ET/KET september 2025
Ahojte, zakladám diskusiu na mesiac september 😊
Pridajte sa, podporíme sa aj v tomto mesiaci pri snahe o vytúžené bábätká 😊
Držím všetkým palce❤️
@offlineka Ano Ano ty si mi dokonale popisala odber ale velmi si mi pomohla lebo ja potrebujem vsetko dopredu vediet. Ak by som niekedy isla v native tak si na teba spomeniem😆a v akom cár si ked maju takyto pristup, ze 3-dnove ? Presne takyto pristup maju aj v Clayo clinic ale to mam daleko az v Prahe su. V RF v Brne stale tlacia PK..
@klarabohun77 Som presne taká istá, takže ti úplne rozumiem. Vo Ferticent Bratislava. Tu ešte musím vyzdvihnúť to, že vždy keď som prišla, som mala svojho lekára. Pri každej jednej aj malej návšteve centra.
Ahojte baby moje, neozvala som sa už ale myslím na vás a držím vam všetkým palce, nech je táto skupinka úspešná ❤️
Prajem každej jednej nech si najde na teste kolajnice a babám po OPU nech majú len kvalitné a zdravé embryjká. ❤️
U nás sa konalo biochemické tehotenstvo.
10dpt, keď hcg kleslo na nulu, prišla aj menštruácia.
Čiže už som 2DC a pripravujem sa na další vklad 😊
@anonym_autor Ahoj ❤️
Veľmi som na teba myslela..... Je mi ľúto, ale obdivujem tvoju silu a odhodlanie. Držím ti všetky palce na svete, nech ten ďalší vklad prinesie vytúžený výsledok 🙏✨
Baby, nech je táto cesta čo najkratšia a plná nádeje a dobrých správ. Sme v tom spolu! 💪❤️
Ahojte baby moje, neozvala som sa už ale myslím na vás a držím vam všetkým palce, nech je táto skupinka úspešná ❤️
Prajem každej jednej nech si najde na teste kolajnice a babám po OPU nech majú len kvalitné a zdravé embryjká. ❤️
U nás sa konalo biochemické tehotenstvo.
10dpt, keď hcg kleslo na nulu, prišla aj menštruácia.
Čiže už som 2DC a pripravujem sa na další vklad 😊
@anonym_autor Ahoj, veľmi má mrzi že to takto skončilo 😔 budem ti veľmi drzat palce, aby tento vklad bol úspešný ❤️🍀 ak sa smieš spýtať ako si zistil že ide o biochemické ? Testovala si sa a testy začali blednúť? Alebo si už sla na krv a tam ti to povedali?
@andrea_r016 Ja, tým, že som mala ET 3 dni po opu - tam dole som to pripisovala celý čas ešte tomu zákroku, keďže som šla bez uspatia, mala som čerstvo všetko v pamäti. Prvé som začala cítiť prsia cca 7DPT. Prvú čiarku som mala 6DPT večer.
@jezatka , netestovala si? Aj ja idem v stredu na krv 🙂
@offlineka Ahoj, netestovala som sa. Ja nemám problém otehotnieť, u mna je problém opakovane biochemické tehotenstva. Tak testovať mi je asi zbytočne. 😌
Ahojte žienky, ja som bola na vklade v piatok 12teho. Dnes som len 3 dpt a nemám este žiadne príznaky. Kedy sa u Vas objavili príznaky? Držím nám palce 🍀
@andrea_r016 drzim palce
@zuzka2662021 musia to zvládnuť ♥️ ver im. Ako ja tomu nášmu jedinému. Dnes som 10DPT, testy neviem či dobre, keďže ich vidím prvý krát pozitívne . Ale silnejú každý deň, tak je to asi v poriadku.
@offlineka no vyzerá to paradne
@offlineka no vyzerá to paradne
@zuzka2662021 Ďakujem, dnes je ešte silnejší , takže sa už pomaličky teším na krv 🙂
@anonym_autor Ahoj, veľmi má mrzi že to takto skončilo 😔 budem ti veľmi drzat palce, aby tento vklad bol úspešný ❤️🍀 ak sa smieš spýtať ako si zistil že ide o biochemické ? Testovala si sa a testy začali blednúť? Alebo si už sla na krv a tam ti to povedali?
