Dycinone v tehotenstve
Ahojte baby, brali ste niektorá pre špinenie a ľahké krvácanie dycinone 3x1 tabletku v tehotenstve ?
@marticka85po mne Dr prepísala 2x1 a že ak sa zhorší alebo neustúpi mám dať 3x1 - bála som sa či je to bezpečné.
Pomohlo ti to?
@marticka85po ja to krvácanie nemám také dramatické. Špinenie hnedé ale máličko a len ráno som mala asi 2x krv po wc - utrela som a dosť, už ďalej len špinenie.
Brala si dlho? Či len kým špinenie a krv neustalo?
@marticka85po ďakujem, takže sa nemám obávať toho kebyže mi treba dávku dať na 3x denne?
V podstate som krvacala asi tyzden,tak tyzden spinila ale brala som aj potom este preventivne.potom som vysadila
Nemusis sa bat,vsetko co ti predpise lekar je bezpecne.hlavne si nic neordinuj sama
@marticka85po ďakujem 🙂
Veď Dr. mi predpísal 2x a potom mi povedal, že ak by sa zhoršilo dá sa aj 3x tak preto sa pýtam. Samú sebe by ma nenapadlo niečo také naordinovať 🥰
3x1 je maximalna davka.urcite neublizi.v nemocnici to davali kazdej tehotnej ktora krvacala,aj babam co boli so mnou na izbe.ony brali este aj ine lieky, rsp.magnezium do zily, ascorutin a no spu od krcov.
@marticka85po ja som po IVF takže beriem asi všetko 😀 estrofem, prolutex inj, progestanelle, ascorutin, dycinone
Ja som tiez bola po IVF po KET.akurat ze ja som brala len progestanelle. V nemocnici mi dali este Duphaston k tomu
@marticka85po ale myslím, že mi stačí zatiaľ 2x - ráno krv na wc a odvtedy len špinenie - myslíš ?
Či 3x dať už len v prípade, že by som krvacala silnejšie ?
@marticka85po aj keď ráno bola krv na jedno-dve utretí po wc?
Nechcem to s liekmi preháňať 🙉
@marticka85po ty keď si krvácala aké si to mala ? Krvi veľa? Množstvo na koľko vložiek ?
Ja mám to špinenie a stalo sa mi aj krvácanie 2x ale vždy len po wc po utreti, intimka čistá alebo minimum na nej
@marticka85po och, takéto som to ja nemala chvalabohu 🙏
Takže nechávam zatiaľ 2x a ak by sa to zhoršilo tak dám 3 🙂
Ďakujem za rady
@marticka85po snažím sa ale po toľkých sklamaniach ťažko niečomu veriť. Zatiaľ sa teším, že mi hcg stúpa a testy sú krásne 🙏

Ano ja som brala