icon

Fajčiarky a snaha otehotnieť

kvetka404
20. dec 2020

Ahojte dievčatá, žienky,

idem na vás s otázkou- čisto zo záujmu.

Nedávno som na jednej stránke zachytila 'priznanie' slečny, že sa s partnerom pokúšali o bábo, nejakú dobu neúspešne, slečna prestala s cigaretami a za dva týždne bola tehotná.

Stalo sa vám to niektorej podobne? Že ste boli fajčiarka a nedarilo sa, a keď ste prestali, tak sa zadarilo?

Ďakujem pekne za odpovede, držte sa v tejto šialenej dobe🤞

leuchtturm
20. dec 2020

U mna to bolą nehoda a fakt, ze mi prestali chutit cigarety bol prvy symptom tehotenstva...

denden77
20. dec 2020

@kvetka404 my sme obaja fajciari.. 1x na prvy sup, 2x na treti cyklus.. ale odporucam prestat pred, lebo prestavat potom je o hubu 😁

angi07
20. dec 2020

fajcenie zuzuje cievy...a odkyslicuje organizmus ..samozrejme ze iba ti prospeje ked prestanes fajcit.moj muz bol silny fajciar tiez sa nam nedarilo mal aj horsie vysledky spermiogramu.prestal fajcit o 3 mes som ostala tehu

natalia912
20. dec 2020

Popravde ja ked som prestala fajčiť a muž to obmedzil, zadarilo sa hneď...neviem či v tom je súvis, ale stalo sa🙂

petamich
20. dec 2020

@kvetka404 ja neviem ci to suvisi ale prestala som fajcit okamihom ako sme sa zacali snazit a tiez sme nemali problem

breznica
20. dec 2020

@leuchtturm u mňa presne tak isto.ale ak by som tehotenstvo plánovala, pokúsila by som sa prestať už predtým než by sme sa začali snažiť