Druhý ružový sloník
Milé kamarátky snažilky, keďže sme dosiahli magických 10 000 príspevkov, zakladám ďalšie pokračovanie Ružového sloníka s prianím, aby nám všetkým priniesol tehulkovské brušká, krásne bábätká a utužovanie našich virtuálnych snažilkovských priateľstiev 🙂
ale neboj, urcite pridu aj ine slonicatka... i ked tych 7 stran sme zapisali dnes viac-menej len same dve 😀 heh no a to som este popri tom celkom slusne stihla pracovat 😀
ty nemas vecer pristup na net?
napisem ti len IP aby si vedela a vo stvrtok pokvakame co bolo
tak mame dvojocku hadam sa nehnevkas 😉
ale na zuzik nie to ja som ju prinutila 😒
dobre ranko!
babenky, test som robila, je uplne cisto negativny a teplota zasa klesla... To znamena, ze bud dostanem v tieto dni ms, alebo az po vysadeni liekov.... V kazdom pripade si idem v piatok uz len pre potvrdenie toho, ze mrazaciky nezabojovali.... 😔
Co najskor sa pokusime o 2.KET....
http://www.fertilityfriend.com/home/17dfaa
katy ale to ze to nevyslo na 1. pokus este predsa nic neznamena. mozes ist uz v dalsom cykle znova?
Ahojte kočky, konečne mám po uzávierke, včera som bola v práci do pol siedmej, aby som to všetko postíhala. Dnes už to bude trošičku kľudnejšie.
Katy moja, to ma veľmi mrzí ☹
Katy budeme ti tu vsetky naozaj drzat palce. Musi to proste vyjst!!!
Ahojky alex, ako sa ti dari? Este stale si, ako pozeram, zavalena robotkou... Stihas vobec snazilkovanie? 🙂

nehisac sak uz len 35minut to vydrzis 🙂