ET/KET september 2025
Ahojte, zakladám diskusiu na mesiac september 😊
Pridajte sa, podporíme sa aj v tomto mesiaci pri snahe o vytúžené bábätká 😊
Držím všetkým palce❤️
@anonym_autor ahoj, rada by som sa pridala,ale čakám na menzes uz dva mesiace,tak netuším ci pride a bude ket v septembri alebo kedy sa telo rozhodne ☹
@nairobi veď kľudne, možno to aj príde 😊 a čo sa deje že neprišla? U gyn si bola? 🙂
@nairobi veď kľudne, možno to aj príde 😊 a čo sa deje že neprišla? U gyn si bola? 🙂
@anonym_autor kde je skupinka
@anonym_autor kde je skupinka
@lenuss1992 noo tu, toto je diskusia na podporu 😊 o skupine takéj neviem zatiaľ 😊
Čiže, môžeš zdielať svoj príbeh, prípadne popísať kedy máš naplánovaný ET/KET 😊
@anonym_autor opu som mala v júni,po nej došiel menzes ale kedze som mala nábeh na ohss a zväčšený jeden vaje,tak sa vklad nekonal a mam čakať na prirodzený menzes, ktorý od júna zatiaľ nedošiel,tak čakám a čakám
@anonym_autor opu som mala v júni,po nej došiel menzes ale kedze som mala nábeh na ohss a zväčšený jeden vaje,tak sa vklad nekonal a mam čakať na prirodzený menzes, ktorý od júna zatiaľ nedošiel,tak čakám a čakám
@nairobi noo je to náročne určite😌
Ja som tiež čítala o tom v prvom IVF že to takto móže meškať a preto som si nasadila inositól na hormonalnu rovnováhu ešte pred odberom.
V prvom IVF som mala cez 40 vajíčok a nábeh na ohss.
Neriešia to nejak ani v CAR? 🤔
@anonym_autor ahojte, máte niektorá z vás vzhľadom na chýbajúcu menštruáciu, skúsenosti s norethisteronom pred samostnym procesom? Dnes som ho začala užívať a 9.9. Idem do car a všetko ostatné sa dozviem… vraj by mi od ukončenia užívania spomínaných liekov mal menzes prísť do 2-4 dni a pôjdeme na stimuláciu 🤗
Mám pcos a priateľ zhoršený spermiogram, ja mám super výsledky či sa týka hodnoty TSH, AMH, nemám inzulinovu rezistenciu čo pri pcos často býva… nerobili mi žiadne iné vyšetrenia, len u nich čo som bola na krv, atď. a u endokrinologicky som bola a užívam euthyrox 50.
@nairobi noo je to náročne určite😌
Ja som tiež čítala o tom v prvom IVF že to takto móže meškať a preto som si nasadila inositól na hormonalnu rovnováhu ešte pred odberom.
V prvom IVF som mala cez 40 vajíčok a nábeh na ohss.
Neriešia to nejak ani v CAR? 🤔
@anonym_autor v car mi povedali iba tolko,ze mam čakať,ziadna vyvolavacka ani nič podobné,tak čakám kym sa mi telo spamata,,,ja som mala 18 vajíčok a z toho mame 8 zamrazenych, čiže úspech na to ze mam 40 rokov,len som mala nápor na telo, beriem ešte medrol k tomu a euthyrox
@anonym_autor ahojte, máte niektorá z vás vzhľadom na chýbajúcu menštruáciu, skúsenosti s norethisteronom pred samostnym procesom? Dnes som ho začala užívať a 9.9. Idem do car a všetko ostatné sa dozviem… vraj by mi od ukončenia užívania spomínaných liekov mal menzes prísť do 2-4 dni a pôjdeme na stimuláciu 🤗
Mám pcos a priateľ zhoršený spermiogram, ja mám super výsledky či sa týka hodnoty TSH, AMH, nemám inzulinovu rezistenciu čo pri pcos často býva… nerobili mi žiadne iné vyšetrenia, len u nich čo som bola na krv, atď. a u endokrinologicky som bola a užívam euthyrox 50.
