icon

Duphaston a nechránený pohlavný styk

23. mar 2022

Som 12. deň cyklu pri 28 dnovom cykle . Mala som nechránený sex a nechcem otehotnieť . Môžem preventívne nasadiť duphaston ktorý mi doma ostal aby som zablokovala ovulaciu ? Ešte nebola.

mirkava
23. mar 2022

Duphaston ako prevenciu proti tehotenstvu? To som ešte nepočula. Tak to radšej tabletku PO.

stastna17
23. mar 2022

Duphaston ti nic nezablokuje.

autor
23. mar 2022

@stastna17 veď to je všeobecne známe že duphaston blokuje ovulaciu

stastna17
23. mar 2022

Brala som ho rok a nic mi neblokoval naopak pri otehotneni , ovulaciu ti blokne jedine antikoncepcia.

mimka1402
23. mar 2022

Berie sa práve preto aby žene sa upravil cyklus a otehotnela. Takže máš mylne info. Kúpila by som si tehotenský test, nesexuj bez ochrany ak nechceš otehotnieť... To je také ťažké? Tabletku Po by som šla skôr kúpiť. Ale je to silná chémia...

janetinka27
1. apr 2022

ano, progesteron ti moze zablokovat ovulaciu a preto by sa mal nasadzovat zenam, ktore ho maju nedostatok, az po ovulacii (co nasi doktori casto vobec neriesia a davaju duphaston na 16. den cyklu)
ale nespoliehala by som sa na to vobec, ja som brala zo zdravotnych dovodov duphaston 5 mesiacov 3x denne tabletku nepretrzite a mala som pocas celej doby uzivania normalne ovulaciu aj MS

mirkadidiova
16. feb 2023

@mimka1402 no a ja to beriem už ďalši deň 8 deň je možné že otehotnieť sa dá mám šancu už dlho sa snažíme a doktor mi dal duphaston