@klarabohun77 ano ale šla som do toho nohami na zemi tak že som to tak nejak aj zobrala, akoby som to aj čakala 😊 ideme dalej, snaď posledný vklad bude ten spravny❤️
@offlineka ďakujem ti😊❤️
Pozdravuj tam v tom našom CAR a zober aj šampanské, budu sa isto tešiť že si tehotná 😁😍
@jezatka ahoj, ano testovala som od 4dpt tam bola čiarka ktora silnela do cca 7dpt a potom to už len klesalo 😊 9dpt to bolo biele a 10dpt prišla menštruacia.
Nevedia ti zistiť prečo mávaš biochemické?
Genetika či niečo v krvy/maternici? Mrzi ma to.
Je to horšie keď sa to vie uchytiť a vidiš to na testoch ako to odchadza...❤️
Ahojte. Tak ja sa k vam pridavam 22.9. kedy mam KET.. 🙏🍀 sliznica je krasna, ale dominantny folikul ziadny, nechapem, vzdy som mavala 😵💫 dufam, ze je to v pohode a gonasi/progesteron to zachrani..
@klarabohun77 ano ale šla som do toho nohami na zemi tak že som to tak nejak aj zobrala, akoby som to aj čakala 😊 ideme dalej, snaď posledný vklad bude ten spravny❤️
@offlineka ďakujem ti😊❤️
Pozdravuj tam v tom našom CAR a zober aj šampanské, budu sa isto tešiť že si tehotná 😁😍
@jezatka ahoj, ano testovala som od 4dpt tam bola čiarka ktora silnela do cca 7dpt a potom to už len klesalo 😊 9dpt to bolo biele a 10dpt prišla menštruacia.
@anonym_autor drzim palce na dalsi vklad verim ze to vyjde …😌
Ahojte. Tak ja sa k vam pridavam 22.9. kedy mam KET.. 🙏🍀 sliznica je krasna, ale dominantny folikul ziadny, nechapem, vzdy som mavala 😵💫 dufam, ze je to v pohode a gonasi/progesteron to zachrani..
@vaynika drzim palce urcite to vyjde ☺️ja idem stvrtok na krv tak som zvedava lebo testy su take bars jake teda ze to neviem tentokrat vyhodnotit a to uz mam vela vkladov za sebou a 1 x som z toho zmatena 😅
@offlineka ďakujem ti😊❤️
@anonym_autor Už sa ti to niekedy stalo? Či teraz prvýkrát ?
Vieš čo, vsetko mám skontrolované a malo by to byt ok, zevraj zle embrya. Biochemické som mala zatiaľ len z prirodzeného tehotenstva, preto potichucku dúfam že sa to teraz nestane, ale samozrejme stat sa môže čokoľvek. 😏
@vaynika ahoj, ja som mala tiež takto tento mesiac prvýkrát, že som nemala dominantný folikul a sliznicu super vraj, vklad mi spravili tak snáď je to ok. Tebe spravia vklad aj bez toho?
@vaynika ahoj, ja som mala tiež takto tento mesiac prvýkrát, že som nemala dominantný folikul a sliznicu super vraj, vklad mi spravili tak snáď je to ok. Tebe spravia vklad aj bez toho?
@michaelam21 mozno blba otazk ale preco hladaju folikul ked vam vkladaju? mne teda robili ket uz asi 5 x a nikdy neriesili folikuly jedine co ich zaujimalo bola vystelka maternice
@michaelam21 mozno blba otazk ale preco hladaju folikul ked vam vkladaju? mne teda robili ket uz asi 5 x a nikdy neriesili folikuly jedine co ich zaujimalo bola vystelka maternice
@alexaka a mala si riadený alebo si isla v prirodzenom cykle bez liekov? Mne doteraz stále riešili folikul a sliznicu v native. Myslím, že je to kvôli tomu aby odsledovali ovulaciu aby vzniklo žlté teliesko ktoré tvorí progesteron. Ak sa nemýlim..
