icon

ET/KET september 2025

28. aug 2025

Ahojte, zakladám diskusiu na mesiac september 😊
Pridajte sa, podporíme sa aj v tomto mesiaci pri snahe o vytúžené bábätká 😊
Držím všetkým palce❤️

pastelka292929
Autor odpoveď zmazal
jezatka
5. sep 2025
@anonym_autor

@vaynika
@jezatka
Ahojtee 😊 držím palce veľmi. Nech je táto skupina úspešná❤️

@jezatka ja mám tiež začiatkom mesiaca KET, teda o dva dni😊

@anonym_autor
Ahoj, ako sa citis po KET?

autor
5. sep 2025
@jezatka

@anonym_autor
Ahoj, ako sa citis po KET?

@jezatka ahoj, celkom dobre, zatiaľ som plná nádeje 😁

jezatka
5. sep 2025
@anonym_autor

@jezatka ahoj, celkom dobre, zatiaľ som plná nádeje 😁

@anonym_autor kedy máš ist na krv? Budeš sa aj doma testovať? Aj beries dake lieky?

autor
5. sep 2025
@jezatka

@anonym_autor kedy máš ist na krv? Budeš sa aj doma testovať? Aj beries dake lieky?

@jezatka budem testovať😊
Zatiaľ iba amelgen a vitamíny, od zajtra pridávam aj clexane 🙂
Krv mám 18.08.

zuzka2662021
5. sep 2025
@klarabohun77

@zuzka2662021 a rastu vajkaaa?

@klarabohun77 ahoj. Dnes na prvom sone rastu vajka majú 12,14,16 a je ich zatiaľ 7 tak som rada

jezatka
5. sep 2025
@anonym_autor

@jezatka budem testovať😊
Zatiaľ iba amelgen a vitamíny, od zajtra pridávam aj clexane 🙂
Krv mám 18.08.

@anonym_autor a ktorý den po vklade sa planujes testovať? 18.8 aký magický dátum 🤭 musí priniest šťastie😊 a do kedy máš užívať clexane? Koľko krabičiek máš doma? Mne ho kázali nasadiť už v stredu a Ket mám až v pondelok. Ale mám len na 10 dni tak uvidim či mi daju ďalšie balenie.

autor
5. sep 2025

@zuzka2662021 držim palce nech sú všetky zrelé 😊

@jezatka magický dátum, to su slová môjho lekára😁 ale pre neho je každý dátum magický😁

Mne povedal od 2dpt pichať clexane a keď by sa podarilo tak do konca tehotenstva 😊

Aaa testovať, no neviem asi 6dpt dam test kôli ovitrelle, ty kedy plánuješ? 😁

jezatka
5. sep 2025
@anonym_autor

@jezatka magický dátum, to su slová môjho lekára😁 ale pre neho je každý dátum magický😁

Mne povedal od 2dpt pichať clexane a keď by sa podarilo tak do konca tehotenstva 😊

@anonym_autor clexan máš len preventívne ?

Potom sem pis ako dopadol test 🙈 v predchadzajucom úspešnom Ket som testovala až 9 den po Ket a mala som veelmi slabučku čiarku testy boli dr max. Tak budem asi až tak 9-10 den ak vydržím 😂

autor
5. sep 2025

@jezatka clexan mam kôli tomu že som v prvom tehotenstve mala nábeh na preeklampsiu a pred mesiacom potrat. Tak mi ho nasadil z tohto dôvodu.
Ty máš preventívne?

