icon

Duphaston počas snaženia sa o bábo

alexiis
20. júl 2023

Ahojte snažíme sa o bábätko už 19mesiacov dokopy a medzitým dva potraty,teraz druhý bol v máji ….
Zmenil sa mi cyklus z 28 na 35 dní,je tu niektorá kto bral duphaston? Od kolkeho dňa, pripadne ako často,koľko tabletiek a do kolkeho dna cyklu?

Vopred ďakujem

ninka99865
20. júl 2023

@alexiis už som ti komentovala v skupine, ale toto sú iné informácie.
Treba porobiť všetky vysetrnenia.

alexiis
autor
20. júl 2023

@ninka99865 všimla som si, genetiku máme za sebou, hematológia ma čaká teraz v auguste

ninka99865
20. júl 2023

@alexiis určite aj endokrinológiu, tam ti vedia spraviť komplexnejší HP ako gyn. Možno ti duphaston ani nebude treba že je problém inde. Manžel ma spermiogram?

alexiis
autor
20. júl 2023

@ninka99865 nemá,ale to budeme už tiež asi riešiť teraz v auguste

ninka99865
20. júl 2023

@alexiis určite, najlepšie je vyriešiť všetko naraz

bm_
22. júl 2023

Ahoj, ja som par mesiacov brala duphaston ale s tym, ze som mala sledovanu ovulaciu lekarom a nasadila som ho po nej na 14 dni. Cize to mohol byt 17 ty den cyklu, ale aj 20ty. Potom som ho brala v kombinacii letrozol+ovitrell po ovu duphaston. Ja som mavala spinenie a krvacanie v druhej polke cyklu, na to to pomohlo. Na otehotnenie nie. Poznam baby co brali aj tri roky duphaston od cd14-28 a zbytocne lebo ovulacia nemala sancu prebehnut kedze u nich bola ovela neskor prirodzene, v duphaston cykle vobec. Kazdopadne prva vec pred vsetkymi liecbami je hormonalny profil, spermiogran a priechodnost vajcovodov(zbytocne sa tlacit liekmi ked vajcovody a spermie nefunguju)