Duphaston - účinky a skúsenosti
Ahojte idem 1krat brat tieto lieky mate niekto skusenosti a ake ?
@shooty2014 mne to dal doki na upravenie cyklu ale upozornil ma ze ak nechceme este babo mam davat vecsi pozor
Ahojky ja beriem teraz od soboty tiez ale pred nimi som brala clostil. Ale ja mam po duphastone dost velke krce. Nie take ze v kuse ale take intervaly. A ty ho na co ides brat na upravu cyklu alebo na udrzanie tehotenstva?
Babi mne mešká menzes už druhý mesiac, mám doma duphaston, brala som predtým na udržanie tehotenstva.
Myslíte že keby so brala, dorazila by mrcha?
@beba89 ahoj...ano??krce mas??pred MS alebo cez..ja ich idem brat na Upravenie cyklu..lebo mi meskava aj tyzden a ja by som chcela presnu aby som vedela ak nahodou nieco..
@chuchu86 ja si myslim ze ano..skus ju brat cca 10 dni a potom dorazi ak nahodou medzi tym nepride
@kotatko1232 - a z toho sa dá aj skôr otehotniet?
@chuchu86 zevraj ano..
@chuchu86 Lekar mi hovoril, ze sa nim prekrvi vystelka maternice na lepsie uhniezdenie fazulky a potom sa ma brat az docca 12tt aby sa to tam udrzalo. Ide o progesteron, ktory sa v tele tehotnej znasobuje a tymto umelo podanym ide o snahu udrzat mimi tam kde ma byt.
Kotatko1232 krce? Hned po uziti tabletky sa dostavili krce. A to ja uzivam rano aj vecer a stale tie krce mam.
@kotatko1232 Ahoj, aj mne duphaston doktor prvýkrát predpísal na upravenie cyklu (tiež ma doktor upozornil, že ak nechceme bábo, máme si dávať pozor), brala som ho asi 3 mesiace. A hneď po liečbe som ostala tehotná - dnes má dcérka takmer 8 rokov a je to krásne zdravé dievčatko. Druhýkrát mi ho doktor predpísal pre istotu, keď som zistila, že som tehotná. Bola som v 6tt a doktor mi ho predpísal aby sa predišlo prípadnému potratu, brala som ho do 12tt - synček má dnes 4 roky 😉
@kotatko1232 - no ale keď to začnem napr. Brat od zajtra dorazí mrcha?
Ja ked som otehotnela druhýkrát, začala som spinit od 5tt a odvtedy som v kuse brala do 16 tt, potom som potratila.
@chuchu86 ooo ☹ ked si to prestala brat?
@lulu369 jeej super..
@beba89 tak to ja som zvedava ako to bude namna ucinkovat.ovsem pokial dorazi Menzes
@kotatko1232 - ja som to neprestala brať, brala som duphaston, ascorutin, a dicinone a aj tak sa to stalo
@chuchu86 DICIONE alebo ako sa to pise ked som mala silny menzes tak som to brala..
@kotatko1232 - no mne dal lekár keď som krvacala, v pondelok to vypísal a v stredu ráno som potratila
Kotatko1232 ...tak drzim palceky😉
@chuchu86 na zastavenie krvacania.aj mne to predpisal lebo stale som ju mala 5 dni a vtedy uz bolo tusim 9 den
@kotatko1232 - 21.- ho idem ku dokimu, určite mi pichne injekciu, a opýtam sa, že čo by mi odporučal.
Ja teraz rozmýšľam nad Duphastonom a nad inofolicom.
Má niekto skúsenosti aj s jedným aj druhým?
@chuchu86 Jedna moja kamoska brala koli tomu aby otehotnela
@kotatko1232 - kyretaz som mala v apríli.
Snažiť sme sa začali koncom júla a odvtedy sa nejak nedarí otehotniet.
Opýtam sa dokiho, ktorý mi odporúča😀
@chuchu86 ja som potratila v 7tt ☹
ja som brala duphaston po inseminácii IUI, slúži aj na udržanie plodu, ak by sa náhodou zadarilo.. Ja som po ňom bola akurát dosť nafúknutá, ale žiadne nepriaznivé účinky som nezaznamenala. Ja myslím, že uškodiť by nemal..
Keďže som prišla o dve bábätká, pri ďalších troch tehu som brala Duphaston do nejakého 14. tt. Na udržanie plodu - pre každý prípad. A máme tri krásne deťúrence.
Ahojte 🙂 mám jedno celé balenie Duphastonu ak by ste mala niektorá záuejm tak ma konktaktujte
@lenusska5 a cena?

Ja som užívala na začiatku tehotenstva kvôli spineniu asi mesiac dva. Myslím, ze je zo na udržanie tehu na začiatku. Mame zdravé bábätko.