ET/KET september 2025
Ahojte, zakladám diskusiu na mesiac september 😊
Pridajte sa, podporíme sa aj v tomto mesiaci pri snahe o vytúžené bábätká 😊
Držím všetkým palce❤️
@alexaka ahoj. Podla mňa je to v poriadku. Niekomu stupa hcg rôzne. A este si nemala ranny moc. Skus zajtra. Kedy ides na krv?
@zuzka2662021 mala by som ist piatok ale pojdem stvrtok …lebo zas som narazila na problem s riedenim krvi …pri synovi (KET) mi nedali clexane zabudli a z genetiky mi vyslo ze mam heterozygot leiden IV. A vklad vysiel aj cele tehotenstvo bez riedenia krvi. Na hematologii mi brali odbery nepotvrdila sa mutacia. Teraz mi dali pri ket clexane neujalo sa a teraz dalsi pokus zas clexan tak som sa konecne dovolala po 3 tyzdnoch na hemato a tam mi povedala ze preco riedim kedze som nemala ziadnu trombozu a cele tehotenstvo som mala ok aj som donosila zdrave dieta bez riedenia a cisarsky som mala a po operacii bez riedenia( zabudli mi ho v nemocnici predpisat) ale ze na papier mi to neda …tak uz mam nervy na tchto lekarov kazdy inak …v klinike ze mam riedit pokial sa nevyjadri hematolog inak a hematologicka neriedit ale neda mi papier
@zuzka2662021 mala by som ist piatok ale pojdem stvrtok …lebo zas som narazila na problem s riedenim krvi …pri synovi (KET) mi nedali clexane zabudli a z genetiky mi vyslo ze mam heterozygot leiden IV. A vklad vysiel aj cele tehotenstvo bez riedenia krvi. Na hematologii mi brali odbery nepotvrdila sa mutacia. Teraz mi dali pri ket clexane neujalo sa a teraz dalsi pokus zas clexan tak som sa konecne dovolala po 3 tyzdnoch na hemato a tam mi povedala ze preco riedim kedze som nemala ziadnu trombozu a cele tehotenstvo som mala ok aj som donosila zdrave dieta bez riedenia a cisarsky som mala a po operacii bez riedenia( zabudli mi ho v nemocnici predpisat) ale ze na papier mi to neda …tak uz mam nervy na tchto lekarov kazdy inak …v klinike ze mam riedit pokial sa nevyjadri hematolog inak a hematologicka neriedit ale neda mi papier
@alexaka ahoj, no ťažko povedať ci je to dobre či nie...mohlo sa neskoršie zahniezdnit, a preto je nízke hcg...no múdrejšia budeš o par dní, ci čiarka zosilnie a aké bude hcg....držím palce
@jezatka ani nie, lekár je priklonený zlej genetike embryí.
Genetiku embryí sme nedavali robiť lebo sme ich mali 17.
To by bola celkom vysoká suma. No teraz to aj ľutujem. Aspoň by som vedela či je problém v embryach alebo u mňa 🙂
@anonym_autor ahoj, po tom vsetkom ti neodporucili vysetrenie na reproimuno?
@anonym_autor ahoj, po tom vsetkom ti neodporucili vysetrenie na reproimuno?
@alexaka tento test je akej citlivosti? 10 ci 25? 🙂
@qi nie, neodporučili mi. 😏 keď sa môžem opýtať, dá sa to vyšetrit ako samoplatca v okolí BA?
Nech to mám vyšetrené čím skor.
Prvé dieťa sa podarilo celkom rychlo a preto si lekar mysli že to bude genetika. No od uspešneho vkladu prešli celkom dosť, cca 3 roky.
@qi nie, neodporučili mi. 😏 keď sa môžem opýtať, dá sa to vyšetrit ako samoplatca v okolí BA?
Prvé dieťa sa podarilo celkom rychlo a preto si lekar mysli že to bude genetika. No od uspešneho vkladu prešli celkom dosť, cca 3 roky.
@anonym_autor 10 tka …
@anonym_autor urcite, to myslim poistovna nijak nepreplaca, je len zopar reproimunologickych ambulancii na SK, ja odporucam minimalne sa na to spytat. My sme vdaka tomu o jedneho viacej 💕
Ahojte baby, už mám výsledky , 13DPT (3dňové embryo) - HCG - 466, vyzerá, že je všetko na správnej ceste.
Ahojte baby, už mám výsledky , 13DPT (3dňové embryo) - HCG - 466, vyzerá, že je všetko na správnej ceste.
@offlineka gratulujem a drzim palce 😌
Ahojte aj ja sa pripájam do tejto milej skupinky a všetkým prajem veľa úspechov nech nám to výjde 🍀 My bojujeme už vyše 5rokov ani jedno tehotenstvo..zlý spermiogram. Veľmi som sa bála IVF a sama neviem ako som to celé zvládla ale 8.9 sme mali náš prvy vklad (KET 5 dňové embryjko 5AA❤️). Momentálne som teda 9.DPT a včera mi vyšlo z krvi HCG159🥹 zajtra idem zas na odber, velmi sa chcem tešiť ale zároveň mám predtym nesmierny rešpekt,testy zatiaľ takéto čo myslíte?
