Milé kamarátky snažilky, keďže sme dosiahli magických 10 000 príspevkov, zakladám ďalšie pokračovanie Ružového sloníka s prianím, aby nám všetkým priniesol tehulkovské brušká, krásne bábätká a utužovanie našich virtuálnych snažilkovských priateľstiev 🙂
😉 Cauko som tu nová
@lilianalilka No tak s takouto situáciou som sa ešte nestretla ale skúšala si sa jejk na to opýtať?
Ahojte divčatá, prepáčte ale musím sa priznať, našla som túto tému, ktorej názov som prečítala ako "Dlhý ružový sloník" tak rozmýšlam, že čo to za téma, že to budú asi žienky čo majú mimoriadne obdarených partnerov 😀 až keď som to tu prezrela a nešlo mi to furt do hlavy tak som si názov témy prečítala druhý raz už strávne 😀 😀 Pekný deň žienky 😀
Ahojte baby. S partnerom sa snazime uz 2roky. Vela bab mi hovorilo ze pokial zena pri sexe nedosiahne orgazmus tak len tazko otehotnie. A tiez chcem vediet ci zalezi aj na farbe semena? Musi byt cisto biele? Pretoze moj partner ho ma take priehladne. Dakujem som tu nova
ahojte zajtra mam termin ale som na dovolenke v Dubaji a neviem čo mam robiť pretože chcem aby sa dieťa (Diomédez) narodila na Slovensku 😕
@tehulka15 to tam musíš byť už hodne dlho. Lebo do lietadla tuším nepúšťajú ženy vo vyššom štádiu tehotenstva.
hej ja som tu už viac ako pol roka...
☹ ☹
@tehulka15 no, buď sadnete do auta a budete trieliť na Slovensko, alebo sa na Slovensku určite nenarodí.
Boze @worker_falcon je to ťažke ...priatel musi pracovať a ja sama odisť nechcem..bojim sa vycestovať sama
@tehulka15 ty už nikam nepôjdeš. predpokladám, že ako zodpovední rodičia máte vo vašom meste nájdenú nemocnicu, kde budeš rodiť.
ale doktor povedal že ešte nemusim zajtra porodiť..može to byť za tyžden..
@tehulka15 a čo ti doktor povedal na tvoje plány ísť porodiť na Slovensko?
nesuhlasil s tim ..
@tehulka15 a tvoj priateľ? 😀
@moni244 medzi nami, je tu absolútne nová... všetkých 7 príspevkov písala v tejto téme. a súhlas, nemôže to byť pravda, tak vypatlaný nemôže byť snáď nikto (aby chcel deň pred termínom letieť).
@worker_falcon nie, este mala napisany prispevok vo svojom blogu, ale ten radsej zmazala, zase sa niekto nudi a vymysla traposiny
@moni244 slecna tu naschval napisala zopar haluzi aby vytocila co najviac ludi a ich reakcie jej spustia kontrakcie 😵 ...sa jej ani necudujem den pred porodom a este dva tyzdne ak by mala prenasat rodi priamo na stedry den 😀 ...uz len to ze "Diomedez" malo rozprudit diskusiu kde nasla take cool meno.
Navrhovala by som jej radsej trochu pohybu, ako sedenie pri MK, mozno skor pomoze na vyvolanie porodu 😵
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahojte neviete mi poradit moja mamka sa rozisla so svojim priatelom a teraz ma dalsieho a neviem ci s nim ma čaka dieta lebo vela je a zvracia a niekedy to nerobila a nechce ist k doktorovy a nechodi do prace