@alexaka a mala si riadený alebo si isla v prirodzenom cykle bez liekov? Mne doteraz stále riešili folikul a sliznicu v native. Myslím, že je to kvôli tomu aby odsledovali ovulaciu aby vzniklo žlté teliesko ktoré tvorí progesteron. Ak sa nemýlim..
@michaelam21 ja som mala klasicke 2 IvF s hormonmi a pri vkladoch mi davali vzdy estrofem plus utrogestan …neviem ale ja nejsom celkovo spokojna s mojou klinikou keby tam nemam zamrazene ani tam nejdem dalej na vklady
@michaelam21 ja som mala klasicke 2 IvF s hormonmi a pri vkladoch mi davali vzdy estrofem plus utrogestan …neviem ale ja nejsom celkovo spokojna s mojou klinikou keby tam nemam zamrazene ani tam nejdem dalej na vklady
@alexaka Jaj tak to máš asi riadený cyklus s liekmi, ja som estrofem nemala. A kam chodíš na kliniku? Ak teda chceš napísať 🙂
@alexaka Jaj tak to máš asi riadený cyklus s liekmi, ja som estrofem nemala. A kam chodíš na kliniku? Ak teda chceš napísať 🙂
@michaelam21 v klude napisem gyn five pride mi to tam ako pasova vyroba bez emocii bez snahy ist prirodzene len natrieskat hromony vytahat co najviac vajocok aby co najviac mohli napichavat a vkladat …odpovede ziadne odporucania na vysetrenia ziadne …
@michaelam21 povodne sa cakalo, ci sa objavi folikul lebo mavam ovulku neskor a dnes 16dc a stale tam nebol. Ale vraj sliznica ok, takze budem vkladat progesteron ktorym nahradime zlte teliesko. Ja v tomto plne doverujem lekarke, len som z toho taka zmatena, ci je to bezny postup 😬 cize tiez si ziadne lieky doteraz nebrala a budes vkladat progesteron?
@michaelam21 povodne sa cakalo, ci sa objavi folikul lebo mavam ovulku neskor a dnes 16dc a stale tam nebol. Ale vraj sliznica ok, takze budem vkladat progesteron ktorym nahradime zlte teliesko. Ja v tomto plne doverujem lekarke, len som z toho taka zmatena, ci je to bezny postup 😬 cize tiez si ziadne lieky doteraz nebrala a budes vkladat progesteron?
@vaynika áno áno, ja tiež dôverujem, že vedia čo robia, len som bola prekvapená z toho, čítala som aj o babách, ktorým zrušili ket keď nemali folikul v native. A dávala som len progesteron pred vkladom ano. Tak to mame nejak podobne teda 🙂
@anonym_autor Už sa ti to niekedy stalo? Či teraz prvýkrát ?
Vieš čo, vsetko mám skontrolované a malo by to byt ok, zevraj zle embrya. Biochemické som mala zatiaľ len z prirodzeného tehotenstva, preto potichucku dúfam že sa to teraz nestane, ale samozrejme stat sa môže čokoľvek. 😏
@andrea_r016 velmi drzim palce to uz je surodenenc?
aj vsetkym ostatnym
@klarabohun77 ďakujem ....áno ak to vyjde tak to bude súrodenec
@anonym_autor To má veľmi mrzi, aj vam zistili príčinu? Preco sa ti to deje? Dakujem ❤️
@jezatka ani nie, lekár je priklonený zlej genetike embryí.
Genetiku embryí sme nedavali robiť lebo sme ich mali 17.
To by bola celkom vysoká suma. No teraz to aj ľutujem. Aspoň by som vedela či je problém v embryach alebo u mňa 🙂
dievcata ja neviem naozaj idem si po radu k vam do skupiny …ja som mala vzdy testy negativne od zaciatku az po koniec alebo ked vysiel syn boli silnejsie tie testy …a uz som na nervy z toho …myslite ze to nebude biochemicke? 11 den KET ale nebol to ranny moc nemala som test doma tak az v praci sa mi podarilo Dakujem A

@offlineka ahoj, bol to KET a 5 dňové embryo
@andrea_r016 velmi drzim palce to uz je surodenenc?
aj vsetkym ostatnym