Duphaston - účinky a skúsenosti
Ahojte idem 1krat brat tieto lieky mate niekto skusenosti a ake ?
@lenusska5 lebo ja som zacala brat 2 krabicku na upravenie cyklu tak si myslim ze este jednu mi bude treba ...
@kotatko1232 tak mi napíšte správu a môžem vam to poslať 🙂
@lenusska5 ok
@lenusska5 ahoj, mas este ten duphaston?
@snehulienka82 Ja mam tiez este 1 cele balenie + 9 tabliet z dalsieho balenia.
@snehulienka82 Ahoj nie nie už nemam
@nightrover ahoj ešte máš to celé balenie? Ďakujem
@barbora2222 Ano, mam, napis mi ked tak IP 🙂
Ahojte, som tu nová...pred pár mesiacmi mi povedal gynekológ, že ako 23 ročnej mi zlyhávajú vaječníky, vyzerá to na skorý prechod a do 6 mes. by som mala otehotnieť - teraz alebo už nikdy. Po Agolutine mi došla menstruacia raz po 2 dňoch, potom znova 60 dni nič ako predtým, po ďalšom Agolutine až po 11 dňoch. Predpísal mi DUPHASTON od 14. dňa 10 dni 2x1. S partnerom sa snažíme o bábätko už 2. mesiac, prvý mesiac nič, tento neviem.
Ja by som sa chcela spýtať, či je normálne mat nenormálne bolesti v podbrušku a pichanie vo vaječníku asi od 4. dňa brania duphastonu? Začínajú ma bolieť aj prsia a cítim sa dosť blbo, ani neviem ako 😵 ale musím podotknúť, že 20teho som môjmu povedala, že teraz sa to podarilo a otehotnela som 😀 spravila som si aj test, negatívny zatiaľ, len na okraji testu bol ružový fľak na mieste kde by mala byt čiarka. No moja otázka je hlavne ohľadom tej bolesti, už neviem čo mám robiť 😢
Mam clostil, 2 cele balenia.
Cena 5€ + posta.
@catherinah este aktualne?
@arthemiis ano
aj mne zostalo cele balenie duphastonu, ak by niekto chcel.
@kotatko1232 a otehotnela?
ak by niektorá chcela, tak mi ostali 4 krabičky Duphastonu
@kotatko1232 ahoj, ja beriem tiež na upravenie cyklu a na udržanie tehu. Mna z neho nenormálne bolia prsia.
Ahojte zháňam Duphaston - v Anglicku je s predpisovaním problém . Nemá niekto na predaj ? 🙏🏼Ďakujem .
@ewelyne ja mam. kam ti to mam poslat?
Dievčatá pls. Nemáte niektorá Duphaston na predaj? Urgentne. 😉
Dievčatá náhodou Vám nezostalo jedno pláto Duphaston, ja ho beriem a chcem s užívaním skončiť len mi 10 tabl. na dokončenie cyklu chýba. Ďakujem dosť by ste mi pomohli
Ahoj baby nahodou niekto nepredava Duphaston kupila by som.

4,90€ s poštovným pri platbe prevodom na dobierku po zlých skúsenostiach už neposielam
@kotatko1232