Ja som vždy testovala este aj pred KET, kôli ovitrelle.
So synom som mala čiarku už 3dpt 😊
Po potrate mi tá nálada na testovanie klesla lebo som videla že ani pozitívny test nie je výhra.
Tak uvidíme kedy sa odvážim na test 😁

bielaruza78
6. sep 2025

Ahojte, len tak som narazila na vašu debatu a vidím, že sa tu spomína bromelain. Ja som po KET jedla ananás ako divá a dnes má malá 7 mesiacov. Určite vyskúšajte. Každej jednej držím palce nech to vyjde. 😊

zuzka2662021
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ďakujem

autor
6. sep 2025
@bielaruza78

Ahojte, len tak som narazila na vašu debatu a vidím, že sa tu spomína bromelain. Ja som po KET jedla ananás ako divá a dnes má malá 7 mesiacov. Určite vyskúšajte. Každej jednej držím palce nech to vyjde. 😊

@bielaruza78 ďakujeme 😊 kúpim si aj ten teda 😁

jezatka
6. sep 2025
@anonym_autor

@jezatka clexan mam kôli tomu že som v prvom tehotenstve mala nábeh na preeklampsiu a pred mesiacom potrat. Tak mi ho nasadil z tohto dôvodu.
Ty máš preventívne?

Ja som vždy testovala este aj pred KET, kôli ovitrelle.
So synom som mala čiarku už 3dpt 😊
Po potrate mi tá nálada na testovanie klesla lebo som videla že ani pozitívny test nie je výhra.
Tak uvidíme kedy sa odvážim na test 😁

@anonym_autor aha tak to chapem, ja ho mám len preventívne. Koľko má synček rokov?

Presne ako píšeš, pozitívny test je len maly krok k cieľu. Ja som mala v marci a v júni biochemické tehotenstva obe som otehotnela prirodzene a pri oboch 10dpo silne koľajnice a aj tak to skončilo čiže pozitívny test už vnímam trosku inak.

autor
6. sep 2025

@jezatka mrzí ma to, sú to náročné momenty. Či už ide o biochemicke alebo potrat, každá strata bolí.
No my sme silné a verím že v téjto skupinke budú len pozitívne testy.😊
V takejto skupine som bola tiež aj keď som otehotnela so synčekom. Tá skupina bola veeeľmi úspešná, tuším 95% nás malo pozitívne testy 😊
Syn má 2 roky 🙂

offlineka
6. sep 2025

Ahojte, ak dovolíte rada sa k vám pridám. Dnes som 2DPT, mala som ET. Myslím samozrejme pozitívne, ale aj ma troška chytá nervozita , tak s vami rada pokecám, ako sa darí vám 🙂

autor
6. sep 2025

@offlineka ahoj, jasné 😊 tiež som 2dpt.
Chápem, tiež som trošku v "strese", ako to dopadne 😊

offlineka
6. sep 2025

@anonym_autor je to moje "po prvé" tak mám celkom strach a rešpekt, keďže viem, aké je to krehké a ako to môže dopadnúť. Samozrejme dúfam v najlepšie. Vy to máte ako ?

autor
6. sep 2025
@offlineka

@anonym_autor je to moje "po prvé" tak mám celkom strach a rešpekt, keďže viem, aké je to krehké a ako to môže dopadnúť. Samozrejme dúfam v najlepšie. Vy to máte ako ?

@offlineka obava je na mieste ale samozrejme treba vždy veriť že sa to podarí 😊
Poznám baby ktorým sa to na prvý krat podarilo, tak budeme držať palce 😊
Pre mňa ból toto už 8. vklad tak že som v tomto celkom "doma". Už len dúfam že to budú tie správne embryjká a uchytia sa 😊

jezatka
6. sep 2025
@offlineka

@offlineka Držíme ti palce nech je vklad úspešný 🍀tiez nám vyšiel hneď prvý vklad čiže je to reálne 😊

offlineka
6. sep 2025
@anonym_autor

@offlineka obava je na mieste ale samozrejme treba vždy veriť že sa to podarí 😊
Poznám baby ktorým sa to na prvý krat podarilo, tak budeme držať palce 😊
Pre mňa ból toto už 8. vklad tak že som v tomto celkom "doma". Už len dúfam že to budú tie správne embryjká a uchytia sa 😊

