Dve ovulácie počas cyklu
Mate niektora skusenost s 2 ovulaciami v cykle? Citili ste ich nejak? Pripadne mate graf?
@katie253 nie, nerobim ovulacne testy.... ja len cisto teoreticky sa pytam lebo viem ze je to mozne tak ci nema niekto skusensot..ja si len meriam bazalnu teplotu a "cakam" na ovu...len uz 5 dni mam strasne ovu bolesti a tak mi tetaz skakala ta teplota ze raz dole ptoom vyskocila o 0.2 nieco potom zas dole a dnes zas hore o 0.2... tak ma naladlo ci by to nenohlo byt to napr....alebo este ovu nebola alebo iz ani mebude.. tak len som chxela vidiet nejaky geaf ked niekto nahodou mal a vedel ze mal 2 ovu..ale velmi tomu neverim zeby som mala..takze cisto zo zvedavosti 🙂
Ja som to tak mala. Neviem ci este najdem graf. Ale najprv vyskocila, potom dole a opat vyskocila. Rozdiel medzi ovu bol den. Potom uz sa teplota drzala hore. Ukaz tvoj graf, mozno sa bude dat vycitat ci bola 😊
@kikusha2212 no ked najdes priloz rada si pozriem 🙂 no umna to nevyzera na dvojitu kedze zas to slo dole :D asi to budu rozhadzane hormony po biochemickom :(
To veru skôr vyzerá, že si ju ešte nemala. U mňa to bolo cez dva roky dozadu, to už nenájdem.
@kikusha2212 aha tak nevadi...;) notiez si myskim ze skor mebola ako bola

Vyšiel ti druhý krát pozitívny ovulacny test pred ms? Ak áno, urob si tehotenský.