@kata6r1na ahoj. Ja som mala dlhý protokol s tými liekmi a ms mi prišla presne v termíne čiže nezačala meškať, potom pôjdeš na sonk a začneš pichať
Ahoj. Ja od nes postupujem stimuláciu a snáď aj ET
@zuzka2662021 tak držim palce 😍
Ahoj, ja pojdem na vklad asi tiez ak mi klesne prolaktin ❤️
@zuzka2662021 drzim palce a ake ti dali lieky a davku tentokrat?
@zuzka2662021 drzim palce a ake ti dali lieky a davku tentokrat?
@klarabohun77 Dakujem. Mam krátky protokol, predtým som mala dlhý a lieky mam meriofert 300
@klarabohun77 Dakujem. Mam krátky protokol, predtým som mala dlhý a lieky mam meriofert 300
@zuzka2662021 a rastu vajkaaa?
@zuzka2662021 a rastu vajkaaa?
@klarabohun77 neviem este v piatok idem na prvé sone to budem 8den stimulacie. Ale brucho pobolieva
@klarabohun77 neviem este v piatok idem na prvé sone to budem 8den stimulacie. Ale brucho pobolieva
@zuzka2662021 to je dobre znamenie🫠
@zuzka2662021 to je dobre znamenie🫠
@klarabohun77 myslim pozitivne. Vtedy ma tiez pobolievalo ale az neskôr mozno taky 5 den a teraz ma hneď na druhy den boleli vaječníky. Tak sa modlim. Inak ako dobre to nebude
@anonym_autor ahojte. ja som 2dc a velmi verim, ze tento mesiac bude vsetko ok a bude KET 🙏 toto je 2.cyklus po odbere 🍀 drzim nam vsetkym palce
Ahojte 😊, 8. 9. (v pondelok) ma čaká KET 🙈 Ideme si po súrodenca – z prvého vkladu už máme syna. Budem nám všetkým držať palce, nech je september pre nás všetky úspešný ❤️
Ahojte 😊, 8. 9. (v pondelok) ma čaká KET 🙈 Ideme si po súrodenca – z prvého vkladu už máme syna. Budem nám všetkým držať palce, nech je september pre nás všetky úspešný ❤️
Prave rozmyslam, ci si objednat Bromelain. Uzivate ho ? 🙂
Prave rozmyslam, ci si objednat Bromelain. Uzivate ho ? 🙂
@vaynika ja uživam 🙂
Asi to zázrak neurobí ale pre dobrý pocit ho užívam 😊
@vaynika Ja ho neberiem, ale kúpila som si 100% ananasovu šťavu. Síce neviem či to niečo pomôže ale aspoň budem mat pocit že robim maximum čo môžem 😂
@jezatka to som si vzdy kupovala pri IUI.. teraz vsade citam o tabletkach, ze to baby beru, tak som objednala.. ublizit tomu snad neublizim a keby to malo pomoct, pojdem aj na hranolky z McDonaldu 🙂 kiezby nam to vsetkym vyslo 🍀
@anonym_autor vela stastia, nech je idealna konstalacia hviezd a mas pre nas pozitivne spravy 🙂 kolkykrat ides?
@jezatka ďakujem, aj ja tebe tiež ❤️ a teším sa na testy v tejsto skupine a luštenie duchou 🤭😁
@vaynika ďakujeem 🥰
Na synčeka sme mali celkom štastie, podaril sa 2. vklad. 🙂
No, teraz sa to nejak nedarí, 6. neúspešný vklad mám za sebou ktorý skončil v auguste missedom v 11týždni 🙂
Tak snáď sa to už podarí 🙂
Ty si mala koľko vkladov už? 🙂
@jezatka ďakujem, aj ja tebe tiež ❤️ a teším sa na testy v tejsto skupine a luštenie duchou 🤭😁
@vaynika ďakujeem 🥰
Na synčeka sme mali celkom štastie, podaril sa 2. vklad. 🙂
No, teraz sa to nejak nedarí, 6. neúspešný vklad mám za sebou ktorý skončil v auguste missedom v 11týždni 🙂
Tak snáď sa to už podarí 🙂
Ty si mala koľko vkladov už? 🙂
@anonym_autor ziadny..prvy ma caka ❤️

@anonym_autor ahoj, rada by som sa pridala,ale čakám na menzes uz dva mesiace,tak netuším ci pride a bude ket v septembri alebo kedy sa telo rozhodne ☹