@jezatka
@anonym_autor
Baby pokúsim sa vám skrátiť môj príbeh čo najviac. Snažíme sa cca 2 roky, Ja som sa vždy všetkého bála, odpadávala som od malička pri injekciách. Ale povedala som si, že skúsim, aspoň čo zvládnem, nechcem ísť úplne cez "mrtvoly" ale len tak sa vzdať nemienim. Vyzerá, že ja som OK, problém je spermiogram. Rozhodla som sa pre nativ cyklus bez stimulácie, nech viem, či je problém aj u mňa. Lekár načasoval OPU dva dni po mojej bežnej ovulácii. Injekcie v piatok a sobotu – zvládla som. OPU bez uspania, bez injekcie – dala som to! Chvíľku po odbere kričali : „Máme ho!“ (vajko) – normálne mi tiekli slzy od radosti, lebo som neverila, že počká. Na druhý deň volali – oplodnilo sa, aj napriek nulovej progres. pohyblivosti spermií vyzerá, že našli tú správnu! A na vklade – embryo krásne, 8 buniek, fragmentácia ok, krásne ryhovanie. Ukázali mi ho na monitore pred vkladom, vyzeralo ukážkovo, ako z učebnice. Ak toto nevyjde, tak už neviem 🙂 samozrejme som nohami na zemi, ale pevne dúfam, že to všetko malo zmysel.

klarabohun77
6. sep 2025
@offlineka

@jezatka
@anonym_autor
Baby pokúsim sa vám skrátiť môj príbeh čo najviac. Snažíme sa cca 2 roky, Ja som sa vždy všetkého bála, odpadávala som od malička pri injekciách. Ale povedala som si, že skúsim, aspoň čo zvládnem, nechcem ísť úplne cez "mrtvoly" ale len tak sa vzdať nemienim. Vyzerá, že ja som OK, problém je spermiogram. Rozhodla som sa pre nativ cyklus bez stimulácie, nech viem, či je problém aj u mňa. Lekár načasoval OPU dva dni po mojej bežnej ovulácii. Injekcie v piatok a sobotu – zvládla som. OPU bez uspania, bez injekcie – dala som to! Chvíľku po odbere kričali : „Máme ho!“ (vajko) – normálne mi tiekli slzy od radosti, lebo som neverila, že počká. Na druhý deň volali – oplodnilo sa, aj napriek nulovej progres. pohyblivosti spermií vyzerá, že našli tú správnu! A na vklade – embryo krásne, 8 buniek, fragmentácia ok, krásne ryhovanie. Ukázali mi ho na monitore pred vkladom, vyzeralo ukážkovo, ako z učebnice. Ak toto nevyjde, tak už neviem 🙂 samozrejme som nohami na zemi, ale pevne dúfam, že to všetko malo zmysel.

@offlineka wow🤍bolel ten nativ odber?k comu by si to prosim prirovnala?

Vsetkym Vam drzim palce

klarabohun77
6. sep 2025
@zuzka2662021

@klarabohun77 ahoj. Dnes na prvom sone rastu vajka majú 12,14,16 a je ich zatiaľ 7 tak som rada

@zuzka2662021 7 je moje stastne, verim, ze bude aj tvoje🤍

offlineka
6. sep 2025
@klarabohun77

@offlineka wow🤍bolel ten nativ odber?k comu by si to prosim prirovnala?

Vsetkym Vam drzim palce

@klarabohun77 akože prepichnutie asi nebolelo, fakt to bola len sekunda len som cítila ten tlak, ale v pohode. U mňa bol troška problém, že sa vajko rozhodlo putovať a bolo niekde úplne hore vo vaječníku od poslednej kontroly doktorovi zdrhlo, tak aj hovoril, že by bolo lepšie ma uspať - ale povedala som že zvládnem. Tak mi niekto ( neviem či druhá doktorka, alebo sestrička ) tlačila vaječník cez podbruško nižšie, aby sa k nemu lepšie dostal. Aj to bolo v pohode. Najhoršie - nie bolesťou ale taký proste strašne nepríjemný pocit bolo čistenie - na začiatku ťi musí vydezinfikovať maternicu. To bolo mega nepríjemné. Keď to začalo som sebou škubla, ale potom som si uvedomila, že sa nemôžem pohnúť, aby mi neublížili, tak som tlačila zadok do podložky celý čas a sústredila som sa na to. Už som sa nepohla. Nebolelo to, ale ten pocit, dosť som bola taká urevaná z toho. Cítila som to akoby kefa na fľaše ( vieš tá taká dlhá ) bola na elektrickej vŕtačke a par krát s ňou tak rýchlo zatočilo a šlo to hore dole par x. Taký strašne hnusný pocit, ale nie bolesť.