Ahojte aj ja sa pripájam do tejto milej skupinky a všetkým prajem veľa úspechov nech nám to výjde 🍀 My bojujeme už vyše 5rokov ani jedno tehotenstvo..zlý spermiogram. Veľmi som sa bála IVF a sama neviem ako som to celé zvládla ale 8.9 sme mali náš prvy vklad (KET 5 dňové embryjko 5AA❤️). Momentálne som teda 9.DPT a včera mi vyšlo z krvi HCG159🥹 zajtra idem zas na odber, velmi sa chcem tešiť ale zároveň mám predtym nesmierny rešpekt,testy zatiaľ takéto čo myslíte?
@mirush_11 Ahoj, čo sa týka testov a všetkého okolo toho, s tým ti veľmi nepomôžem, lebo sa v tom sama ešte len učím orientovať. Tiež to celé zažívam prvýkrát v živote a neviem presne, aké hodnoty sú "ideálne".
Chápem ťa úplne s tým rešpektom aj obavami – radosť sa mieša so strachom, je to celé veľmi citlivé obdobie. Ale držím ti z celého srdca palce, nech sa to celé krásne vyvíja 🍀
Ozvi sa, ako dopadli ďalšie odbery , prípadne testy a pod.🙏❤️
@anonym_autor Ahoj som 5 dni po KET 🙂
@anonym_autor čo hovoríte dnes 5.den
@monika12323 ahoj, je to tam...nech pekne tmavne
Ahojte. Tak my sme dopadli tak,ze nám zamrazilo 2x 5AA. Tak sa tešíme. V dalsom cykle ideme na KET
@anonym_autor čo hovoríte dnes 5.den
@monika12323 super nech silnie
@mirush_11 tak na 9 den asi ok. Ja som bola vzdy na krvi 14dpt a to som mala 500 a,ze vraj to bolo v norme. Síce meskor to nedopadlo dobre ale to je vedľajšie. Takže podla mňa si dobre na tom.
@offlineka super pekná hodnota
@jezatka ďakujem, ach bože to mi je ľúto😩 ale keď len trochu ešte môže byť nádej nie? Budem držať prsty a kolky den si?
@mirush_11 Ahoj, čo sa týka testov a všetkého okolo toho, s tým ti veľmi nepomôžem, lebo sa v tom sama ešte len učím orientovať. Tiež to celé zažívam prvýkrát v živote a neviem presne, aké hodnoty sú "ideálne".
Chápem ťa úplne s tým rešpektom aj obavami – radosť sa mieša so strachom, je to celé veľmi citlivé obdobie. Ale držím ti z celého srdca palce, nech sa to celé krásne vyvíja 🍀
Ozvi sa, ako dopadli ďalšie odbery , prípadne testy a pod.🙏❤️
@offlineka ahojky, tak dnes som bola na kontrolný odber 10.DPT HCG 440 a dali mi už termín 3.10 na prvý ultrazvuk 🥹 ty sa ako cítiš??
@offlineka ahojky, tak dnes som bola na kontrolný odber 10.DPT HCG 440 a dali mi už termín 3.10 na prvý ultrazvuk 🥹 ty sa ako cítiš??
@mirush_11 ahoj, tak to je paráda. Pekne to stúplo. Asi normálne . Jedine čo pozorujem je že sa v kuse budím ráno o 5. Ja som inak dosť buvko. Som dlho hore a potom nie a nie vstať. A teraz sa budím vyspať tak skoro. Ty ako?
@mirush_11 ahoj, tak to je paráda. Pekne to stúplo. Asi normálne . Jedine čo pozorujem je že sa v kuse budím ráno o 5. Ja som inak dosť buvko. Som dlho hore a potom nie a nie vstať. A teraz sa budím vyspať tak skoro. Ty ako?
@offlineka Ahojte čo hovoríte prosim vás včera 5.den po KeT a dnes robený tiež
@offlineka Ahojte čo hovoríte prosim vás včera 5.den po KeT a dnes robený tiež
@monika12323 ahoj, je to super ...pekne stmavol
@jezatka
to ma mrzi a ako si vedela ze je to biochemicke? ak sa mozem opytat ak nechces odpovedat respektujem …drz sa do dalsich vkladov prajem uspech
@jezatka ďakujem, ach bože to mi je ľúto😩 ale keď len trochu ešte môže byť nádej nie? Budem držať prsty a kolky den si?
@mirush_11 Ďakujem, krvacam stále od 8 dňa, dne som 11 dpt. Dnes som bola na opakovanom odbere a že hcg ukážkovo stúpa.. zmenili mi liečbu tak sa uvidi i keď ja som sa už vnútorne rozlúčila so šťastným koncom.
@alexaka Tak zatiaľ to biochemické nie je. Myslela som si to kvôli pozitívnemu testu a následnému krvácaniu. Už mám dve biochemické za sebou.
@jezatka tak zatial drzis ci ?to je velmi pozitivne …ja som krvacala pri prvom synovi dost na zaviatku hematom blizko plodu …odlezala som celych 8 mesiacov doma ….takze nezifaj …a ja som bola dnes na krvi velmi optimisticky mi povedala ze som tehotna a ze o 3 tyzdne ultz ale ked som sa opytala na hcg povedala 90 tak sme sa dohodli na odber pondelok …

dievcata ja neviem naozaj idem si po radu k vam do skupiny …ja som mala vzdy testy negativne od zaciatku az po koniec alebo ked vysiel syn boli silnejsie tie testy …a uz som na nervy z toho …myslite ze to nebude biochemicke? 11 den KET ale nebol to ranny moc nemala som test doma tak az v praci sa mi podarilo Dakujem A
@alexaka ahoj. Podla mňa je to v poriadku. Niekomu stupa hcg rôzne. A este si nemala ranny moc. Skus zajtra. Kedy ides na krv?