás a dve zlava čakajú a sú tehule a dalšie tri z ulice tiež 😔
ahojteeeeeeeeeeeeee
frey...veeeeľmi blahoželááám a teším sa... 🙂 🙂 🙂
my sme po hormonálnom profile a vraj je všetko v poriadku, k ovulke dochádza...len sa asi nevieme trafiť.... 😀 a doki povedala, že ak sa to počas ďalšieho roka nezadarí, pošle nás do centra....to je nádej, čo?...páni, ďalší rok...
cmuk vám všetkým a občas sem nakuknem 😉 😉
nove len to, ze uz 2. den bere clostilbegyt, hadam pomoze, a v piatok by sme mali ist na spermio ak nam to vyjde..🙂
Ahojte, len vas pozdravim, mam sa fajn, len nemam cas akosi sem chodit, ak som tu, tak len citam, nejako nemam k comu prispiet...
Drzim vam palceky 😉 .
janino, som rada, ze HP takto dopadol, ja budem v stredu mudrejsia, dam potom vediet.
ahojte
anjelinka, to ma mrzi, ze nemas k comu prispiet. drzim ti palce, aby si mala dobre vysledky.
ako sa dnes mate snazilky?
ahojte...
ozaj tu volajako klesá morálka ... už vyšlo slniečko...čo? 😀 😀
anjelinka...držím palce 😉
vitaj Janka
veru klesa a doplatim na to ja 😀 😀 Dara prorokovala ze do 5000 prispevkov v tejto teme budem tehu a zatial sa tu nazbieralo ledva 800 😀 😢
dobre ranko, nejako vam tu chyba moralka... 😀
...........TTT......TTT....
........TTTTT...TTTTT....
.....TTTTTTTTTTTTTTT...
.......TTTTTTTTTTTTT....
..........TTTTTTTTTT....
............TTTTTTTT....
..............TTTTTT....
................TTTT....
...................T...
jani som rada, ze ste ok, vzdy lepsie ako liecba nejakymi hormonalnymi tabletkami... 😉
frey... gratulujeeeeeeeeeeeeem... 😵 😵 😵 😵
mihi....vy teda rastiete.... 😉 😵
díki za vírusíky...snáď pritiahnu aj ďalšie snažule 😀
nijako... povedala, že to kvôli HA...že keď mám v poriadku hormóny a dostávam mrchu, tak je to vporiadku...ale začala som piť alchemilku a pakost smradlavý a mám pocit, že tento cyklus bude "len" 38 dní 😅 😅
ale oproti 60 je to super pokrok...tie bylinky majú čosi do seba... 😉
caute babule, prisla som dodat par virusov: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tak ja som uz po obede..🙂) kde ste vsetky?..🙂