zuzka2662021
6. sep 2025
@klarabohun77

@zuzka2662021 7 je moje stastne, verim, ze bude aj tvoje🤍

@klarabohun77 ďakujem. Dúfajme

klarabohun77
7. sep 2025
@offlineka

@klarabohun77 akože prepichnutie asi nebolelo, fakt to bola len sekunda len som cítila ten tlak, ale v pohode. U mňa bol troška problém, že sa vajko rozhodlo putovať a bolo niekde úplne hore vo vaječníku od poslednej kontroly doktorovi zdrhlo, tak aj hovoril, že by bolo lepšie ma uspať - ale povedala som že zvládnem. Tak mi niekto ( neviem či druhá doktorka, alebo sestrička ) tlačila vaječník cez podbruško nižšie, aby sa k nemu lepšie dostal. Aj to bolo v pohode. Najhoršie - nie bolesťou ale taký proste strašne nepríjemný pocit bolo čistenie - na začiatku ťi musí vydezinfikovať maternicu. To bolo mega nepríjemné. Keď to začalo som sebou škubla, ale potom som si uvedomila, že sa nemôžem pohnúť, aby mi neublížili, tak som tlačila zadok do podložky celý čas a sústredila som sa na to. Už som sa nepohla. Nebolelo to, ale ten pocit, dosť som bola taká urevaná z toho. Cítila som to akoby kefa na fľaše ( vieš tá taká dlhá ) bola na elektrickej vŕtačke a par krát s ňou tak rýchlo zatočilo a šlo to hore dole par x. Taký strašne hnusný pocit, ale nie bolesť.

@offlineka super detailný opis❤️dakujem no a nepomohol ibalgin alebo nedavaju nejake analgetika?

offlineka
7. sep 2025
@klarabohun77

@offlineka super detailný opis❤️dakujem no a nepomohol ibalgin alebo nedavaju nejake analgetika?

@klarabohun77 neviem či nedávajú, ja som nedostala nič, ale ani som nepýtala. Ešte sa ma aj pýtali či donesú posteľ, aby ma previezli na izbu, ale ja som si to odkráčala po svojich. Samozrejme ma sestrička pre istotu držala.

klarabohun77
7. sep 2025
@offlineka

@klarabohun77 neviem či nedávajú, ja som nedostala nič, ale ani som nepýtala. Ešte sa ma aj pýtali či donesú posteľ, aby ma previezli na izbu, ale ja som si to odkráčala po svojich. Samozrejme ma sestrička pre istotu držala.

@offlineka statocna🫠🍀

vaynika
8. sep 2025
@offlineka

@offlineka ja len zo zaujimavosti, preco si nechcela narkozu? Ja som sa jej velmi bala, ale nakoniec to bolo cele velmi pohodlne a v pohode 🙂

offlineka
8. sep 2025
@vaynika

@offlineka ja len zo zaujimavosti, preco si nechcela narkozu? Ja som sa jej velmi bala, ale nakoniec to bolo cele velmi pohodlne a v pohode 🙂

@vaynika lebo som mega bojko, až mi je smiešno zo mňa. Keď mi robili hormonálny profil, zložila som sa z krvi ako malá na zem. Z tabletky od kožnej som sa zgrcala ako šťeňa a odpadla mužovi v aute... no proste ja to mám zo všetkým čo sa týka ihiel, liekov tak blbo, že stále odpadávam a grciam aj celý deň a je mi príšerne. Chcela som byť v tom procese v pohode, hoc možno troška ubolená, ale v pohode a to sa mi aj podarilo. Takže preto.