Druhý ružový sloník
Milé kamarátky snažilky, keďže sme dosiahli magických 10 000 príspevkov, zakladám ďalšie pokračovanie Ružového sloníka s prianím, aby nám všetkým priniesol tehulkovské brušká, krásne bábätká a utužovanie našich virtuálnych snažilkovských priateľstiev 🙂
jedine tak sex o the asko gaucovka len bohuzial tu nieto skym sef ma bol pozriet uz vcera 😠
ale kasli na sefa... ked uz, tak nech ta pride dodulo pozriet do prace cez obednu prestavku 😉
nie preco aspon ked pridu niake zufale snazilky uplne nestastne po dalsom neuspechu tak im citanie tochto trosku dvihne naladu 😕 😅
dodulo musi pracovat ale doma mu to asi nedarujem 😉
vies ako sa uz tesim domkov ku mojim chlapom
no som videla hruuuuza
vies co dnes vystrojilo to moje maca male skocilo mi z postele na chrbat strepalo sa z neho a udrelo si papaulku o ram postele normalne ma opuchnutu pusinku a aj krvicka mu tiekla, somarik maly raz si tie zubky vybije 🙄
gio tvoj ma nocnu a ja som v prci do 21:00 ale to pre mna NNIEJE ZIADEN PROBLEMM 😀 😀 😀 😀 dam si pocas smeny dva shoky a budem jak rybca 😀
chuda male...
inak som sa zacitala do tej temy Ked nam sibe... ludia tam su ine hlasky, ja som hotova, sa tu sulam 😀
googi, neviem, nejako sa bojim 😔 zajtra chcem zasa testnut, nech viem na com som... to uz budem 12 den po KET....
inak dnes bola jedna babenka z gynfivu na uzv po KET a ma tri bijuce srdiecka 😵 😵 😵 😵
waw trojicky? nadhera 😀
neboj aj u teba to bude krasny vysledok // - a teplota sa drzi?
ale rybiska som myslela ako rybka ked si dam dva energeticke napoje ktore sa volaju shok
katy uvidis bude to ok ty budes mat dve bijuce srdiecka 😉
googi no niektore boli fakt dobre pribehy 😉
a mne by stacilo aj adoptovane, dnes dalsi clanok o tom ako matka nechala deti same, take matky si nezasluzia deti

alebo ktovie co si Darka dala k tej pizzi 😉 zeby nejaky sex on the beach? 😕 😀